- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krazo
csendes tag
válasz
zeon.hu #11694 üzenetére
Köszi a választ.
Az automatizálással nincs gondom.
Magam szeretném állítani a hívó fél hangját olyan szintre hogy más ne hallja. Gondolom az E-robot is csak a gyári értékre tudja lehalkítani."Művelet- értesítési hangerő 20%"
Az E-robot tudja külön állítani anélkül, hogy a csengetés hangja is 20%-ra állítódna? Mindezt root nélkül? Kipróbálom. Eddig ez egy progival sem ment.GravityBox-al, Xposed keretrendszerrel P7-en van valakinek tapasztalata?
Lollipop bétán lehet külön állítani a csengetési és üzenetjelzési hangokat?
11688-as hozzászólásomra van még ötlete valakinek?
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11694 üzenetére
a handcent szerint 258 smst tárol most ahhoz a számhoz társitva és az otpnél a pénteki megkeresésemre azt mondta, hogy 35 sms em van náluk tárolva amit elküldtek,de nem kaptam meg.
nem hinném, hogy valami korlát lenne a sms számában, mikor minden a memoriára tárolodik és abbol meg van még bőven, vagy esetleg létezik ilyen?
Ma is bementem a T hez emitt és állitott a handcenten, hogy a minden sms-t mutasson még akkor is ha blokkolva lenne ezután a délutáni vásárlásról kaptam értesitést, de a szombat és a szerda délelttiek kiestek
esetleg valaki tudja, hogy az OTP direct oldalon hol lehet elolvasni ezeket az sms-eket amik tároltak vagy ujraküldetni? tesztenve, hogy megjonnek e most .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest