- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
jotzo01
tag
válasz
Dracula #5834 üzenetére
130ezer elég durva, de szerintem a fele is az.
Valószínűleg telefoncsere lesz, ha sikerülne találnom méltó utódot.Az M7-t még most is használom második telefonként, azt hittem, azt fogom először nyugdíjazni, és a U11 lesz a második számú teló, de úgy látszik, nem így lesz..sajnálni fogom.
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Dracula #1785 üzenetére
Nekem is volt p9-re ultimate shield. Szerintem sosem fogod tudni ezt rendesen lemosni. Kosz olyan szinten beleragad, hogy 2-3 porcica lemosása is gondot okozott nekem, így végül feladtam és együtt éltem a szöszökkel fél évig. Tudom, hogy az ultimate shield rendes fólia, csak képen úgy nézett ki, mintha repedt lett volna alatta az üveg. :d
-
Varoz
addikt
válasz
Dracula #1438 üzenetére
Nálam tökéletesen működik minden. Ott vagy nem kapta meg az engedélyt a tartalmakhoz a Google Fotók vagy újra kéne rakni, mert bebugzott.
Igen, a HTC-ken eddig ami volt gyári Galéria az a HTC Galéria, csak a Playből már nem tudod felrakni az U11-re, csak régiekre, viszont XDA-ról le lehet szedni az apk-t.
-
TTom65
tag
-
Aryon87
félisten
Tyiii azangyalat
Ez igencsak csunya.. biza mennyi lenne a javittatasa?Ferob: regebb gyorsak voltak. Tavaly oktobertol rendre 1-1.5 honapra kaptam meg a cuccokat. Ez kivetekesen gyors volt, es orulok is neki, mert a nyarslas "biztonsagosabban" telik igy
Vettem vizallo tokot is (teszteltem), tengervizbe nem merem 'csupaszon' bevinni. Sima vizben mar volt. -
ferob
őstag
A gyári tok valóban nagyon könnyen karcolódik, de legalább valami jár hozzá, viszont ahogy előzőleg említettem, a piros készüléket rózsaszínes hatásúra fakítja.
Ha választani kell, akkor egy vékony, de a gombokat is fedő szilikon tok jó választás lehet, vagy esetleg a készülék teljes felületére valami fólia, netán mindkettő egyszerre, ha valaki nagyon félti.Viszont csak a múltban küldték Csehországba a készülékeket szervizelés céljából, amit akkor a VSP Data végzett, de már több mint másfél éve a Regenersis végzi ezeket a javításokat Romániában.
Az egy szép törés, a lehető legrosszabb helyen, ennek a cseréje egy vagyonba fog kerülni és erős kétségeim vannak még mindig, hogy a teljes bontás után a vízzáró szigetelés helyt fog állni.
(#875) Aryon87: Ha időben feladja az eladó, lásd pl. adott héten szombatig, valamint te előtte rendelted nem sokkal, akkor általában hamar ideér.
Többnyire, ha a hét végén vagy az elején rendel az ember sima postával, akkor az a legtöbb esetben 5-7 nappal később érkezik meg. -
Aryon87
félisten
-
tipuka
addikt
azt hiszem azt úgy is a telefon szabályozza, hogy mennyit tud felvenni, különben a végén meghibásodna.
töltőből van jobb is (több A-t ad le), de tessék a xiaomi töltő
ugyan itt a honlapon van blitzwolf töltő is, QC 2.0 (mondjuk ez kifogyott és csak akcióban érdemes venni) és QC 3.0-s is, ami szerintem előny.pg1966: ha megvan QC nélkül, akkor mondjuk olcsón jó lehet az első kiadás is szerintem .
ha szempont, akkor a 2.-at vegye persze
-
pg1966
senior tag
Nem, figyelni kell, hogy 2. kiadású legyen, 2017-es. Kisebb, mint a régebbi, de az csak egy irányban gyorstöltős, a telefont nem tölti gyorsan, csak önmagát. Először én is azt vettem, aztán visszavittem, és rendeltem egy 2. kiadásút az AliExpressről, itthon nem találtam.
-
tipuka
addikt
szia!
ha ráér, akkor üvegfóliát érdemesebb inkább alin/ebay-en venni egy nagyon jól értékelt eladótól, töltőnek meg bangood/gearbest,ali , márkákból pedig: blitzwolf,xiaomi,tronsmart,aukey,orico,ugreen márkákból válassz főleg (lehet kihagytam valamit), érdemesebb QC-sat venni, még jól jöhet, ha sietsz
ha van konkrét elképzelésed akkor még linkelni is tudok/tudunk
ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forrmell.enn
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest