- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Balinov #2119 üzenetére
1,5 éves
Nem az egy helyben ülős, de még a mozgása lassú, bizonytalan. Bel- és kültérben is fotóznék, teljesen autó módban. Az S7 -el is így tettem, csak point and shoot, és 10-ből 9szer szép lett az eredmény. A laikus szememnek jók voltak a színek (bár picit túl szaturáltak, de attól még tetszett), rendben volt a fehéregyensúly is és ami a legfontosabb, nem volt a gyerek semmilyen testrésze sem homályban. Pedig nincs remegős kezem, de P10 Plus -al nem tudtam bemozdulás mentes fotót készíteni róla csak akkor ha teljességgel mozdulatlan volt. Azóta más is írta a p10 plus topikban, hogy ő is tapasztalja ugyanezt a bemozdulást. Az iPhone 7 Plus is teljesen rendben volt ilyen téren, sőt, az még potré módban is tudott szép fotót csinálni róla. Csak hát ott meg az iOS -t nem tudtam megszokni/megszeretni. A minimális képzaj nem zavar, inkább legyen fókuszban a téma. Nem szeretnék manuál módban vacakolni, kisgyereknél arra nincs idő, mert hamar oda lesz a pillanat.
-
oba
addikt
Kisgyerekre pl
Senki sem fotóz mozgásban lévő embereket?
Ezért nem szeretem a teszteket sem. Erre a részre soha nem tér ki egyik sem.
MrPetya19: nem vagyok fotós így nem tudom ez mit jelent. A rövid záridő azt jelenti, hogy hamar elkészül a kép így kevesebb az esély a bemozdulásra?
mjani1172: ezzel a hozzászólással nem tudok mit kezdeni. Általánosítasz és nem is ismered a HTCt saját bevallásod szerint. Nem segítettél semmit... ellenben okot adhatsz a flamere.
-
oba
addikt
Üdv népek!
Mozgó témát fotóz valamelyikőtök? Tapasztaltok bemozdulást, elég jó a shutter speed? Oneplus 3 és P10 Plus -on nem tudtam normális fotót készíteni keresztfiamról pedig nem is rohangál fénysebességgel, csak ül a földön és játszik. S7 -el és iPhone 7 plus -al ilyen gondjaim nem voltak. Itt van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Illetve a kezelő felület és maga a használat mennyire smooth? Tapasztalhatók megakadások, mikro lagok? Remélem a nagy felbontás nincs negatív hatással ezen a téren. Hol érdemes venni a készüléket normális garanciával, jó áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest