Új hozzászólás Aktív témák

• GSPLR

senior tag

Hali!

Kezdenék egy ilyennel (18+): [moderálva]

FONTOS: A root-ot (ha van a telefonon) el kell tüntetni, más különben IMEI nullázás lesz belőle!

Sikerült probléma és hibaüzenet mentesen áttérnem Vodafone függő készülékkel a B609 EMUI3.0-ás verziójára, teljes és hibátlanul működő. Az alábbiakban levezetném az 100%-os áttérést, természetesen a Vodafone felhasználók részére:

Akinek a telefonján az OTA-n kapott B129 van, annak nincs más dolga, mint a Huawei magyar oldalára feltöltött Vodafone B129-et letölteni, telepíteni (3 gombossal!!!) Ez hiba nélkül felmegy, örülünk. Most jön a B133SP01, ami az összefoglalóban is megtalálható. Itt a dload mappában lévő fájl felmásoljuk a telefonon lévő dload mappába )ha nincs ilyen mappa, akkor csinálunk egyet. Telefon kikapcsol, 3 gombossal elindít. Feltelepíti, de a telepítés végén dob egy FAIL üzenetet! NEM KELL MEGIJEDNI, TELJESEN NORMÁLIS! Most jön a trükk:

A 133SP01-ben található egy vendor mappa benne egy fájl. Ezt a fájl másoljuk most be az SD kártya dload mappájába. Telefon kikapcsol, 3 gombossal telepítjük. Hoppá! De-brandeltük a telefont, a boot logo ellenére, és a telepítés végén kapunk egy OK feliratot, félsiker!!! :DDD Most mehet az SD kártya dload mappájába a B609-ben található fájl, telefon kikapcsol, 3 gombossal telepít! Láss csodát OK felirattal felmegy az EMUI3.0-át tartalmazó B609 és még CUST verziót is kapunk! Semmi hibaüzenet, semmi fail semmi hiányzó alkalmazás, funkció! Innentől teljes értékű EMUI3.0-t használhatunk, mint Vodafone felhasználó! Itt bontottam egy sört :DDD

A rollback működik szépen, persze fail-t dob a 133-ra visszaállásnál, de amikor ezután rátesszük a 129-et, akkor már OK-val telepít, így az esetleges garanciáztatásnál nincs probléma.

Ezt én most végigjártam és sikeres minden amit leírtam. Ufonauta nyugodtan nekiállhatsz a metódusnak amit leírtam, pontról pontra csináld és nem lesz gond! A segítségeket köszönöm és remélem örömmel, megelégedéssel használják majd a Vodások az EMUI3.0-át! Ha bármi kérdés lenne, akkor írjatok itt vagy akár privátban! ;)

Porterocka, szerintem ez mehet az összefoglalóba, tutira működik, kétszer mentem végig rajta és 100%-os!

FONTOS! A VENDOR RÉSZE NEM KIHAGYHATÓ, EZ KELL A TELEPÍTÉS SIKERESSÉGÉHEZ!!!

[ Módosította: Mate ]

Új hozzászólás Aktív témák