- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
válasz
janston #15288 üzenetére
Én Matr1x-szal használom, szvsz elég jól megy hozzá, Wi-Fi-t is erősebbnek érzem. Viszont nekem az időmérő óra FC-zik az új MIUI-ban. Remélem, hogy nem sokára megoldják a témázást is.
DonMedve: Tudom, hogy hülye megoldás, de ha annál a lockscreen-nél akarsz maradni, akkor át lehet írni a szövegét.
-
oszyboy
csendes tag
válasz
janston #15227 üzenetére
hát ne (csak) a számokat nézd. Azt nézd mennyire használható. Ha a számokra mész pl.: quadrant pontok, akkor a cyanogenmod ROM-ok a legjobbak, de nagyon bosszantóak szerintem. Leghasználhatóbbak a miui-k. A stock se rossz, de azért nincs olyan dolog amin ne lehetne egy kicsit javítani.
-
tonerz
aktív tag
válasz
janston #15123 üzenetére
Nekem Decemberben a 4.0.3 update után volt hogy 2x eldobta a hálózatot (voda), de egy factory reset megoldotta mert azóta nem produkálta.
Más: Nekem még mindig nem jött a 4.0.4 bár igazából elvagyok a mostanival is, de azért nem szeretnék lemaradni az itteni kollégáktól
-
szabeska
addikt
válasz
janston #11583 üzenetére
És mi az, amit kikapcsoltál? Én alapból letiltottam az alkalmazások felét, mint pl. hangtárcsázó, élő háttérképek, google kereső (ami mellesleg eltünteti a felesleges keresősávot a főoldalról),... így, persze kevés telefonálással és egyébbel, lett 4 nap... éjjel, készenléti állapotban, kikapcsolt 3g és kikapcsolt wifi mellett 1%/óra merülést tapasztaltam
-
z83gnj
csendes tag
válasz
janston #11114 üzenetére
Hali!
Nálam így sikerült:
SD-re létrehoztam egy media könyvtárat, azon belül egy Audio könyvtárat majd abban alarms notifications ringtones könyvtárakat. Értelem szerűen abba a kt-ba rakod be a mp3-at amire használni akarod. Lehet már van más megoldás is, rám ez a 2.1-ből ragadt rám és működik!
Ákos
-
janston
aktív tag
válasz
janston #10236 üzenetére
ROOT Stock 4.03
Ezt próbálta már valaki? -
rcsaszi
csendes tag
válasz
janston #9113 üzenetére
Hat nemtom.. nekem nincs gondom. Gyari 2.3.6 van rajta.. panelban mindenhol jo a vetel , a varosban lakom terero is mindig fullon szinte.. van ceges Mezei Nokiam ugyan az jel erosseg mivel csak itt hasznalom,marmint varosban. Sot alt ban otthon wifi n megy a radio es a bluetooth fulesem is megy
En nem tapasztaltam semmi gaz dolgot.. persze elsosorban full idealis terepen hasznalom. De hetvegen otthon voltam..( falu , szigetkoz ) semmi gond nem volt a tererovel. Ez sajat velemeny ... persze mindenki mashogy mashol hasznalja. De kijelenteni hogy ilyen telefont ne vegyel az meredek.. -
nexusking
aktív tag
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
janston #6561 üzenetére
Két jótanács van: az egyik, alapos takarítás után a fürdőszobában nedves levegőt csinálni, pl. forró zuhannyal - ez portalanítja a levegőt. Ide kell bevonulni.
A másik: plasztikkártya élére hajts textilzsebkendőt vagy szemüvegtörlő kendőt, és azzal simítsd egyenletes tempóval és nyomáserősséggel. Másodikra általában összejön...
-
ricsi0307
senior tag
válasz
janston #6561 üzenetére
Fólia és tok ügyben keresd fel jackbacsi87-et.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janston #6459 üzenetére
Kell rá fólia, mert én akármennyire is vigyáztam rá zárt tokban hordva, még úgy is néhány helyen mikrokarcos lett, ami valójában csak erős fénynél látszik.
A topikban van pár ember, akitől tudsz jó minőségű fóliákat, tokokat venni fillérekért.
Gorilla Glass se teljesen karcálló.jackbacsi87
LOL
Addig biztos nem lesz LG telefonom, amíg nem állnak neki foglalkozni a telefonjaikkal a megalkotásuk után. Ez a Black, amúgy fehérben jól nézz ki nagyon. Csak gratulálni tudnék az elnevezőjének, hogy LG Optimus Black, aztán fehér.Ez se rossz HSZ! Én örömömbe fogok sírni, hogy ICS-t kapunk hamarosan.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janston #6450 üzenetére
Ha már a Westend Media Marktban 70.000ft-ért megveheted az nagyon jó, mert én szerán az Árkádban láttam 75.000ért, mellesleg augusztus elején volt ennyi az ára, de ilyen speedshop és ehhez hasonló boltokban.
Régi telefonod rakd fel az oldal apróhírdetéses részébe, biztos lesz rá vevő. Gsm boltba ne add el, mert kapsz érte 5ft... -
ricsi0307
senior tag
válasz
janston #6415 üzenetére
Nyugott szívvel vedd meg, ilyen áron NINCS konkurenciája.A wifiről annyit, hogy valamivel gyengébb az átlagnál de kis jelerősségnél is gyors a net, engem rohadtul nem zavar,A GPS -ről nem tudok nyilatkozni csak róvid távon használom ott semmi baj nincs vele.Én lassan 3hónapja nyúzom és nagyon meg vagyok vele elégedve.A sok elégedetlen ember meg vigye vissza a 3 napba és NE ITT sírjon több hétig!
Más:Azért a gyári headsetből is nagyon sokat ki lehet hozni voodoo controllal, power amp-al és jó hangszínszabályzó beállítással.Mondja ezt egy dubstep kedvelő fiatalember
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
janston #6415 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Az idigitálos akcióval meg a 4.0 ígéretével én is felültem a vonatra, és szereztem egy ilyet, reméljük, nem bánom meg. Valóban gyors és nagyon kellemesen kezelhető telefon, nekem a formája is bejön. Elölről nézve teljesen egyszínű fekete, ez is vonzó, puritán. A 26 hónap garancia nagyon tetszik,
ZTE Blade után: WIFI és GPS semmivel sem gyengébb, sőt, elmondhatom, hogy a jelet szépen tartja, sleep után villámgyorsan visszacsatlakozik.
Van benne zseblámpa!
A csúszóssága miatt előbb-utóbb valami gumírozott kabátra szükség lesz.
-
nexusking
aktív tag
válasz
janston #6415 üzenetére
Hali!
Wifi-gps-probléma nem annyira probléma, kivéve ha kifogsz egy hibás készüléket, de azt meg egyből vissza kell vinni.
Samsung semennyire se támogatja, kivéve, hogy lehet rá szerezni +2hónap garit ha reggelsz a samsung oldalán.
Hardverileg egy felsőkategóriás telefon, egy közepes áráért. Mégegy ilyen gyors androidos telefon szerintem nincs, a pucér android miatt(ami egyébként elég szép).
A szoftverfrissítésről: a 4.0-t ez fogja először megkapni(kb 2hét múlva), a további frissítéseket meg gondolom elsőként fogja megkapni a Galaxy Nexus után.
Szóval ha számít az ár-érték arány, akkor a lehető legjobb választás
Remélem segítettemknyitogato: én amikor néztem magamnak a telefonkat kb 1hónapja, eszembe sem jutott megnézni az sgs2 tesztjét, annyira lenyűgöztek már a tesztek is a nexusról.
slice14:Én pannonos vagyok, de nekem sincs sim-menü.
-
sheep
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Outlook topic
- Hegesztés topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest