- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headers
tag
válasz
Chuck Norris #5356 üzenetére
Nincs beállítva, hogy kézhez vételkor lejjebb vegye a csengetés hangerejét?
-
Headers
tag
Van valami frissebb hír a frissítésekről?
Elég nagy a csend mostanában. -
Headers
tag
Már megint ki mondta, hogy ilyen helyeken kerestem és várom el, hogy legyen? Keress vissza, hogy mi volt, amikorb gyári jack adaptert akartam venni, mert felmondta szolgálatot.
Pocee:
Ha te még win7-et használsz és ráadásul, amíg lehetett addig sem frissítetted, akkor szerintem ne folytassuk.
Nem csak biztonsági frissítésekről beszéltem.
Még mindig nem szaroztam a telefont, szóval nem, értem a hozzászólásod végét. -
Headers
tag
Én meg nem értem miért kell nyigásnak hívni, ha elmondjuk hogy valamivel nem vagyunk megelégedve, de úgy látom itt csak pozitívat lehet mondani, mert egyből hülye mindenki.
Pocee:
Pont erre írtam példát, hogy nem végzi tökéletesen a dolgát. A hibátlan supportba az alkatrészek beszerezhetetlensége is még belefér úgy látom, de ebbe már tényleg nem akarok belekezdeni. -
Headers
tag
Ez a te véleményed, ha neked így minden megfelel akkor örülök.
Nem tudom miért kell ilyen ellenségesnek lenni, nem szarozok senkit és semmit.Első körben kezdhetnének valamit azzal, hogy 2 naponta újra kell indítanom a a telefont, mert gondol egyet és nem akar wifi semmire sem csatlakozni és ez nem egyedi probléma, már utánaolvastam. A smart lock sem működik
rendesen, pedig már ráolvasást is csináltam. Másrészt pedig egy rendszeren mindig lehet javítani és ezt a "luxust" én elvártam a htc-től és ha más megadja, akkor nem telhetetlenség ezt elvárni, főleg ezekért az összegekért. Nem én gyártok telefont, találják ki ők, hogy mit lehetne még javítani, biztonsági rés meg mindig akad.Nekem még az m7 is megvan, amit apám használ még mindig, de tudtommal ez egy U11 topik.
-
Headers
tag
Ne hegyezd ki csak a biztonsági frissítésekre.
Csak azért emlegetem ezt, mert ez lenne a minimálisan elvárható. Én igazából azt várnám, hogy ha nem is új főverziójú android, de legalább valamilyen frissítések legyenek már, mert volna min javítani is, nem csak az újabb funkciók miatt. Mint ahogy azt még az m7, m8 időszakban megszoktam.
Másrészt meg úgy gondolom ,hogy tartani kéne a lépést a konkurenciával, ha akarnak még magukból valamit, de erre nem sok esélyt látok már. (pl. a samsung nagyon megemberelte magát ilyen szempontból) -
Headers
tag
Egyrészt én régen azért is választottam HTC-t, mert megvoltam elégedve a support-tal is. Mivel ez eltűnt, ezért sem fogok már egy darabig HTC-t venni. A jelenlegi U11-el még mindig meg vagyok elégedve nagyjából, de azért zavar, hogy ennyire leszarják a supportot, ami régen nem volt jellemző.
-
Headers
tag
Én értem az egészet, hogy miért van, minden felvetett dologra van magyarázatod, ez eddig oké és ezzel kano is így van szerintem.
Amit ő sem akar elfogadni, hogy ez így működik és a legutóbbi hozzászólásával fel is oldotta az egész problémát, hogy legközelebb nem vesz htc-t. A htc nem egy új kínai gyártó, hanem egy prémium kategóriás, komoly múlttal rendelkező cég és ezért meglepő azt látni, hogy ennek ellenére ekkora szívás van vele több területen is.
Egyébként szerintem csatlakozok kano-hoz, mert nekem ez a htc már nem az, amit egykor imádtam. (volt HD2-m, M7-em, M8-am és persze U11-em is) -
Headers
tag
Megint elkezdtem kutakodni a jack adapterekkel kapcsolatban és végre az Alin is megjelentek utángyártottak.
Én ezt a kettőt találtam: Accguys, Allvcover
Azt néztem, hogy ugyan az-e a kettő, de nem vagyok biztos benne.Szerintem az Accguys-t rendelem meg, mert találtam 7.14 $-ért majd 11-én, ami nem kicsit barátságosabb, mint az eddig már tárgyalt megoldások.
Ráadásul ugye szállítási sincs.
-
Headers
tag
válasz
Roland8622 #3887 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Majd én is beruházok egyre nemsokára.
Ez nekem már nem meglepő, mindig azt a presetet használom már nagyon régóta. Nekem is az jön be szinte mindenhez.
-
Headers
tag
válasz
Roland8622 #3856 üzenetére
Csak sikerülni fog.
A beszámolódat pedig majd nagyon várom.
-
Headers
tag
válasz
Roland8622 #3848 üzenetére
Még nem rendeltem, de ennek jónak kellene lennie, mert benne van az a DAC, amit támogat. Jól számoltam, hogy akkor így kb. 7000-re jön ki szállítással együtt? Legalább 10 alatt van.
-
Headers
tag
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
Ha egy kicsit visszább olvasol, akkor nagyjából megtalálod a kérdésedre a választ. Keress a nevemre, mert kb hasonló kérdést tettem fel nemrég.
Nem leszel valami vidám utána. -
Headers
tag
Ki emlegetett itt bármilyen Samsung-ot meg kamerát?
Ez valami üldözési mánia?Én sem vagyok megelégedve a frissítések rendszerességével, sokkal többet vártam el a HTC csúcstelefonjától. Az M8-am még bőven jobban kapta a frissítéseket, amikor ilyen idős volt.
A másik csalódásom pedig a támogatás hiánya alkatrészek terén, lásd fentebb a problémám a jack adapterrel. -
Headers
tag
válasz
errorcode06 #3725 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ez így elég lehangoló, bár számítottam rá, hogy nem lesz egyszerű, de hogy ilyen összegek legyenek, azt nem.Most nagyon nagyot csalódtam a htc-ben. Fel sem akarom fogni, hogy hogy lehet így kicseszni a vásárlójukkal, pedig nagyon szeretem a márkát (már volt HD2-m, M7-em és M8-am is).
Azt biztos megtanultam, hogy mégegyszer nem veszek olyan telefont, aminek nincs jack csatija, tetszen az akármennyire is.
Amit még esetleg megpróbálok az a gariztatás lesz. Még nyár végéig van rá érvényes garancia a T-nél, de fogadjunk alapból elhajtanak vele vagy jobb esetben lekell hogy adjam telefonnal együtt, mert hiába fogom bizonygatni, hogy az usonic fülessel és a töltővel nincs semmilyen eldobálós probléma.(#3726) Kobun1980:
Valószínűleg ez lesz nekem is a megoldás hoszabb távon, mert a jó kis usonic fülest sem merem használni, mert ha az is tönkremegy, akkor arra is költhetek egy kisebb vagyont, már ha beszerezhető lesz egyáltalán.
Ha már a BT füleseknél tartunk, akkor esetleg tudnál ajánlani egyet olyan 10k környékén? Lehet aliról vagy akárhonnan, csak legyen valami kielégítő hangzása. A fülhallgatós topikban nem igazán szoktak válaszolni az ilyen kérdésekre ahogy néztem, de azért majd ott is bepróbálkozok.Továbbra is szívesen várom az egyéb javaslatokat az adapter beszerzésre, ha van valakinek a fentiektől eltérő ötlete.
-
Headers
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasgatni a topicban, de egyértelmű választ nem sikerült találnom a kérdésemre.
Az volna a gondom, hogy a telefonhoz kapott jack adapter type-c csatlakozója kontaktos lett. Ezt a következtetést abból vontam le, hogy ha egy kicsit is megmozgatom a telefonban az adapter type-c felét, akkor eldobja a fülhallgatót a telefon.
A kérdésem pedig az lenne, hogy most mi a lóherét tudok csinálni?Mint azt kiderítettem magyarországon sehol nem árulnak ilyen adaptert (usonic fülhallgatót sem láttam)
, az alin és egyéb helyeken árultak pedig elvileg nem kompatibilisek. Ahogy olvastam talán még a pixel adaptere lenne jó, de azt sem nagyon találtam semmelyik boltban sem.
Előre is köszi a segítségeteket, remélem tudtok valami megoldást javasolni.
(Egyébként a telekomtól vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest