Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
slice14 #15933 üzenetére
Hát ilyen szempontból a WP köröket ver a droidra. A névjegyzék nagyon jól meg lett csinálva. Persze inkább ne legyen Facebook integráció, minthogy egy ilyen korlátolt fos legyen az egész. Nehogy már egy háttérképet ne tudjak belőni... Ráadásul az értesítési rendszer egy rakás szar, nagyon nem tetszik az a megoldás. A droid megoldása klasszisokkal jobb, ami azért inkább fontos, mint a közösségi marhaság. Persze itt nálam az iOS a mérce, az értesítési rendszer nagyon jó.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #15871 üzenetére
Nem teljesen értelek.
Már minek "töröd" a fejed váltáson, mikor megkaptuk a sokkal jobban használható 4.0.4.-et?Ha még mindig lógna a levegőbe a frissítés, akkor oké lenne, de így...
Ha most adnának 200.000 Ft-ot és azt mondanák, hogy vegyek belőle telefont, igen nehéz helyzetben lennék. 4 alternatívám lenne: Galaxy Nexus, SE Xpreria S, HTC ONE S és HTC ONE X.(#15875) slice14
Próbáld ki a Dolpfhin Browsert. Én azt használom és meg vagyok vele elégedve. Vannak oldalak, ahol lassú, de az tuti az oldal hibája, gondolok itt Facebookra.
-
PpenoO
őstag
-
tonerz
aktív tag
válasz
slice14 #15394 üzenetére
Én most hétvégén akartam megvenni a beatifult, erre újra kellett regisztrálnom a kártyám amivel már elég sokszor vásároltam a playen
A legszebb az hogy leszedte a pénzt a számlámról de a my appsnél azt írja státusznak hogy cancelled, viszont a rendelést törlő email nem jött megLehet h a nyuszi beletojt a szerverükbe
-
kolosanyi
veterán
válasz
slice14 #15090 üzenetére
Pedig van olyan opció, hogy alapértelmezett lejátszó. Nálam minden gond nélkül kezelte a headset, meg a Xears headset is a lejátszókat. Ajánlom egyébként a Neutront, annak van a legjobb hangja, ha be van kapcsolva a háttérben maradás, akkor a headset is meg a nem alapértelmezett widgetek is (Pure Music, Widgetsoid stb) kezelik szépen.
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #15007 üzenetére
A Matr1x oldaláról:
"But CFS is a nice overall scheduler, with nice stability and it is good for a
multitasker.BFS is a performance scheduler giving more performance to the currently
running app, like a game. So if you aren’t really a multitasker or if you play a lot
of games, BFS is a better choice.BFS is sometimes a bit unstable though."
Magyarul ha nem játszol, akkor a CFS-t válaszd!
-
_NCT
addikt
válasz
slice14 #14740 üzenetére
Körülbelül, de mindjárt elővadászom a linket, az alapján.
ADB leírás. ---> értelem szerűen a fent linkelt csomagot kell letölteni, a tgz/tar-t kicsomagolni (total commander tudja) egészen odáig, amíg meg nem látod a bootloader, radio img fájlokat, magát a zip fájlt stb. Természetesen a fájlokat oda kell bemásolni ahol a fastboot parancs is van, így a legegyszerűbb. Használod a parancsokat, amivel felteszed bootloader-t, radio-t, majd magát a zip-et és ennyi. Telefon magától újraindul és ICS vár.
-
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #12395 üzenetére
Az az sdk akármi (keretprogram), már nem úgy néz ki, mint a leírásokban szerepel.
Nekem nem olyan volt már a felület, és a driver packot nem tudta leszedni.
Innen linkelte valaki régebben nekem is ezt a packot, ebben benne van a 32 és a 64 bites nexus driver, és nem kell vele szenvedni. -
frisco
aktív tag
válasz
slice14 #10713 üzenetére
Szerintem is csak egyéni preferenciák kérdése, hogy ki mit talál praktikusnak.
Nekem már túl sok lett volna a főképernyőn így száműztem.
Jobban hiányoztak a Launcher Pro letisztult ikonjai a dokkból (ahogy írtam is), a ICS alapdolgait mind lecseréltem (DW Contacts, Go SMS Pro) de ezeknek annyira gagyi kinézetű az ikonja, hogy nem akartam ezt csodálni a dokkban.
Ikon pakkal és a Desktop Visualiser programmal ez sikerült. ScreenshotEgyébként rájöttem, hogy miként lehet elsőre screenshoot-ot csinálni, ez régebben nem jött össze elsőre pár embernek. (nekem sem)
Folyamatosan kell nyomni a "Volume down + Power" gombokat és nem csak egy kis időre.
Ha volt már a megoldást akkor elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest