- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5970 üzenetére
Mondtam én, hogy elrontod!
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5968 üzenetére
Biztos, hogy nincs ilyen! Valamit elrontasz.
Nincs különbség, miért is lenne? Soha nem találkoztam ilyennel, hogy csak adott képernyőn lezárva nem old fel. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5963 üzenetére
"akkor feloldáskor kéri a mintát is."
Nem! Azt akkor kéri ha nem ujjal oldod fel, vagy nem ismeri fel!
Nekem tökéletesen működik az ujjlenyomatos feloldás. -
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5965 üzenetére
Elkepzelheto, hogy újra meg kell adni az ujjlenyomatot, szvsz
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5963 üzenetére
Ez vagy - vagy alapú. Nekem első perctől kezdve be volt állítva, masodlagosnak a pattern de csak akkor kéri, ha az ujjlenyomat nem muxik éppen akkor valamiért
-
ferob
őstag
válasz
SkyLine3000 #5953 üzenetére
Nem kimondottan releváns, hogy másik készülékekkel hogyan volt, mert amit használtál hozzá, pontosan ezeket csinálta hasonló módon, csak itt neked kell kiadni a parancsokat, de ebből kifolyólag, valamint abból, hogy nem érted hogyan kéne egy parancssort használni, inkább ne csináld, mert sok problémába fogsz ütközni és nem fogod tudni használni a készüléket.
Ha a recovery felrakásáig el is jutsz, garantálható lesz a probléma, jobb esetben egy még boot-olni képes készülékkel, rosszabb esetben egy folyamatosan újrainduló telefonnal, és hamar az lesz a következő kérdés, hogy hogyan lehet visszarakni a gyári szoftvert.
Célszerű valakit megkérni a közeledben, aki ért a parancssorhoz vagy segít a hibaüzenetek értelmezésében, mert sok fejfájástól tudja magát azzal megkímélni az ember. -
zsotesz81
senior tag
válasz
SkyLine3000 #5953 üzenetére
nyitsz símán egy cmd-t aztán parancssorból bemész a szükséges directory-ba
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5950 üzenetére
Win10 alatt miért nem? Win gomb, cmd, enternek működni kéne..
-
ferob
őstag
válasz
SkyLine3000 #5948 üzenetére
Még akár Windows 11 alatt is lehet parancssort nyitni, ez nem ezen múlik, valamint ahogyan azt már írtam, az általad említett gyártónál is szükség volt parancssorra ehhez, így ha annál csukott szemmel tudod, hogy hogyan kell, akkor itt sem kéne, hogy ilyen triviális problémákba ütközz.
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5948 üzenetére
Nem vagyok nagy romolos
de ugye a cmd promptot rendszergazdakent futtatod?
-
ferob
őstag
válasz
SkyLine3000 #5946 üzenetére
Az általad mellékelt képen látszik, hogy ez nem a parancssor, ezért ha a PowerShell-t használod, ami egy ideje alapértelmezett lett Windows alatt, akkor máshogy kell megadni a parancsokat, ennek semmi köze nincs a HTC-hez, viszont a leírásban végig parancssor van említve (cmd.exe).
De, ha már ezzel meggyűlik a bajod, és nem nézed meg, amit segítségként ír a hibaüzenet, akkor később még több problémába fogsz ütközni, ezért nem tanácsos csak így belekezdeni, mert borítékolható, hogy nemsokára egy bootloop-ba került telefonnal kapcsolatban kell megoldást találnod. -
Roland8622
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #5938 üzenetére
Ja nekem már a 9. De nem találom ezt a verziót fent a gcam-ból. Lehet már nincs is fent ill. akkor nálad nem kompatibilis.
Amúgy hiába a friss akksi, kijelzőhasználat nem sok.
28% / kb. 6 óra van hátra
Utolsó feltöltés: 16óra 30perc
Kijelzőhasználat a teljes feltöltés óta: 3 óraValami nagyon zabálja az akksit. Pedig nem megy a sok app, mert nem is tárol annyit a háttérben.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #5936 üzenetére
Lehet nem jót linkeltem :( Holnap megnézem gépnél,mert most mobilról vagyok
-
Roland8622
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #5933 üzenetére
Szia. Igen, nagyon drágák a jó kamerás mobilok droidos vonalon. Ezért próbáltam ki az iphone-t. Csak pechemre a gyenge makró nem volt kihangsúlyozva
Mivel kaptam készülék kedvezményt, lehet bevállaltam volna a pro verziót. Most már mindegy, ez van. Élhető és szerethető egy készülék.
Nekem ez a verzió van kép
Ha minden igaz ez lenneJa a neten kering valami új HTC ami ősszel jön. HTC V22 Ultra (2022) , de valami gyenge koncepció videón kivül semmit nem találtam róla.
-
ferob
őstag
válasz
SkyLine3000 #5925 üzenetére
A téma összefoglalóban levő leírás alapján ROM-ot lehet cserélni a készüléken, ha már nyitva van a bootloader, de az ujjlenyomat-érzékelő működését a firmware befolyásolja, ezt viszont nem lehet csak úgy cserélgetni, de legalábbis nem biztonságos, mert S-OFF állapotú készülék kellene hozzá.
Anno nem volt ilyen probléma a telefonokon az általad említett szoftververziók egyikével sem, így célszerűbb volna első körben a gyári beállítások visszaállításával próbálkozni, mert várhatóan sokkal nagyobb eséllyel, és kevesebb energia ráfordításával oldható meg a probléma.
Annyi még elmondható, hogy nem javasolt konkrét tapasztalat nélkül se a ROM, se pedig a firmware cseréjének nekiállni, de ettől függetlenül frissítettem a linkeket az összefoglalóban, így újra elérhető minden.
-
Shokkolo
addikt
válasz
SkyLine3000 #5916 üzenetére
"Áprilisban viszont elvileg a HTC bejelent egy új csúcstelót!"
Erről tudnál nekem esetleg valami linket dobni?
Annyira vártam egy ilyen hírt, mint a messiást...
2 U11 pihen nálam tartalék telefonnak, de sajnos váltanom kellett... és nem volt HTC alternatívaPedig a Blue Angel óta csak HTC-im vannak, annyira kézre állt mindig is a software
-
Shokkolo
addikt
válasz
SkyLine3000 #5892 üzenetére
4 éve vagyok U11-en...
(és nap-nap után fohászkodok egy utódért, de sajnos...)
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5888 üzenetére
Erre voltam kíváncsi.
Szerintem keresd fel ferobot privátban, elvileg ő tudja legjobban a rootolást. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5886 üzenetére
De. Csak az én kérdésem.
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5884 üzenetére
Minek?
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5879 üzenetére
Itt csoportosították, szerintem jó dolog, mert ezer és egy dolgot ki lehet rakni.
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5877 üzenetére
-
Adam289
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #5871 üzenetére
Hogyne lehetne! Három évig használtam fotózásra, most cseréltem le egy hónapja. Gyári kamera szoftverét csak pro módban használtam, minden másra gcam. Ha érdekel rendes gcam jó U11 beállításokkal, akkor írj privátban!
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5871 üzenetére
Ez makró, nem portré! Te portrét kérdeztél elmosással.
Ja, hogy szerkesztetted az előzményeket, értem. Igen, manuálisan itt is tudsz ilyet. Amit én írtam azt a bokeh-ra írtam amit Youtube-on láttál. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5869 üzenetére
Maximum szoftveres elmosás lehetett, valami utólagos appal vagy Photoshoppal.
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5867 üzenetére
Itt nincs ilyen! Sok mindent lehet mondani a hTC-re, de azt nem, hogy rossz lenne a szoftvere!
"Portrét mennyire lehet vele csinálni (bokeh)?"
Egy lencsével? Semennyire. Ez nem DSLR vagy MILC. Kis mélységélesség hátránya, hogy nincs háttérmosás. Ezt oldották meg úgy, hogy több lencse van és abból rakják össze.
U12 már tudja, úgy ahogy.
Mai napig a legjobb kamera mobilfronton, de nem tud parasztvakító trükköket, meg túlszaturálást. Cserébe tökéletesen visszaadja a valóságot. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5863 üzenetére
Ez egy hTC, nem a többi hulladék! Nyugodtan frissítsd! 4 év után is kiválóan teljesít az enyém.
-
jotzo01
tag
válasz
SkyLine3000 #5863 üzenetére
Szia, szerintem frissítsd, a 9 a legújabb.
(Honnan szerezted?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest