- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
bradam #11128 üzenetére
Hát az is ízlés kérdése, nekem pl Miui nem jön be. Miui alatt csak a cpu-t próbáltam, 1440 alatt fagyi volt
1300-at még bírta. Úgyhogy most NexusBeam üzemel 1.2-ön, igazából teljesen jó az a rom, eddigi leggördülékenyebb ICS számomra, bár még így sem elég jó
Lehetne jobb, de majd a hivatalos
Amúgy a Live Wallpaper-ek legtöbbjét szarul portolják vagy mivan? Nem hiszem el, h ezen a telón sem fut normálisan... Van olyan ami jó, de pl ami engem igazán érdekel és baromira tettszik az a Go Weather Live Wallpapers, de egyszerűen megfogja a Launcher-t mint a disznó. Mikor még ZTE-m volt, beletörődtem, h nem bírja a vas, de ennél a telónál nehezen tudom elhinni. Itt már alkalmazás probléma lesz gondolom.
-
premete
veterán
1 Ghz-en is gyors, szerintem felesleges; mondjuk a laptopom az esetek 95%-ában 798 Mhz-en fut, 2660-at csak indításkor láttam rajta, amikor a rendszert betölti.
Valaki kérdezte ma, mennyi a quadrant, akkor vettem észre, hogy se a quadrant, se a speedtest nincs is feltelepítve. -
premete
veterán
Nekem csatlakozik mindhárom routeremhez, a kocsmákban a nyíltakhoz szintén, letöltésben 3, feltöltésben 1.5 Mbps-t tud. A jelerősség a legközelebbihez fullt, a három szinttel távolabbihoz minimálisat mutat, de tud csatlakozni, és ugyanannyi wlan kapcsolatot mutat, mint a laptop a nagy antennáival.
-
Dzsuri89
őstag
Amiben pluszt kapnál az S-hez képest:
- gyors, tiszta android rendszer, ami megkapja rendesen a frissítéseket (hamarosan ICS)
- LED-es villanó
- NFC (ha ügyes vagy, tudsz már Mo-n 10$-ot elkölteni a Google Wallet-tal)
- nincsen retkes KIES, amiből következik, hogy a frissítések OTA-n keresztül érkeznek (nem igényel semmilyen külső PC-és szoftvert)
Amiben jobb a Galaxy S, talán a codecek, mint pl. a videó lejátszás, de a Dice Playerrel gond nélkül le tudsz játszani 720p-és videókat. Ha jól tudom a Galxy S tud 720p-és videókat felvenni, na ez a telefon csak 720x480-at tud, de szerintem ez is szép, folyamatos.
Aki ilyen telefon vételén gondolkozik, az ne habozzon, mert ennyi pénzért keresve se talál jobbat, de még 100.000 körül se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest