Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
darál0w #35143 üzenetére
Nálam is , csak nekem még pluszba 2-nél több alkalmazással nem működik a multitasking
akármit csinálok mindig mindent újra indít
KitKatnél ment egyszerre vagy 8 alkalmazás amit reggel abba hagytam este onnan folytattam. Lollinál viszont ha megnyitok egy böngészőt meg egy kisebb játékot pl ezt akkor ha lépek egyikből a másikba akkor már mindkettőt újra tölti. Ha majd most visszajön szervizből kíváncsi leszek hogy hogy kapom vissza... KK vagy Lolli
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest