- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiccipo
csendes tag
Sziasztok! Olyan problemaba utkoztem, hogy bekapcsoltam az ujlenyomatos kepernyofeloldast, amit szeretnek kikapcsolni, de a jelszavas lezaras beallitadainal a NINCS opcional a kovetkezo szerepel: Rendszergazda, szabalyzat vagy adattár letiltotta. Szurke a szoveg, nem tudom kivalasztani, tehat mindenkepp kell vagy pin vagy jelszo vagy minta a feloldashoz. Van otletetek, hogy hogy lehetne beallitani, hogy ne kerjen semmiz?
-
kiccipo
csendes tag
válasz
nebancsa #4668 üzenetére
Nem a telemaxos javitassal van problemam, hanem azzal, hogy sehol sem tajekoztatjak a felhasznalokat, hogy valtozas tortent a szervizbe tortene leadas folyamataban. En egyelore azon kevesek koze tartozom, akiknek eddig nincs rossz tapasztalata a telemax-szal, bar most lehet h az o hibajukbol rakoncatlankodik a fenykepezom. Velemenyem szerint a huawei a hunyo...
-
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
Egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek:
Felháborítónak tartom, hogy semmi információt nem tesznek közzé kedves Huawei-ék azzal kapcsolatosan, hogy szervizbe történő leadás immáron NEM lehetséges a Telemaxnál személyesen, kizárólag postaponton lehet leadni a hibás készüléket... Ezt "nevezem" én costumer supportnak... Az, hogy erről pl. facebookon miért nem tudnák tájékoztatást adni nem is értem... Immáron harmadjára viszem vissza a készüléket, nagyon remélem hogy utoljára... Ezek után, sajnos megerősödött bennem az az elhatározás, hogy soha többet Huawei! -
kiccipo
csendes tag
válasz
OutSider17 #4603 üzenetére
Probaltam mindent, de tovabbra is eletlen marad a kep.
Helyi frissites 6.0-bol ki lett veve.
Azert koszi a valaszod!
Valakinek esetleg valami mas otlet? -
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
AZ lenne a problémám, hogy mióta frissítettem 6.0-ra, azóta a kamerával nem lehet normális közeli képet csinálni, nagyon homályos, nem fókuszál. Minimum kb 30 cm-ről kell fényképezni, hogy nagyjából éles legyen. Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
kiccipo
csendes tag
Hát eddig több a kontra, mint a pro... Konkrét előnyét még nem találtam a frissítésnek...
-
kiccipo
csendes tag
Helyi frissítéssel megoldottam a frissítést. Viszont, eddig az állapotsávban a weather&clock jelezte az aktuális hőmérsékletet, most csak az alkalmazás ikonja jelenik meg, ugyanez a helyzet ha pl morecast appal próbálkozom. Van ötletetek, hogy hogy lehet előcsalni, hogy a hőmérsékletet mutassa?
További hiba, hogy a google fotók alkalmazásból nem tudok hátteret beállítani, azt írja ki, hogy egy alkalmazás sem tudja végrehajtani ezt a műveletet. Ez mitől lehet?
EMUI frissítő alkalmazás eltűnt?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy az általatok említett Hicare frissítés után nekem is feldobta a 6-os frissítést. El is indítottam, majd egy idő után se kép, se hang. Elvittem telemaxékhoz, gariban főpanel csere lett. Tegnap kaptam vissza. Próbáltam újra a frissítést, 311-re frissített. Hicare-bél újra megcsináltam a frissítést, ott a ROM-frissítő alkalmazásban jelzi is, hogy van 6-ra frissítés, de amikor rámegyek a rendszerfrissítésre, akkor átdob az emui frissítésre, és ott mér azt mondja nincs frissítés. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
kiccipo
csendes tag
Ezt a választ kaptam a Lollipop frissítésre vonatkozó kérdésemre, a HUAWEI DEVICE HUNGARY-től:
Jelenlegi hivatalos információink szerint október második felében várható a frissítés érkezése a készülékekre (Android 5.1, EMUI 3.1), addig is szíves türelmeteket kérjük!
Kíváncsi leszek rá...
-
kiccipo
csendes tag
http://www.androidheadlines.com/2015/04/huawei-lists-which-devices-in-their-lineup-are-confirmed-to-receive-an-update-to-android-lollipop.html
eszerint, ha jól értelmezem júniusban várható lollipop -
kiccipo
csendes tag
sziasztok!
én az alábbi tokokat vettem:
- per pill ezt használom:
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Ascend-Mate7-Nillkin-Super-Frosted-Shield-Hard-Plastic-Case-for-Huawei-Mate-7-Back-Cover/2047146651.html
nagyon patent kis tok, azt hiszem a továbbiakban is maradok ennél. tökéletesen passzol, vékony, nagyon kényelmes a fogása, nem csúszik.- ezt is használtam pár napig:
http://www.aliexpress.com/item/0-3mm-slim-transparente-soft-tpu-case-For-Huawei-Ascend-Mate-7-cover-for-Mate7/32271682927.html
ez is jól illeszkedik, igazából a bajom az volt vele, hogy a gombok nincsenek szabadon, így viszonylag erősen kell nyomni, na meg kicsit fura ez a latex-érzet- ez volt az első amit vettem:
http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Huawei-Ascend-Mate-7-Flip-Cover-Case-For-Huawei-Ascend-Mate-7-Mobile-Phone/32213777462.html
először nagyon bejött, hogy teljes védelemben van a telo, az okos funkció és perfektül működött. de pár hét után a tok műanyg kerete elkezdett repedni a sarkainál, ezért parkolópályára tettem. ezt leszámítva nagyon jó minőségű tok, nem tudom, hogy csak én fogtam-e ki egy hibás példányt, vagy ezeknél esetleg típusbetegség ez a repedés.- rendeltem egy ilyet is, de még nem jött meg:
http://www.aliexpress.com/item/fashion-Luxury-PU-Leather-Flip-Case-for-Huawei-Ascend-Mate-7-Stand-Phone-Cover-For-Mate7/32219544405.html
ezt azért rendeltem, mert kitámasztós...ezek közül egyértelműen a Nillkin a befutó...
-
kiccipo
csendes tag
SZIASZTOK!
A kérdésem az lenne, hogy van olyan videó lejátszó ami sok formátumot megeszik, kezeli a feliratokat és van rajta TV-re küldési funkció?
Előre is köszi a válaszokat!
-
kiccipo
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy MHL kábellel átvihető a telefon képe TV-re? van ilyen funkciója?
előre is köszönöm a válaszokat! -
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
Tegnaptól én is büszke tulaj lettem.
Végül edigi lett, mert most volt 0%-os hitel lehetőség.
Két kérdés:
1. Lehetséges, hogy nincs előre telepített facebook alkalmazás? Nem mintha hiányozna, csak többen is írtátok, hogy van és vannak vele gondok.
2. Egész éjszakás töltésen volt. Kb. 6:45-kor vettem le e töltőről, és azóta 91%-ra esett az aksi. Rengeteget nem nyomkodtam, viber, whatsapp, képek küldözgetése. Ha ilyen ütemben merül az aksi, az nem tűnik túl rózsásnak...Amúgy bejövős a kicsike...
-
kiccipo
csendes tag
Akinek fekete színű a telója, tudna képet küldeni, hogy milyen színű a hátulja? Fekete, vagy barnás-pezsgős?
-
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
Mate 7 vásárlás előtt állok. Tegnap voltam edigitálban, hogy személyesen is megnézzem a kütyüt. Iszonyatosan tetszik. Viszont szerintetek az hogy lehet, hogy a BLACK felirattal ellátott dobozban pezsgő színű telefon volt? Pedig oroginál csomagolásban volt, ott bontották ki előttem. Akkor még nem voltam tisztában az elérhető színekkel, és elméletileg az edigi kínálatában csak SILVER és BLACK van elméletileg. Találkozott valaki ilyennel? Ezek után edigitálnál tőrténő vásárlástól kicsit elment e kedvem. Véleményetek szerint hol lehet megbízható forrásból származó telefont vásárolni? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest