- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtamas71
újonc
Hát ha lehet egy javaslatom gondolkozz el a saját megoldások. A töltőcsatit kicserélni pár pillanat. Keresel egy videót. Notebookalkatresz.hu-n megveszed fillérekért. Hátlap le. Négy csavart kicsavarsz új csati be ennyi. Amire vigyázni kell a hátlaplevétel. Visszaragasztani nem nagy tudomány. Kb 1.5 éve magamnak szervízelem amikor egy hónapot vártam egy kijelzőcserére. Minden fent van a neten. Üdv
-
Chuck Norris
senior tag
Próbáld meg azt is, hogy fordítva dugod be az usb-c-t, bizonyos kábeleknél ez sem mindegy, olyan is elő szokott fordulni, hogy első csatlakoztatásra nem lett gyors töltés csak miután kihúztam visszadugtam és kicsit
vártam. Az is már előfordult, hogy töltés közben kirakta, hogy a fülhallgató csatlakoztatva van, és egyáltalán nem akart tölteni. -
ferob
őstag
Ha tölt a készülék, akkor az egy elég speciális eset volna, ha a csatlakozónak hardveres hibája lenne, mert egyéb problémák is jelentkeznének, ezért ezt egyelőre nem érdemes tényként kezelni.
Az, hogy lassan tölt fel, nem feltétlen a készülék hibája, viszont fontos tisztázni, hogy egyáltalán megjelenik-e a zárképernyőn a gyorstöltés felirat, mert ha igen, akkor a készülék valamilyen okból jobban merül, amit szoftveres probléma okoz, konkrétan valamelyik alkalmazás, ebben az esetben az első lépés a gyári beállítások visszaállítása.
Ha nem jelenik meg, akkor viszont a töltővel van probléma, esetleg a vezetékkel, amit ugye elég könnyű kiszűrni, ha az ember egy másikkal próbálja meg feltölteni a készüléket.Amennyiben ezek kipróbálása után a probléma továbbra is fennáll, akkor tudok még egyéb tippeket adni, hogy szűküljön a lehetséges problémák köre.
(#5765) Balinov: Viszont abban az esetben, ha valamilyen szennyeződés kerül a csatlakozóba, akkor nem nagyon lassan, hanem ha probléma van, akkor egyáltalán nem tölt.
Minden egyéb problémás esetben pedig külön hibaüzenettel tudja jelezni a készülék, ha gond lépne fel a töltés kapcsán.A többieknek fűzném hozzá, hogy a kitisztítás megkezdése előtt kapcsolja ki a készüléket, valamint semmiképp se olyan eszközzel történjen, ami képes vezetni az áramot, mert könnyen tönkre lehet tenni telefont.
-
Balinov
titán
Remélem igazam lesz, de többször volt nálam már olyan, szösz felgyulemlett az usbc caatinal és a gyári qcs toltovel alig töltött
Próbáljátok fogpiszkálóval vagy hasonló vékony, de rugalmas eszközzel kitisztitani. Én konkrétan elazornyedtem először, mi cucc kijott a csatibol
Ez a fajta vált be a legjobban [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest