Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• darál0w

Jómunkásember

haho :)

a véleményetekre lennék kíváncsi....

céges bulin megtörtem a digitizert a telefonon...biztosítás nincs, t-mobile elzavart a halál f*szára a gyártohoz annak ellenére, hogy nem garanciális javítást kértem :D

szoval telemax, ők felküldték a gyártonak...mondtak egy árat, ami 70.000.- ( nélküle is lenne vagy 50k ) ugyanis készülékházat is akarnak cserélni....ez pedig azért van, mert már a vásárlás napján észleltem egy illesztési hibát a telefon alján...az also hangszororács elállt a készülék többi részétől, alig minimálisan...szoval nem szoltam érte...de majd 1 év alatt a micro usb használatábol adodoan, a ház középső része az usb aljzatnál kicsit puklis lett...ez sem zavart, nem érte meg ezért elküldenem a telefont, és nélkülözni hetekig akár...

szoval ezt a sérülést is az esésből adodo sérülésnek nézik...én meg ugye mit tudnék tenni ellene...ez van...

a kérdés az, hogy Ti, megcsináltatnátok, vagy inkább másik telefon után néznétek?! :)

szeretem, imádom ezt a telefont....nézelődtem és nem igazán akarom cserélni...de ez a 70K elgondolkodtato...

Új hozzászólás Aktív témák