- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
rég volt fent 609.
nálam "csak gsm" néven van a 2g és ez kétszer is szerepel a listában.
7 éves a kártya? jól bírta
bemégy a szolgáltatóhoz, azt mondod, hogy rossz a sim (ami valószínűleg igaz is) és ingyen cserélik.
(voda és telenor tuti ingyen cseréli a hibás sim kártyát, akkor gondolom, hogy a telekom is) -
törölt tag
Szerintem valamelyik utólag telepített codec vagy program bekavar, vagy az SD. Nálam nagyon szépen lejátsza. FHD -t csináltam és néztem vissza (most).
Pandaboy:
Néhány töltés kell, hogy beálljon az akksi. Nálam kb. 1 hét alatt állt be, akkor még nem túl aktív használattal.HA csak nem manuálisan lett beállítva az óra, akkor az FB és/vagy a google hibája. Szedd le az FB -t, töröld a Play Áruház és a Szolgáltatások frissítését, indíts újra, majd tedd vissza az FB -t. A többi automatikusan vissza frissül. Talán megoldja. HA nem, akkor tovább gondolkozunk a megoldáson.
-
KKrisz751
aktív tag
Nem kell formázni, de ha van lehetőség akkor néha illik egyszer-egyszer kikapcsolásig meríteni, de nem tovább, és utána egy teljes éjszakát tölteni, lehetőleg terhelés nélkül. Vagyis menjen a teló, de adat wifi és egyéb nélkül.
Nem napi szinten kell ez, csak néha. Ha mindenképp szám kell akkor legyen havi 1 alkalom.
Nálunk ez heti, mert a gyerek szombaton estére csutákra lemeríti, és akkor reggelig töltetem, nem kelek fel éjjel, hogy lehúzzam.
-
törölt tag
Ez az alkalmazástól függ, nem a telefontól.
Egyébként ha a youtube -ot megnyitod, akkor a videó indítása után van 3 pötty jobb oldalon felül. Arra ráböksz, aztán minőség, és ott állítható automatikus és 144p -től egészen 1080p -ig. DE ez videótól is függ, hogy milyen minőségben van fent. Tehát hiába akarod állítani, ha egy videó nem állítható magasabb minőségre, mint pl. 480p
Beállításokban mi nem fordul el, és milyen EMUI van fent? 2.3 vagy 3.0? Van ami direkt álló, mert úgy fogyasztható benne a tartalom. Pl. kezelők általában nem szoktak fekvők lenni, vagy amiben grafikon is van. Más rendszeren sem.
-
KKrisz751
aktív tag
Ne idegesítsd magad.
(Nekünk telenoros kell alapból)Most végig nyálaztam. Voltam pécsett telenornál, se fehér se fekete P7 nincs. Mellette a vodánál 1db(és kockázatos, hogy függő a teló és nem független). Azán mentem másik bolta ott sincs fehér, a feketét nem is kérdeztem. 95-99 ezer és kártyás csomag.
Aztán szólt a kollégám, hogy karácsonyra vette a nejének a fehéret neten 75e ért. Kártyafüggetlen, és annak ellenére, hogy az akció 1 év magyarországi és 1 év gyártónál lévő garanciát írnak, 2 év magyarországi garanciát adtak mellé neki.(Mondjuk nem tudom mitől magyarországi vagy nem, a garancia) És bontatlan doboz volt elmondás szerint, számla stb.
MédiaM ben, és egyéb helyeken 114e körül van.
Szóval megrendeltem ugyan onnan. Fehér, P7. független. 75e
(Mondjuk a teló jól elrontottam a megrendelés, mert siettem, saját címet adtam meg, holott anyámhoz kellene jöjjön, hogy asszony ne lássa meg, és 2db ra ugrott, annyi meg nem kell. Remélem hétfőn visszahívnak, küldtem megrendelés módosításra emailt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest