- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliverkiss32
aktív tag
(#3686) mobal
"De akkor már érdeklődnék, ha mágneses tudja ébreszteni a készüléket mint a Padek esetében?"(#3688) Blaise válasza mobal (#3684) üzenetére
"Szerintem a mágneses dolgot levédette az Apple, azért nem lehet máshol ilyen megoldást venni."Szerintem meg ne vitatkozz. Nem volt semmilyen tapadásról szó, csak a képernyő ébresztéséről.
-
oliverkiss32
aktív tag
-
Edgeri
senior tag
Én nem, de én most rendeltem ilyet ócó: Szilikon tok
-
-
assemble
addikt
Pedig szerintem ugyanazok az ado torvenyek vonatkoznak arra is, igy ott is ugyanugy benne kell lennie az arban ha adokoteles a vasarlas, talan ott eleve bruttoban irja ki azert nem vetted eszre, vagy olyan helyrol vettel csak amin nem volt ado. Hogy van-e ado rajta az fugg attol is, hogy te hol vagy, es az elado helyetol is. Itt talalta nemi infot rola.
-
hallerlaller
addikt
Filmekre: Moboplayer (tud kisablakos lejátszást, mint a sgs3/note2) mx player, dice player
Jegyzetelésre: Notes for ICS
Játék: >><<
torrent: [link], [link]
androidon könnyen lehet cserélni a billentyűzetet is, vannak nagyon jók, pl: swiftkey 3,swype beta, Smart Keyboard, Go Keyboard
akciós alkalmazások: AppSales
pdf olvasásra a legegyszerűbb a legjobb: Adobe Reader
prc könyveimet meg ezen szoktam olvasni: Kindle
legjobb fájlkezelő szerintem: Es File Manager egyszerűbb: OI File Manager
stb..
wifi adatátvitel: Airdroid, Wifi File Transfer Pro -
agabe
addikt
filmre tudunk azért javasolni legjobbat .. van 3-4 amivel biztos jól lehet lejátszani mindent.
Én kettőt szoktam használni:
Mxplayer , Bsplayer. Ezek is természetesen a google play alkalmazásboltból tölthető le, és mindkettő ingyenes (a Bsplayerből asszem van fizetős is, de semmi szükség rá)
pdf olvasót nem tudom melyik a legjobb, de valóban érdemes kipróbálni több ajánlottat is neked melyik jön be a legjobban, és ez igaz természetesen más progikra is, de ha lesz konkrét kérdés amire nem találsz megfelelőt, akkor itt is próbálunk majd javasolni.(#2826) Revesz:
Ahogy google fetolti a szervereire sorban, és itt is megjelenik (hamarosan).
Ha nem akarsz várni, akkor nyitott bootloader mellett nexus 7 toolkittel (vagy más módon) te is felteheted, ahogy pl. hallerhaller is, hiszen a képfájlok már letölthetők. -
Picco
addikt
nezd vegig a google play "legjobb" oldalait, minden dolog megvalositasara letezik min. 100 program, tehat necces is belevalogatni.
ido kell amig megismered az androidot, tenyleg eleg sok, en pont ezert szeretem, mindig mutat ujat akarcsak programok valtozatossaga miatt is.egy appot ajanlok csak, ha tudsz angolul es erdekelnek a technikai ujitasok/hirek: Appy Geek. ez osszegyujti a nagyobb hirportalok hireit egy appba, en imadom es szerintem kevesen hasznaljak
-
-
hallerlaller
addikt
Nincsen semmiféle számláló, csak meg tudod jegyezni hanyadik romot tetted fel.
Unlocking the bootloader
.
.
On Nexus One, the operation voids the warranty and is irreversible.
On Nexus S, Nexus S 4G, Xoom, Galaxy Nexus, and Nexus 7, the bootloader can be locked back with $ fastboot oem lock. -
-
oliblood88
csendes tag
sms-t nem küldenek. Mobilszám alapján fogják elindítani a fizetést a Mastercard mobile alkalmazás felé.
Telefonodon le kell legyen töltve a program https://play.google.com/store/apps/details?id=cellum.android.mastercard.mobile
és lennie kell beregisztrált MasterCard bankkártyádnak. Ez után amikor fizetsz a telefonon legyen netkapcsolat és egyből megjelenik az alkalmazásban, hogy van fizetendő tétel, amit ki tudsz fizetni. -
matteo_szg
őstag
Igazából az Edigitalnak meg lehet köszönni, hogy ők végig a minden kételyt nélkülöző hivatalos ASUS forgalmazásra alapoztak.
Én inkább annak örülnék, hogy a táblagépet már most áruló boltok hozzáigazítják majd az árakat a hivatalos árhoz. Hogy az markánsan kevesebb lesz-e, az majd kiderül, a cél az, hogy minél több emberhez jusson el a tablet. Olyanokhoz is, akiket az eddigi árusítás kapcsán felmerülő bizonytalanság tántorított el a vásárlástól.
-
slayerenkala
tag
Nagyon sokszor láttam ezt leírva...USA-ból származó készüléket, amit playről rendeltek, arra globális garancia van..tudom, mivel az enyém is úgy lett vásárolva és az van a lapon. Meg logikus, hogy magától a google-től lett rendelve, akkor az miért ne lenne érvényes máshol, nem csak usa-ban van play.
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Én is úgy tudtam. Mi van azokkal a boltokkal akik állítják hogy "hivatalos" forrásból szerzik be, hazai nagykerből stb., de minimum 100.000Ft-ért adják a készüléket és még a gari idő is valahol egy valahol kettő év? Nem értem ha hivatalosan nem kapható még MO-n, illetve az ajánlott fogy. ár 89.000Ft lesz, akkor mit árulnak ezek és honnan szerezhetik be?
Pld. 220volt, Firstcomp, Aqua stb.Sufni Gsm-re nem szól a fenti gondolatmenet, tudom ők mindennel trükköznek; tiszta sor, hogy USA készülékeket árulnak bolti garival.
Most találtam, ez már kezd korrektebb lenni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest