- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
válasz
kiccipo #4604 üzenetére
Jah ki direkt mert sd kariról nem is szabad. A belső tárhelyről kell és dload mappába berakod a rollback update.app- ot . Aztán hang +fel+le+power elíndítja a a csomagot. De ha leszedted volna a rollbacket ott van a pdf file és szépen mùtatja képekben is ,hogy kell.
Szedd le és figyeld a pdf be lépésről lépésre
Majd írj mire jutottál.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
kiccipo #1114 üzenetére
Nekem az imak tokok jöttek be nagyon, az elmúlt 3 készülékemen ezt használtam. Nagyon jól tapad kézbe, valamint az asztalról sem akar lecsúszni. Üveg kijelzővédővel teljesen sík a készülék eleje.
Mate 7-re egyelőre várom.A kinyitós tokokkal nagyon kell vigyázni, ott mindenképpen kell egy fólia is, mert a fedlap alá szorult apró porszemek szépen ki tudják polírozni a kijelzőt.
Az egyik telefonomnak még a hátulját is megfogta a tok bepattintós részére ragasztott filcbetét. -
szabadgy
tag
hogy értsd. pl. én beautil widget-et használok órának és időjárásnak. amikor felraktam nem kapott jogot, hogy képernyő kikapcs után is fusson, ergó ha ki van kapcsolva a képernyő nem tudja frissíteni az időjárás adatokat, de még az óra se változik. pl. 10-kor kikapcsoltam és fél óra múlva ránéztem a telefonra még mindig 10 órát mutatot.
Van néhány olyan progi, aminek szerintem felesleges futnia, pl. youtube.
persze jelzi a telefon, hogy beautiful widget nagy fogyasztású, de nem érdekel, mert muszáj futnia háttérben is, hogy legyen értelme.
-
szabadgy
tag
1. örülj neki, hogy nincs fent facebook alkalmazás. szerintem max. szolgáltatónál vásárolt készülékeknél szokott fent lenni face alkalmazás, gyári függetlenül nem jellemző.
2. az aksira nem lehet mit mondani, mert ha elküldtél pl. 200 megát vagy van reggel óta 1 óra kijelző időt, akkor szerintem nem olyan rossz 91%
viszont érdemes megnézni a védett alkalmazásokban ,hogy milyen programok kaptak engedélyt arra, hogy kikapcsolt kijelző mellett is futhassanak. -
szabadgy
tag
Ha már az Edigis árat kifizeted, és ők nem szimpik, akkor szerintem menj a MM-hoz. Én is ott vettem. Ha jól tudom még tart az akció, amely keretébe bizonyos márkajú okostelefonokat beszámolnak.
de pl. XXL gsm, vagy VIP-Phone. VIP-esekkel volt már dolgom, és minden simán ment!
-
atikó
őstag
Üdv.
én a MM vettem, mert az edigitálban 1 év a gari mí máshol 2 év gyártói.
Van pezsgő vagyis gold színben ami 3GB ram és dula sim támogatást is tartalmaz, elvileg, és tudtommal mindegyik fekete dobozban van, és itthon azt a választ kaptam a huawei-től, hogy nem lesz itthon dula sim-ben!
-
gyuri2008
veterán
Nekem is elment a kedvem,nem is fogok többet az említett üzletben vásárolni,én egy huawei ascend g6 szívtam be.
Szerintem egy vissza vitt készülék volt.
Össze vissza fogdosott,tartozékok már nem a gyári csomagolásban voltak,szerintük az egy originált telefon volt.
Nem is vettem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoIP telefonálás
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest