Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 22darti

csendes tag

Sziasztok!

Gondoltam írok néhány tapasztalatot, amik lehet hogy ugye csak nekem újak, de lehet valakinek még hasznos infó lehet.

Nos nálam van most már 8 napja a telefon, szóval az biztos, hogy marad. (mondjuk kapják be, hogy egy hét alatt csökkent 20 forintot az ára, de ez más tészta)

Nekem mindenféle nyitogatás, meg egyéb nyúlkálás nélkül tökéletesen megfelel a készülék, még mindig gyors, és amire nekem szükségem van arra hibátlan.
    - e-mail fiókok szinkronizálása, és a levelezés használatára hibátlan, bár van egy apró bökkenő benne, amire kérnék segítséget.
    freemail-es postafióknál a kimenő SMTP szolgáltató a T levelezőrendszere ugyebár. Viszont ha WiFi-n vagyok akkor logikusan hibára fut a levelek küldése, hiszen akkor nem a T az internetszolgáltatóm. Van arra valamilyen megoldás, hogy a levélküldésnél mindig a mobilnetet használjam, bekapcsolt és aktív WiFi mellett???

- céges hálózaton lévő Synology NAS-t gond nélkül elérem szerencsére vele mindenhol, ami nagyon jó hír végre

- mindenféle hókuszpókusz nélkül felismeri a nyomtatókat, tehát ha a hálózaton van nyomtató, akkor két kattintással bármit nyomtathatunk, legyen az kép, doksi, bármi

GPS-t még nem próbáltam rajta, gondolom működik rendesen, bár a G-s navigációt ha tudom akkor lecserélem a GO-ra, ha találok hozzá, mert az jobban a szívemhez nőtt.
    Bár kétségtelen a hangbemondásos úticélmegadás elég vagány.. :D

Új hozzászólás Aktív témák