- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Én értem hogy mit írtak... Ahhoz hogy fel tudjam tenni a cwm-et ahhoz rootolt kernel kell... akármeddig olvasom azt a 2-3 hszt, akkor is ugyan ez jön le és semmivel se lettem okosabb, mellesleg elolvastam a szoftverfrissítésről szóló részt, de abban csak odinos gyári rom felrakása van.
-
hallerlaller
addikt
dehogy teszem tönkre, pörgettem már 1540-en csináltam is egy 5600-as quadrantot aminek persze semmi értelme, csak most kíváncsivá tett hogy olyan lelkes voltál
most is bír 115%-ot volt emelés nélkül, de nemnagyon látom értelmét ugyh mennek is vissza a gyári értékek. linkeltél kernelt ott írják h 1250 az meg gondolom sgs-re vonatkozik -
hallerlaller
addikt
na NSTool-t felraktam, viszont óvatosan ezzel mert felraktam 125%-ra rögtön reboot, szal nem bírja
viszont itt nincs set on boot mint setcpu-ban ugyh kényszerű romcsere, ki is jött ma ez megpróbálom [link] volt régebben egy trinity kernel 240mhz-es gpu/bus-al az kifagyott ha húztam, de egy még régebbi 1540-en meg ment simán 220mhz-es bus/gpu-val, lehet nálam csak ennyit bír, feszültséget te szoktad állítgatni, ha igen mennyire?
-
hallerlaller
addikt
na majd akkor kernelezek, ugyis kijött a GLaDOS V2.6.
tudja a hardveres gyorsítást
vegyesek az érzelmeim ezzel a hardveres gyorsítással, ahol gyorsabbnak érezni a telefont az a gyári böngésző és a gyári navigáció, most lehet hogy csak magát az appokat írták át hogy használják a gpu-t ha eddig nem tették, de launcherban nem vettem észre semmilyen gyorsulást, ugye az is van odaírva hogy gpu gyorsítás az alkalmazásokban, fene tudja hogy ebbe beleértik az alkalmazásfelületet is (launchert)
na meg ha kikapcsolom hogy ne használják akkor sehol semmi nem lesz lassabb, gyári böngésző, 3D-s játékok se..
ha meg olyan jó ez a gpu gyorsítás akkor miért tették kikapcsolhatóva?
felvilágosíthatna valaki ezzel kapcsolatban mert sok kérdés merült fel így bennem pár hét használat után. -
hallerlaller
addikt
régebben raktam fel olyan kernelt amiben meg volt emelve 240-re a gpu órajel, na az kifagyott rögtön, lehet valahol manuálisan is állítgatni?
a gyári launcher is jobb lett
nálunk meg pont hogy rosszabb, a stock alkalmazáslista 2.3.6-alatt teljesen folyékonyan gördült fel-le, most meg hogy egybe van a modulokkal néha belaggol :S ebből én arra következtetek hogy launcher továbbra sem gpu gyorsított.
-
Dzsuri89
őstag
ICS alatt én a gyári böngészőt használom, mert az a legnormálisabb jelenleg. A többi böngésző közül normálisan az Opera működött, de hát az valami botrányos, amit néhány oldalon művelt, ezért is váltam meg tőle. Facebook-on használhatatlan az egész. Egyszerűen nem nyitja meg a leveleket, se az értesítéseket, csak ha új lapon nyitom meg, aztán kétszer küldi el az üzeneteket, szóval ááááááááááááááh...
Benchmarkra visszatérve biztos számít, hogy nem a gyári kernel van a telón.
-
Dzsuri89
őstag
Ne a Quadranttal csinálj benchmarkot, mert a vele kapott eredmény nem mérvadó, mivel ezer éve nem frissítették...
AnTuTu Benchmark-ot javasolom neked. 2.3.6. alatt 2937 pontot kaptam, míg ICS alatt is uygan annyit és még volt olyan, hogy 20 ponttal többet is. Érezni is lehet az ICS-en, hogy van olyan gyors, mint a Gingerbread. Futtasd le a Nexus S-en meg a Galaxy S-en is a programot, aztán írd meg, hogy mit kaptál eredményként.--------------------------------------------------
(#11375) jackbacsi87
A helyedben elmennék a Burger Kingbe kajálni egy jót. Még nem olvastam senkitől olyat, hogy ott nem működött volna. Anno én is ott kajáltam le és hibátlanul működött a rendszer.
Ahogy Toobee is írta NEM lehúzni kell a telefont, hanem ott tartani, amíg nem fejeződik be a tranzakció. Fontos, hogy legyen net elérésben a teló.--------------------------------------------------
Tudja mindenki, hogy nem működik a Root Explorer ICS alatt. Volt már alternatíva, hogy melyik program segítségével lehet kiváltani (ROM Toolbox).
Az ES File Explorer segítségével is lehet turkálni a telefon belsejében, csak engdélyezni kell neki a beállításokban. Bocsi, ha már volt. -
Asbee
veterán
Gyorsabb akku merülés, gyári recoverynél sötét a képernyő, névjegyekhez rendelt kép felbontása nem jó, van akinek lassú volt. Nálam hála istennek csak a gyári recovery meg névjegyes dolog volt, de egyiket se használom. Merülés se volt vészes, de azon elvileg automata képernyőforgatás kikapcsolásával javítani lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest