- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam289
csendes tag
válasz
Gabengocia #5876 üzenetére
LG V60-ra. Videózás terén az etalon nekem a 8K 24fps cinematic mód és a DAC felvevő képessége miatt, fotózás terén viszont megmondom őszintén nem feltétlenül léptem fentebb. Oké van benne szuper pro mód, ami jobb picit mint a U11 pro módja, meg nagylátószög stb., viszont ha csak gyorsba fotóznál valamit, abban a U11 gcammel veri szerintem a V60-at.
-
Adam289
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #5871 üzenetére
Hogyne lehetne! Három évig használtam fotózásra, most cseréltem le egy hónapja. Gyári kamera szoftverét csak pro módban használtam, minden másra gcam. Ha érdekel rendes gcam jó U11 beállításokkal, akkor írj privátban!
-
Adam289
csendes tag
válasz
Gabengocia #5009 üzenetére
Két évig használtam HTC 10-et, szerintem az volt Pixel szinten, a U11 pedig annál profibb. Rengeteget fotózok telefonnal, és merem állítani, ha megtanulod kézi módban használni köröket ver bármilyen túlhypolt huawei-samsung párosra. Természetesen autómatában is kiemelkedő. Gcam-el a HDR és éjszakai fotózás képességeit tudod főleg kiaknázni, ha nincs kedved/időd babrálni kéziben a gyári szoftverrel. 10 éve csak HTC telefonjaim vannak, tökéletes megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest