- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
Ja, sajnos az utángyártott akkuk évekkel ezelőtt is eléggé szórtak, minőségben. Nekem is a 2. lett jó, de aztán már azzal is melegedett, főleg napon, picit vékony sípoló hangot adott ki, hogy húzza le az USB-ről, ha tölti és károsodhat... Ilyenkor csak az újraindítás segített.
Végül jó lett a tiéd?
-
Dracula
őstag
Szia! Igen, én anno cseréltem. Asszem 10e alatt volt 3 éve, de az első akkuval nem volt annyira jó már persze, mint a gyári és melegedett is. Írta, hogy húzza le az USB töltőről és kapcsolja ki és ilyen nagyon magas sípoló hang. Visszavittem kb. 1 hónap után és a második már jobb lett. Azzal használtam egészen tavaly nyárig, amikor végleg nyugdíjba vonult.
Szóval szórnak az utángyártott akkuk minőségre... én egy Mobilbonto helyen (ez a neve, Budapest, a nagykörút közelében) cseréltettem, korrekt árak és rendes volt a csóka.
Viszont a régi biztonsági frissítések (nekem 2019. június volt az utolsó) én ma már meggondolnám, hogy érdemes-e tovább használni.Üdv
Dr. -
Dracula
őstag
válasz
zsoltictrl #5902 üzenetére
Ja és igen, nekem is most júniusban lesz 5 éves a teló. Még mindig jól bírja, szeretem, bár az Android 9 (én felmentem)-re a legújabb frissítés 2019. június 1-i és nem is lesz újabb... De ez van. Max. az EOL support miatt váltanék majd másra. Sajnos ez a nem gyári akku már csak fél napot bír, sokat kell tölteni, és hát futnak dolgok is háttérben. Az éjjeli kamera sosem volt az erőssége és néha nem jó a fókusz, de amúgy nagyon jó képeket lehet még vele lőni még mindig... főleg a napos időt szereti.
Én a Samsung S20 FE-n gondolkodom, de tartalékként megtartom ezt, mindig.
Üdv
Dr. -
Dracula
őstag
válasz
Lizardman #5907 üzenetére
Mondjuk nem ma írtad, de én akkut már cseréltettem benne 1x (illetve megint). Ők foglalkoznak HTC-vel: https://www.mobilbonto.com/
Korrekt, megbízható és jó áron is van. Már több telót csinált nekem a srác.
Üdv!
Dr. -
Dracula
őstag
Hello!
Oreo-n valaki le tudta szedni az ikonok mögül a fehér kör alakú keretet?
(Samsung A3 2017-en engedi, igaz az asszem 6-os Android, bár ez lehet teló függő?)Viszont örömmel láttam, hogy az NFC ikon VÉGRE kitehető a felső menübe!
Üdv!
-
Dracula
őstag
Nektek sincs shortcut az NFC-hez???
Elég bosszantó...https://forum.xda-developers.com/u11/how-to/returning-htc-u11-t3621281
Üdv
-
Dracula
őstag
Sajnos, én ezt nem tudtam előre... A korábbi hozzá vett (2e) fólia nem pont ehhez való volt. Egyrészt lent nem a gomb vonalát követte, hanem feljebb ért, másrészt felül el is fedte a szelfi kamerát
Ha valaki tud méret pontos üveg fóliát, szóljon... Addig marad ez. Lemosni persze tényleg nem fogom...
-
-
Dracula
őstag
válasz
Kobun1980 #1469 üzenetére
Szia! Láttam, már megoldódott... Anno én is adtam el kell így telót, amit még 1,5 évig fizettünk, erről szabályos adás-vételi szerződést írtunk. Tehát én a másik oldal voltam, de fel se merült, hogy nem írunk szerződést. Ha nem fizettük volna, a csávó visszakérhette volna a vételárat.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Köszi, lehet utánanézek, bár nem nagyon komálom az apk-kat... Néha azért tettem fel a régi Sony Z1C-re is.
Kár, hogy nincs illetve nem tehető fel.Amit írtam, azzal jól megy.
Képernyőképhez ti mit használtok? Iszonyú idegesítő ez a home gomb és a lezárógomb együttes nyomása... vagy a Google jön be vagy a home képernyő, vagy lezárom... néha csak 3-4.x-re jön össze.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Apropó! Gyárilag nincs képnéző a telón... most ismét szembesültem ezzel. Ki milyet használ?
Kösz!
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
mocsyzozi #1386 üzenetére
Basszus! Akkor vigyázni kell nagyon arra is!
Én most egy full tokot vettem hozzá, ami beborítja...Egyébként ki hol vett itthon már fóliát? Amit én vettem, azt nem tudták felrakni (?) rendesen 2 oldalt, de sajnos felül-alul sem... (T-nél...) Elég csúnya így szegény.
Egyébként cserélték a telót, új IMEI-s, tehát fő-rész csere volt.
Vigyázzatok rá!
üdv
Zsolt -
Dracula
őstag
Amúgy azt mi dönti el, hogy a telót Romániába küldik szervizre, vagy Csehországba?
-
Dracula
őstag
Konkrét töltőt mondjuk tudsz a Xiomi-tól? A Powerbankja tetszik!
Amúgy a HTC azt írta a FB-on, hogy hamarosan jön itthonra is a gyári kiegészítők sora... remélem.
Kérdeztem, hogy a SONY Ultra charge-ot (3A) ajánlják-e... mivel a gyári csak 2,5A. Nyilván nem.
A SONY Fast charge meg csak 2 A...Üdv!
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Akinek ilyen van, tudja hol lehet kapni hozzá fóliát? Hetek óta keresek és nincs sehol.
Valamint 2. akkutöltőnek ki mit használ? Vennék gyári HTC-t, de az sincs itthon!
Köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest