- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonasdani
csendes tag
Zeon gratulálok a topikgazda ranghoz! Ígértem, hogy jelentkezem, ha kész lesz a zseblámpahibás p7-em.
Hát sajnos ez most lett kész, és így is szinte már bánom, hogy elvittem a telót. A szervízben ugyan kicserélték a telefon hibás zseblámpa alaktrészét, de úgy rakták össze a készüléket, hogy ha a újbeggyel megkocogtatom finoman érces hangot. A telefon felső 1/3 részén észlelehető a hang. Visszaküldtem hogy ez így nem maradhat. Ma kaptam vissza a telefont több mint 4 hetet figyelt szervízbe a telefon. A szervíz úgy adta vissza a telefont, hogy nem csinált vele semmit ők a hibát nem észlelték. Ha megrázom a telefont olyan mint ha egy kis fém rászkódna benne - rendesen hallható a dolog szabad füllel is. T-mobile csaj se értette, hogy most miért nem csináltak semmit a telóval. Mondtam neki, hogy ez így nem maradhat. Vibramotornál is hallható valami fémes cicergő hang. Vagy a szigetelés nem szakszerű vagy tényleg valami ott maradt benne a szerelésnél, de ez az érces hang zavaró nagyon.
Ugye a tiéd nem ad ilyen hangot, ha finoman újbeggyel megkocogtatod a felső 1/3 rész közepénél?!
Most kaptam 4 napot hogy mérlegeljek, hogy vissza viszem - e vagy se. 2 hétig megint teló nélkül leszek. Nem vagyok megelégedve a szervízzel. Teljesen szűz telefont adtam oda nekik és egy tákom bárom módszerrel összeszereltet kaptam vissza. Szóval mindenki vigyázzon a telefonjára főleg ha a Telekomnál van garija, mert nem jó tapasztalattal lettem gazdagabb.
Más:
Olvastam, hogy swipe + dragon-t használsz billentyűzetnek. Eselteg egy linket kérhetek? A messenger folyamatosan fagy a hangulatjeleknél, hátha az új bill ezt a problémát megoldja...Nagyon merül a telefon, melyik rootot ajánlod? Fentebb olvastam, hogy akár 50%-al tovább is bírhatja a készülék, optimalizált fogyasztással. Te most mit használsz?
-
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11156 üzenetére
Hát cserekészüléket nem adtak és már nem is adnak a Tmobile-nál. Ma reggel adtam le a készüléket és 2015.09.23-ra ígérték. Hát nem kapkodják el a dolgokat. Az egyetlen pozitívum az volt, hogy kedves és segítőkész volt a hölgy. Mondjuk amikor megláttam, hogy gémkapoccsal akarja kinyitni a memoriakárty és sim tetejét egy pillanatra megállt bennem az ütő - és rászóltam, hogy üres mindkét tároló, nem kéne ezt az iroda módszert szorgalmazni - főleg nem egy hivatalos szolgáltatónál. Talán még egy aluljárós mobilboltba se tolnak el egy ilyen jelenetet.
Jelentkezem, ha kész lesz a teló. Köszönök mindent!
-
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11132 üzenetére
Minden opciót kiróbáltam. Zárképernyő, Play áruház, gyári zseblámpa, videózás közben fény, és sajnos egyik sem ment.
EMUI 3.0:
P7-L10:
B609 (ajánlott, végleges, mega)
Ezt szeretném majd installálni, csak 32 gigás kártyám is kap most egy formatot, mert sikerült lementem róla mindent, ami kellhez.
A frissítésnél az alábbiak szerint járok majd el.:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Elsőként ismét fontos megjegyezni!!, hogy a 3 gombos módszerrel/indítással automatikusan elindítja a frissítést/telepítést a telefon. Tehát a művelet befejezése után célszerű törölni az SD kártyáról a dload mappát, mert ha így indítod el a telefont, akkor automatikusan telepíteni/frissíteni fog!
Frissítést 3 különböző módon tudod elvégezni.
2. verzió (ajánlott):
!! Ennél a műveletnél a belső memóriából minden adat elveszik !! AZ ALAP RENDSZER NEM !!A művelet megkezdéséhez természetesen szükségünk van egy SD kártyára, amin legalább ~2 giga hely van. A letöltött, tömörített fájlban lévő dload mappát a benne lévő UPDATE.APP -vel másold át az SD kártya gyökerébe
3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van.
Bízom a sikerben, írok a végkifejlettről.
-
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11103 üzenetére
Sajnos az első lépés nem hozta meg a várt eredményt. A Wipe után se működik a zseblámpa funkció. Amennyiben, ha a 609 "install" után sem fog működni a zseblámpa marad a garis javítás. Az lenne a kérdésem, hogy olvastam egy ilyen bejegyzést az összefoglalóban:
"A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik, így csak akkor kísérletezz ezzel, ha a gyári FW/ROM -ot vissza tudod tenni!!"
Amennyiben felmegy a 609-és nem hozná meg a várt hatást, milyen módon tudom a gyári állapotba vissszaállítani a készüléket, hogy az esetleges garanciális ügyintézés zökkenőmentesen menjen?
Válaszod előre is köszönöm!
-
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11086 üzenetére
Legújabb frissítés konkrétan mit jelent?
Minden olyan frissítést feltettem, amit a telefonom kijelezett.Külön más netes oldalakról nem töltöttem le frissítést.
Build szám?
P7-L10V100R001C00B609
Emui verzió?
3.0
OTA frissítés volt?
Igen a "gyár" által küldötteket frissítettem. -
katonasdani
csendes tag
Előfordulhat, hogy Én nem vettem észre az eddigi fórumbejegyzésekben az alábbi hibákat, amit a P7-esem produkál, melyben segítségeteket kérem. Sajnos nem megy a zseblámpa funkció, de fényképezésnél megy a "vaku" ám sajnos a kameránál se kapcsol be a fény.
A másik problémám a készülékkel, hogy nagyon belassul a messenger majd le is áll, vagyis feldobja a várakozik lehetőséget is, de nem úgy pörög ahogy kellene, annak ellenére, hogy nem használom sokat. A legújabb frissítés van a készüléket. Esetleg valami ötletetek a fenti problémára? Előfizetéssel vettem a T-mobilnál és eleinte ezeket a "bajokat" nem produkálta a készülék. Vigyem vissza és garanciába vetessem fel hibaként a "vaku, fény" problémát? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest