- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
RAID 2 #22882 üzenetére
Mondjuk egy marmite kernelt fel lehetne tenni, és esetleg ha van root, egy min 200mhz-et beállítani, mert sokat javít a fogyasztáson.
Meg egy másik grovenort, pl smartassv2 vagy ondemand -
havri1
félisten
-
Szmoki
senior tag
válasz
RAID 2 #22796 üzenetére
ha új romot raksz fel 3 wipe kell,hogy minden jól menjen -> factory reset,wipe cache/dalvik cache
ha frissítes 2 wipe kell -> wipe cache/dalvik cache
a superusert meg felrakja magától,minden egyes rom mivel rootolva vagy. az hogy superSU vagy superuser az a szakács döntése.
de jó ezeket 56odjára is leírni -
audi100td
nagyúr
válasz
RAID 2 #22778 üzenetére
Tegnap este írtam nekik mailt, egyelőre nem válaszoltak, addig is regisztráltam a készüléket a samsung-nál és kértem szervizfutárt, talán így gyorsabban megy a dolog.
Viszont elég lesújtó véleményket találtam a Telemax-ról, biztos, hogy ide érdemes beadni
-
Quqesz
nagyúr
-
_NCT
addikt
válasz
RAID 2 #22729 üzenetére
Pont most van ez index-en, hogy dokkolóval úgy tudom használni, mint egy számítógépet. Azt úgy megértem, hogy valaki úgy használja Autocad-et meg ezeket, de el nem tudom képzelni, hogy ujjal a kis picsa kijelzőn böngyörgeti az Autocad-et
szponzor: jah hát én ezekben a gyárit használom, 4.1.2 van Matrix kernellel, sosem fagy a telefonom. Vagy már csak én vagyok az utolsó ember, aki telefonnak használja legtöbbször
Bár Teamviewer meg Bluetooth netmegosztás GPS-re meg ilyenekre is használom,de max a GTA3 kipróbálásánál éreztem kevésnek.
-
hippo0315
senior tag
válasz
RAID 2 #22379 üzenetére
Szerintem is jó választás lehet a ZTE, hamarosan jön top készülék tőlük ZTE Grand S.
Akinek volt ZTE Blade-je az megerősítheti, hogy cseppet sem volt rosszabb mint a többi márka készüléke.
-
margithid
veterán
válasz
RAID 2 #22379 üzenetére
Ja msot nézem, neked S3 is van, akkor a zte is csak iylen másodeló lesz ha jól sejtem
Én is tervezem a cserét, de még várok midnenképpen, soakt nem akarok ráfizetni ha eladom, elég jó áron mennek még nexus s-ek amúgy is!
Egy kicsit zavar engem is, hogy pl kifagy nagyritkán, de félek ez más készüléken is meglenne. Skype videóhívást is kb 3szor használtam (volna), igaz amikor kell, akkor nagyon jó. -
margithid
veterán
válasz
RAID 2 #22367 üzenetére
Utánanéztem máshol is, ez minden telefonnál igy van sajnos, midnegy, nem fogom táblagépre osztani a netet
Francos aksikkal kezdehtnének már valamit, nyáron lejár a garancia nexus s-re, két éves is lesz, gondolkodom majd az anyagi helyzetemtől függően új telefonban, de egyszerűen nincs normális üzemideű készülék...
És ami még nagyobb baj, hogy hírek sincsenek, mikor lesz valami új technológia, mert a litiumionosak egyszerűen nem alkalamsak erre, főleg úgy, hogy a kedves gyártók nem is szándékoznak 3000 MAh körüli aksikat szerelni a készülékekbe. Nem mintha azzal kint lennénk a csávából, 2 óra helyett 4 óra wifi hotspot menne -
eeXaa
addikt
válasz
RAID 2 #22215 üzenetére
...annyira azé nem hipp hopp, de ...jja azt csinálom mindig factory reset után.. pont ezért kellene hogy valamiképpen ez autómatikus legyen... pl az első simet amit beleraktam a telóba, autómatikusan felismerte(márminta 3g-s beàllításokat) ...de mindezek után sem látja pl. a saját telefonszámot, és ezt manuàlisan sem lehet beleírni...
-
cassius.clay
senior tag
válasz
RAID 2 #22031 üzenetére
Magától sem a root nem tűnik el, sem pedig a bootloader nem zár vissza.
Szóval zárd vissza. Amúgy az hogy nem vágod a root toolkitet, semmit sem jelent. Ennél egyszerűbb megoldást ugyanis nem találsz. EZ az ugynevezett egy klikkes megoldás. Nagyon egyszerű és átlátható. Nexus topicba menj át és olvasd el a leirást a Nexus root tolkitről. Mindent megértesz. -
margithid
veterán
válasz
RAID 2 #21603 üzenetére
Lehet hülyén hangzik ,de azt figyeltem emg, hogy eleinte jobban merül nálam az aksi, 50% alatt már kevésbé, pl, volt olyan, hogy egy éjjel alatt (22-től 7-ig) 94%ról lemerült 86%ra, vagyis óránként kb 1 %ot emrült, mig máskor este kb 27%-on volt, reggel meg 23%on.
Érdekes mindenesetre. -
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
RAID 2 #20940 üzenetére
Kövezés nem lesz! :-) :-)
Csak 1 gyors teszt erejéig volt a kezemben, nem tudtam órákig tesztelni, ott ez jött le nekem.
Hosszútávon valszínű előjönnének az "apróságok".Alapvető funkciókban azonban nem vettem észre, hogy annyival jobb lenne, és megérné százezreket kiadni egy ilyen telora.
Amikor vodafone 845-ről váltottam, volt egy "lol"érzésem. (Rezisztiv-kapacitív kijelző, sokkal fürgébb hardver,stb) Most ez elmaradt. -
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #20940 üzenetére
Nagyon szep, eleg jo az s3 (egy cipoben jarunk, nekem is van ez is az is ), de most kellett ujra nexus 7, mert meg az s3-as is kicsi tabletnek...bar megszoktam, de megis nagy telefonnak (ezert is lett probabol egy nexus-s melle).
NS persze lassabb (nem mindenhol, de sok helyen termeszetesen), de pl. ami engem igazan zavar s3-ban az amikor a telefonkonyv megnyilasara kell varni pl....no ez NS-en sem igazan lassabb JB alatt (GB-n pedig gyorsabb) amikor epp kiveszi a tarolt folyamatok kozul a szoftver a tarcsazot meg a nevjegyzeket. NS-nel elnezem, de egy 2evvel frissebb csucsmodelnel...nagyon zavar a jopar vitathatatlan elonye mellett.
Meg adok sanszot s3-nak, mert kijelzoje baromi szep, kameraja is nagyon jo....de ha nem tudnak a szoftverben valamit alkotni, akkor uj optimus nexus lesz helyette a vegen -
vamosip
tag
válasz
RAID 2 #20916 üzenetére
Na akkor:
Ezt nézd át 2. pontig, gondolom akkor a Java + Android SDK megvan + driver.
Bootloader nyitva.Töltsd le az új ROM-ot az android sdk könyvtárába innen 4.1.2 (legelső .tgz file)
Csomagold ki pl. 7zip-el először .tar-ba majd ezt is egy soju-jzo54k könyvtárat kapsz, ennek tartalmát másold be az android sdk, nálam C:\Users\vamosip\AppData\Local\Android\android-sdk \platform-tools\ mappába
Dugd rá a telót kábelre kikapcsolva, majd hangerő fel+bekapcs
Ha felismeri és látja a telót, akkor a fenti mappából indítsd el a flash-all.bat-ot, ami megcsinál mindent. Törlődik minden a telefonról.
Én utána visszazártam a boorloadert, de nem szükséges. -
vamosip
tag
válasz
RAID 2 #20913 üzenetére
Itt le van írva nagyjából, le kell tölteni a tgz filet, majd kicsomagolni két menetben.
Igazából több forrásból legóztam össze a dolgot
Topic elején van leírás a Java és Android SDK felrakásáról, PATH és driver átjavítása a leírásban, majd telefont recovery módban csatlakoztatni (hangerő fel+bekapcs) Driver települ.
Bootloader nyitás, ha eddig nem volt, majd a kicsomagolt ROM-ot, amit előzőleg a Platform-tools mappába másolunk és ott a flash-all.bat indítása. Végén bootloader zárás, ha szükséges.
Nem tudom mennyire vagy haladó, mert akkor gondolom érthető voltam, ha nem, akkor szólj és részletesebben leírom
Amúgy én is kezdő módon vágtam bele, bár tettem már vissza 2.3.6-ot ezzel a módszerrel.
-
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #20878 üzenetére
jó...nem is konkrétan tőled várok csak választ
Nem tudom... az is lehet, hogy a sima wipe-ok nem elegek...végülis 1 éves lassan a készülék, és előtte ki tudja mik voltak rajta mókolva.
Elvileg a root-tal mindent törölt ugyan, de asszem olyasmi kéne amit galaxy s sorozatnál odinnal tudom hogy lehet megcsinálni ... az egész rendszert systemmel, particiók újraformázásával generálozni.
Erre ezen nincs külön módszer ? Vagy egy gyári stock rom visszaállítás root toolkittel ezt elvégzi?
Ami még fura, hogy 1200-at kipróbáltam cpu-nál, és nem sokáig bírta, pedig még csak nem is játék futott. -
mgTerminator
veterán
válasz
RAID 2 #20822 üzenetére
Nekem ki van kapcsolva a pin kód kérés, azért. Amikor eladtam akkor beletettük a vevő kártyáját, először tényleg nrm kérte, de a kártya sem működött, megtörölgettem a kártyát és bekapcsolásnál kérte is!
Janston: nem hülyéztelek le.
Havri1: nem tudom, ilyen funlciókra nincs szükségem, ezért nem is kerestem, de szerintem nincsennek, asszem még nem találkoztam ilyenekkel.
-
csabibmx
tag
válasz
RAID 2 #20743 üzenetére
Pedig erre jobb az alma.Ismerősömnek (fuvarszervező,szóval telefonál eleget) volt BB-je (9800 Torch),kb 1 hónap alatt elege lett belőle mert megbízhatatlan volt.Után lecserélte egy Nokia N9-re de az meg kezelhetetlen volt és szintén gondja volt a hívásokkal is.Aztán rábeszéltem egy 4S-re...mert bár vannak hátrányai az almának és magamnak sem vennék de szerintem erre jó.Be is vált nála mert azóta is azt használja úgy 8 hónapja.
-
vamosip
tag
válasz
RAID 2 #20607 üzenetére
Én is ezen agyalok, hogy mire lehetne lecserélni a telómat a T-Mobilenál...
Galaxy Nexus nincs, csak Telenornál, az új Nexus ki tudja mikor jön és gondolom jó drága lesz egy darabig. Függetlenre meg nincs pénzem, mindenképp részletre venném meg a hűségem is most jár le.
Sony S-t, P-t nézegetem, nekem szerintem utóbbi is elég lenne, nem játszok, nem romolok, egy stabil, használható cuccra vágyom. Nem szeretnék ráfázni, javítatlan szofthibákba ütközni... igazában elvagyok én a kis Nexussal is, csak a RAM kezd érezhetően kevés lenni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest