Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
válasz
slice14 #15394 üzenetére
Én most hétvégén akartam megvenni a beatifult, erre újra kellett regisztrálnom a kártyám amivel már elég sokszor vásároltam a playen
A legszebb az hogy leszedte a pénzt a számlámról de a my appsnél azt írja státusznak hogy cancelled, viszont a rendelést törlő email nem jött megLehet h a nyuszi beletojt a szerverükbe
-
tonerz
aktív tag
Na nekem is megjött OTA a 4.0.4.
Bár igen érdekesen frissített, miután leállt mert utána vagy 2 percig semmi nem volt a kijelzőn csak az érintő gombok világítottak.
De most már működik -
tonerz
aktív tag
válasz
janston #15123 üzenetére
Nekem Decemberben a 4.0.3 update után volt hogy 2x eldobta a hálózatot (voda), de egy factory reset megoldotta mert azóta nem produkálta.
Más: Nekem még mindig nem jött a 4.0.4 bár igazából elvagyok a mostanival is, de azért nem szeretnék lemaradni az itteni kollégáktól
-
tonerz
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15044 üzenetére
Le kell tiltani és akkor eltűnik, de a helye megmarad.
hopsz kolosanyi megelőzött.
hallerlaller: szép jószág az a Galaxy Nexus, reméljük nyárra ocsó lesz
-
tonerz
aktív tag
Én Dec 17-óta használom az OTA ICS-t, az elején volt egy két alkalommal hogy eldobta a hálózatot illetve gyorsabban merült.
Teljes takarítás és újrahúzás után minden oké lett, kivéve a bizonyos alkalmazásoknál előforduló FC-t.Aki meg WP7 fele kacsingat a support miatt azért szerintem várja meg a WP8 megjelenést, mert ha igazak a pletykák és nem lehet frissíteni a mostani W-s telókat az azért elég nagy koppanás lesz.
-
tonerz
aktív tag
válasz
janika1988 #12727 üzenetére
December 17-től ugyanezt az MR1 ICS frissítést kapta meg mindenki OTA.
(már akinek engedte letölteni, amíg nem tiltott a gugli) -
tonerz
aktív tag
válasz
forintuser #11825 üzenetére
Hiába ez a Nexus érzés, elszédülsz tőle
-
tonerz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #11453 üzenetére
A Nexus One 2.1 referencia telefon volt, és jött rá Froyo + Ginger is hivatalosan.
Viszont ha fentiekből indulunk ki akkor a mi Nexus S telónk Ginger referencia volt, akkor az ICS-en kivűl még a Jelly Bean verziót is meg kellene kapnunk.Viszont az eddigi (kb 2hete) hivatalos OTA frissítésem óta eddig 2x dobta el a hálózatot (eddig ilyet soha nem csinált 6 hónap alatt) illetve érezhetően gyorsabban merül.
-
tonerz
aktív tag
BUÉK minden NS kollégának és a mobilarénának is
-
tonerz
aktív tag
Na nekem is megjött az ICS
Kellemes kis 128MB volt, ami az Ice Cream Sandwich MR1 4.0.3 verzióját hozta el.
-
tonerz
aktív tag
Nekem most reggel kopogtatott be a 2.3.6.
A market viszont nem frissült, mondjuk olvasva a véleményeket talán nem is gond -
tonerz
aktív tag
válasz
petiked #1507 üzenetére
a kijelző is szóba került, és elvileg az itthon kapható Nexus-ok többsége slcd-s, de van amoled-es is (ami erősebb üvegű, csak mások a színek, azt mondják rá,. hogy a fekete nem olyan szép, és szőrösek a betűk, de másban meg jobb - ezt mindenki maga döntse el)
Pont hogy az amolednek gyönyörű mély feketéje van illetve a vörös meg a zöld szín egy kicsit túlszaturált (mondjuk ez valakinek bejön valakinek nem). Az hogy milyen "üveg" van benne az meg szerintem nem a kijelzőtől függ.
Mellesleg már fentebb is írták hogy a gorillát is ugyanúgy meglehet karcolni.
Én egyből dobtam rá egy fóliát, mivel filléres tartozék és egy ilyen telónál ezt én nem spórolom ki. -
tonerz
aktív tag
-
tonerz
aktív tag
válasz
robertel #1281 üzenetére
Valóban nem olcsó, de úgy vagyok vele hogy sikerült a webshop révén 3 ezret megspórolnom, és ez a 3990-es tok bitang jól néz ki és igen masszívnak tűnik.
Nem sokára útra kelek és megtekintem személyesen, és ha élőben is olyan tuti akkor részemről megéri azt a + ezrest hozzácsapni és hadd szóljonDonMedve: Igen ő az
-
tonerz
aktív tag
Na nekem is meghozta a futár a kicsikét
Kb 10 másodperec alatt cimborák lettek a routeremmel és leszippantotta a 2.3.4-et magyar nyelvvel együtt.
Maga a telefon gyönyörű, de ez a zongora lakk ház, egy az egybe mint a samu tévém, ha csak ránézel már maszatos lesz, úgy hogy muszáj neki a tok.
Kis gugli után a "sebesség shopban" találtam szilikon tokot 1490.Ft-ért, de van egy case mate tok fóliával együtt (kép alapján nekem műanyagnak tűnik oldalt csúszás gátlóval) 3990 Ft-ért. -
tonerz
aktív tag
Egy kérdés azokhoz akik webshopból rendelték.
Ma reggel azt a mailt kaptam hogy jóváhagyták a rendelésem.
Ha rámegyek a rendelésem linkre akkor pedig ott van hogy szállításra vár, a holnapi általam megadott időpontban.
Csak megnyugtatáskép ez azt jelenti hogy holnap itt van?
Hív még előtte a T adategyeztetés miatt, vagy várjam holnap a futárt és kész -
tonerz
aktív tag
Tegnap voltam a Corvin sétányon lévő T-ben megnézni és megvenni a Nexust.
Az értékesítő csaj annyit mondott hogy vissza kellett küldeniük az összeset a központba, így valószínű csak online tudok hozzájutni.
De böngészve az árlistát feltűnt hogy a készülék tipusok mögött van egy pici csillag ami a szómagyarázat szerint a sim lockot jelenti.
Viszont a Htc Mozartnál és a Nexusnál nem volt ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest