-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Kiskopika #5542 üzenetére
Én kirandulni voltam vele, a táskámban volt, direktbe nem kapta a vizet max párás lehetett de órákkal később is még csipogott, már rég ki kelett volna száradnia addig a melegben. Egy kábelkötegelővel megkotortam, látszólag nem jött ki semmi belőle, viszont megjavult.
Papptam köszönöm az ötletet. -
peterlevente
csendes tag
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Kiskopika #3579 üzenetére
Nekem előző telómnál (S7) fordult elő, hogy értesítés hang jött, de nem volt értesítésem. Az utoljára telepített appokat töröltem vagy amit meghagytam, annak az értesítés engedélyét megvontam. Rendbe jött így, tudom nem ugyanaz a problémád, de hasonló. Sztem is valamelyik app lesz a ludas.
-
-
Varoz
addikt
válasz
Kiskopika #2679 üzenetére
Opera! Gyönyörűen tördel!
istnagNem, a hangszóróban nincs mikrofon, az csak hangszóró. Ha a füles rajta van akkor le is veszi róla a telefon részt, ez látszik is a screenshoton. De így is van értelme, egyszerre nem telefonálsz két eszközön.
spawn21
Aryon87
Próbáljatok meg variálni a sorrenddel, hátha! Pl. ha a füles van először rajta, akkor nekem se megy a hangszóró is, de ha a hangszórót csatlakoztatom először, akkor a füles felmegy mellé.
-
CsGábor
tag
válasz
Kiskopika #1612 üzenetére
Mi a rák ez a system trafic ami nálad a legtöbbet eszi
?
Amiatt írtam hogy nálam mi a helyzet mert valószínűleg valami szoftver van nálad telepítve vagy engedélyezve ami okozhatja. Alap szoftverezettség a fent említett appok beállításával + fent van egy zenelejátszó és egy HS , nálam nincs olyan gond mint nálad. Jöhet a jó öreg nyomozósdi , hogy melyik okozhatja. Tudod , vissza állítás és egyesével feltelepítve a plusz appoka t megfigyelni okoz e extrém adatforgalom növekedést. Természetesen ez a legvégsőbb megoldás , lehet keresgélni előtte , hátha meg találod mi okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest