- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliverkiss32
aktív tag
NEXUS 7 32GB 3G megjelenés : Magyarország (CET) - november vége/december eleje. Kezdőára: 99.999 HUF (~353 EUR)
Magyarországon hivatalosan csak a 16GB-os (WIFI) és a 32GB-os 3G-s verzió lesz forgalomban.
Továbbá a Play Store országunkban egyelőre nem elérhető, a rendelés nem lehetséges más ország PS-járól sem.
Eddig kb. ötszázan kérdezték meg. Keresés?
-
arn
félisten
a telom 8gs csak, boven eleg - az ilyen 10 evvel ezelotti pcs jatekok szinvonalat hozo 3ds jatekok nem erdekelnek, 90%ban net, a maradekban meg jobban tetszenek az ilyen kicsi, de kreativ (indie szeru) jatekok. sokkal inkabb emlekeztet a 90es evek elejenek pcs jatekaira, amin szocializalodtam
-
törölt tag
Kicsi a világ. Én vagyok onnan a sima Newman, igen. Azt hiszem már voltál is nálam (talán Epos ügyben).
(#4027) sazo:
Ez jó hír, mert akkor nem a hangszóró rossz. Viszont emlékeim szerint a Youtube is csinálta. Amúgy még nem volt időm megtesztelni azon módon, ahogy azt írtam. Talán még ma, majd később sor kerül rá. Megírom mindenképp, tényleg. Nincs elfelejtve. -
gps76
őstag
Ez sem teljesen igaz,mert 15%(amikor elkezd sipákolni) kb. a minimum,a feltöltöttség meg 80% fölé ne menjen,mivel efölött csökken az élettartam,azaz 4 V fölött(amelyik noti nagyon sokszor hálózatról üzemel berakott akksival,nézd meg milyen hamar kifekszik az akkuja,mert mindig max.-ra van töltve). Van egy drága Lenovo notim,abban a "power management" programjában is van lehetőség maximális üzemidő és a max. élettartam között választani,és ekkor 80%-ig tölti az akkut.
ampulla:passz.
-
lmisi
senior tag
Azt ugye te sem, meg a forgalmazók sem gondálják komolyan????
Kb. hasonló elven ment a 16-os árazása 100ért, még a piacradobást sem bírta ki, szerintem most is az lesz.
Vagy normális árazást használnak vagy búcsúzzanak el a normális eladási db.számoktól. Értem itt a tized annit mint lehetséges mennyiséget.
Senki sem vesz 16-ost amikor 12 giga szabad hely borzalmasan kevés a zemberek 80%-nak és +20 ért kap normális 32-st extra 3g modemmel.
Hol élnek ezek???? -
tybsen
addikt
Pont ezt reklamaltam valamelyik nap egy hirnel, hogy nagyon el vannak csuszva a hirekkel. Kit erdekel masnap vagy ket/tobb nap mulva, amit mar minden lehetseges helyen elolvasott? Engem kifejezetten irrital, hogy egy hirt napokkal kesobb olvasok el, ami mar mindenhol leragott csont
Annyi a pozitivuma, hogy utana hozza lehet szolni a cikkekhez es tudunk rola beszelni.
-
Skynet258
veterán
Mostanság eléggé lemaradva hozzák a híreket... ha valakit érdekelne, akkor én is írtam az előbb a készülékekről/árakról, meg a 4.2 újdonságairól pár sort. Nálam is este van, szóval nagyon nem engedtem bő lére, de mégis valami azoknak akiket érdekel.
-
FearTomi
őstag
Nagyon berágtam az Asus-ra. Elküldtem nekik a gépet 3 hibával: 1. Hangszóró recseg, 2. kijelző villog, 3. nem mindig érzékeli a multitouchot. Oké, 1 hét alatt megcsinálták, vissza is kaptam, király minden, 1 óra múlva kicsit besötétült, nézem, még mindig villog a kijelző. Mondom de király, elővettem a szervízről készített jegyzőkönyvet, hát a következő áll rajta, hangszóró cserélve. Felhívom őket, hogy nem véletlenül tüntettem fel 3 hibát, miért nem javították ki? A válasz: A kollegák nem észlelték a hibát. Kérdeztem tőlük, hogy szerintük csak úgy kitaláltam? Na erre a következő választ kaptam: Végig futtattak egy gyári tesztet és mindent rendbe találnak, de mondjam meg, hogyan kell azt a hibát ellenőrizni
Szóval kb. ők kérdezték meg tőlem, hogy mit kell csinálni. Közölték, hogy küldjem megint vissza...Azért kicsit gáz, hogy képesek voltak 3 hibából 1-et kijavítani.
-
z0d1AK
nagyúr
A Nexus a Google miatt lesz frissítve, de a G-re nem vennék mérget. Nem azért, mert nehéz volna, hanem mert az LG-ről beszélünk.
Az Asus-t azért tudnám elképzelni később is referencia gyártónak, mert lassan olyan, mint három éve a HTC Volt, csak ők tabletben utaznak meg. Ha megnézed, az asus minőségi hardvereket hoz ki (talán az sl101 nem volt csak nagy siker, az sem azért, mert szar lett volna), és szeret frissíteni is, ha be akarna törni a mobil piacra, szerintem egy igen erős szereplő lehetne két éven belül. Eközben az LG talán a 2X óta csak süllyed. -
assemble
addikt
Persze, egy probat megerhet, miert is ne.
Csak azt mondom, hogy racionalisan nezve azon kivul, hogy tobb tablet optimalizalt program van ra (ami egyebkent nem az o erdemuk, hanem a fejlesztok erdeme) - amirol egyebkent szinten irtam mar hogy szerintem egyaltalan nem rossz Nexus-on sem a helyzet, es varhatoan meg sokat javul - gyakorlatilag szinte minden erv a Nexus mellett szol.
Persze, bongeszesre fektetett modban jobb az a keparany, a tobbi dolgok nagy reszeben viszont rosszabb, amirol persze nem beszeltek, pl. film nezes, jatekok, stb. Kiallni 2012-ben a 4:3 keparany mellett ervelni, enyhen izzadsagszagu szerintem -
assemble
addikt
Nem tudom, en egy olyan appot nem hasznalok N7en ami ne lenne elegge optimalizalva ra. Meg a telefonra optimalizalt cuccok is 90%ban teljesen vallalhatoan neznek ki rajta. Ellenben nezzetek meg iPad3-on pl a Youtube appot, undoritoan ocsmany ahogy kinez rajta.
NFC-t napi szinten hasznalom, hianyozna.
Bongeszobol ezer fajtat talalni amiben lehet pl full screen bongeszni, igy tobb fer ki ra, fektetett modban is, mivel a felbontas minden dimenzioban nagyobb.
A 7.9" a kisebb felbontassal parositva pedig joval rosszabb ppi-t eredmenyez, szoval ez se eppen elony.En egy darab ertelmes ervet nem latok mellette, plane olyan aron amiert adjak, fele annyit sem adnek erte soha.
-
pethYeti
addikt
Ez kemény
Egy hsz onnan: Szeva Zsolt.A keresőbe írd be a bithorlo.hu-t.Majd bejelentkezés után a letöltés keresőjébe írd be,hogy android.Itt megtalálod.Persze kell a telóra torrent letöltő progi.A bithorlóhoz felhasználó név:acski.jelszó:5962980 Persze ha végeztél lépi majd ki.Sok szerencsét.
-
pandor
tag
Homogén felület (Dead Pixel Test, Screen Tester)
Valójában mindegyik színnél látszik, ha olyan szögben tartom a képernyőt, de CMY-nál könnyebb észrevenni.
Azért vagyok tanácstalan (cserét illetően), mert normál használat mellett nem tűnik fel, viszont tartok tőle, hogy idővel ezek átbillennek erős pixelhibává.
Mivel cserélni sem lehet a végtelenségig és nem látom, hogy mennyire gyakori a Nexusnál a pixelprobléma, nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e egy másikat is megnézni (ahol esetleg más/durvább problémák merülnek fel). -
Cyrin
addikt
már kezdem megszokni az ilyen helyzeteket. anno a defy-t megvettem, nem töltött az aksija, egy hétvégét idegeskedtem rajta, hogy vajon tudnak-e akarnak-e újat adni, mert akkor volt nagyon jó áron, és elkapkodták, mint most a nexus-t. a dell laptopommal (latitude 5520) csak annyi baj volt amikor megrendeltem és kihozták, hogy nem bírt lejátszani folyamatosan egy zeneszámot, két pesti utamba került, kicserélték az se tudta, mindenki engem nézett hülyének, hogy ilyen hiba nem létezik, pedig ezek szerint szériahiba volt, de visszaadták a pénzt. most meg ez, ez se olyan hiba amit csak úgy megmutatok és reprodukálom, de most már nyugodt vagyok...
-
Cyrin
addikt
Nálam a baloldalánál a felső harmadnál mozog egy kicsit az üveglap, nem áll ki, meg nem is látható hogy mozog, de befelé mozdul el, és eközben recseg. Nem lenne zavaró ha nem pont ott fognám meg.
Tegnap este egész sokáig nem sikerült újraindítást generálnom, erre ma reggel egyből azzal kezdte... -
Skynet258
veterán
Én mindig ezt sulykolom mindenhol, a tesztjeimben is; az egy dolog, hogy nekem tetszik valami, sokaknak tetszhet, viszont mind különbözünk. Érdemes mindent megtapogatni vásárlás előtt, na és persze a lehető legtöbb programot kipróbálni. Lehet másnak más program jön be, mint pl. amiket én használok.
De jól mondod, én csak feldobtam a labdát, mert ez a tablet dolog itthon még sokaknak idegen, és igazából nem is tudják, mire lehet egy ilyet használni. Gondoltam írok egy általános szösszenetet, aztán mindenki leszűri magának, amit hasznosnak ítél.
-
TOZ
addikt
A bootloader nyitás sem probléma, hiszen (ellentmondok neked) az is alap feature. Fastboot oem unlock/lock. "Gyárilag" supportalt parancs. Nexus One volt tudomásom szerint az egyetlen Nexus aminél ez nem volt gyári lehetőség.
DarkGubi: problémás eszközre szerintem jobb lenne egy full image rakás. Inkrementalis update lehet nem rakja helyre lelkét (induljunk ki abból, hogy a kollega eszkozenek szoftveres baja van).
Manko: Dagit dicsérik. Tok fronton jelenleg szinte csak ebay. Én most egy olcsó kínai pent használok, írni (keziras) nem jó. Ujj helyett igen. A Verge-on van egy jó cikk a penekrol.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest