- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Shokkolo #5917 üzenetére
Én sem olvastam semmi konkrétumot, csak azt, hogy bejelentenek vmi csúcs telót. De addig talán nem kell sokat aludni.
Nekem csak az az egy kérdésem lenne mindenkihez, hogy hogyan tudok HTC-n downgradelni. De nem egyik főverzióról a másikra, hanem egy főverzió korábbi kiadására. -
ferob
őstag
válasz
Shokkolo #5667 üzenetére
Amennyiben közben se frissítés, se pedig egyéb gyáritól eltérő módosítás nem történt, akkor valószínű, hogy alaplapi hibával állsz szemben, amit nem lehet megoldani, viszont ebben az esetben a rajta tárolt adatok is elvesztek.
Előfordulhat, hogy néhány próbálkozás után eljut egy rendszerindításig, majd lefagy vagy újraindul, de az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem fog többet semmit csinálni a készülék. -
Vangelis
félisten
válasz
Shokkolo #5655 üzenetére
Nekem a Mi Band 4 valamiért nem akar az istennek rezegni vagy üzenetnél jelezni...
Először mintha jó lett volna sőt.. biztosan. De egy ideje semmi.
Mivel mindig le van halkítva a telefonom így jó lenne ha figyelmeztetne... de nem tudok rájönni mi a gond... másikat nem nagyon akarok venni..
Karkötőt.
Mondjuk telefon terén egy Mi8 pro próbál elcsábítani.
De tényleg csak a dual sim ami jó lenne... meg hát az se egy rossz kütyü azt mondják.Nekünk is van most összesen 4 htc.
Akkor elmondhatom, hogy fan vagyok?
Gyerekeknek is 1-1 db. Egész nap nyomják.
Nekem a polcon egy u11 life
A sima u11 et használom. Szinten 0 perces telekomos.
Jah mindegyik 0 perces volt. -
Varoz
addikt
válasz
Shokkolo #5647 üzenetére
Nagyon jó a gyári füles, ebben az M7 óta élen van a hTC. Most az átalakítózás végett nem az igazi, de nekem azzal se volt gondom.
Nyilván, de megüttette a szememet.
Nem része, ezek szerint nem tudod mi az edzés. Megadott hőfokra felmelegíted az acélt, majd hirtelen hűtöd le. Ebben sehol sincs helye kalapácsnak. -
CptAdamica
veterán
válasz
Shokkolo #5075 üzenetére
Igen, várható volt, hogy most is lesz valami kifogás, hogy miért nem jött a másodjára, vagy harmadjára megígért időpontban. Na mindegy is, az enyém elkelt, már be van csomagolva, holnap indul az új tulajához, úgyhogy búcsúzok a topiktól, azért remélem majd egyszer majdan rájön a HTC, hogy dilettáns emberek vannak a főbb döntéshozói helyeken és újra megindul felfelé.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Shokkolo #5072 üzenetére
Valaki linkelte csoportba, tesztelő azt írta, hogy az OTA frissítés áll, mert hibákat találtak, neki a bluetooth hiba volt. De semmi extrára nem kell számítani.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Shokkolo #4869 üzenetére
kano tipikusan az az ember, akinek semmi sem jó, ezért kénytelen a legkevésbé rosszal beerni, de azt is állandóan fikazza. A telefonok között sajnos be kell érnie a HTC-vel.
A sajnost itt arra értem, hogy ezt velünk ossza meg állandóan. Szerencsére ez az egyetlen közös pontunk vele... Kitartást mindannyiunknak! -
jotzo01
tag
válasz
Shokkolo #4657 üzenetére
Kétfélét használok:
A levegőbeömlőre lehet rakni, előnye, hogy könnyen elérhető, hátrány, hogy ha nagyon süt a nap, pont olyan szögben van, hogy az alsó felén a hátsó ablak tükröződik. Gyorsabb kanyarodásnál kicsi elfordul, de nem esik ki.
Ez a másik, ez ablakra rögzíthető, stabil, de ment közben nehezebb elérni. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Shokkolo #4259 üzenetére
Köszi mindenkinek, aki hozzászólt a témához. Gyári 5.0.2 fut, és végül megoldódott. Az abnormális belassulást a telóra ertettem, de egyebkent igazad lett. A gyári kabel volt az oka, nem a szoftver. Ami érdekes, hogy a töltés hálózatrol es laposrol is megy, mig az adatátvitel nem. Bár mintha lassan ketyegnének felfelé a százalekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest