Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
matteo_szg #7577 üzenetére
A szerviz nagyon jól tudta hogy én tettem tönkre mivel magától nem törik le a hálókártya-csatlakozó a kártyáról.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
matteo_szg #7573 üzenetére
Csak annyit mondtam nem a jó a hálókártya. De a hülye is látta hogy nem magától ment tönkre mert le volt törve.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
matteo_szg #7570 üzenetére
Igen ami úgy történt hogy az utp kábel be volt dugva a gépbe és kitépték belőle és a hálókártya tönkrement.
Ismerősömnek kicserélték az eltört burkolatot kérés nélkül. Az igaz nekem is kicserélték a lcd burkolatot mert megrepedt több helyen is de kb 1,5 hónapomba tellett mire bebizonyítottam hogy nem az én hibám.(ezt a magyar szerviz javította). -
Dolphine
addikt
válasz
matteo_szg #5791 üzenetére
Köszi, akkor mindjárt nekiállok!
-
Syl
nagyúr
válasz
matteo_szg #5782 üzenetére
A kütyü hátulján, a hangszóró alatt is rajta van: CB0KBC233461
-
akipapi
tag
válasz
matteo_szg #5782 üzenetére
CBOKBC157290
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
matteo_szg #5576 üzenetére
Remek! Erre vártam. Köszi a hírt.
-
mfranky
őstag
válasz
matteo_szg #5576 üzenetére
gyakran választott csomagajánlataink: + micro sd kártya 32gb 11.000ért.... amit bele se lehet rakni, de extreme
így megéri
egyébként jó kiegészítő, csak nem a nexus 7-hez
-
matteo_szg
őstag
válasz
matteo_szg #5539 üzenetére
Edigitalban is rendelhetővé vált a 32 GB 3G-s verzió, és van is raktáron természetesen:
-
zord01
senior tag
válasz
matteo_szg #5536 üzenetére
Juppíííííííííí jupppíííííííííííííí! Köszönöm kolléga, már rendelem is valahonnan. Lehet Aquából...
Köszi, köszi, köszi...
-
matteo_szg
őstag
válasz
matteo_szg #5538 üzenetére
Friss infó:
Holnaptól az MM áruházakban is lesz.
-
assemble
addikt
válasz
matteo_szg #5536 üzenetére
Egesz gyors volt
Nagyobb boltokba (pl edigital, MM is varhato?)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
matteo_szg #5143 üzenetére
Pü
-
csabám
addikt
válasz
matteo_szg #3820 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy mennyivel lesz olcsóbb a 16 gb - s ha megjelenik a 32 gb + 3g variáns?
-
assemble
addikt
válasz
matteo_szg #3787 üzenetére
A sima 249 dolcsis 32 gigasokkal mi lett vegul?
-
Cyrin
addikt
válasz
matteo_szg #3820 üzenetére
innentől nem nagyon fog lemenni a 16-os hivatalos itthoni ára.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
matteo_szg #3810 üzenetére
tehát akkor két új Nexus 7 kiadás lesz? 32GB WiFi és 32GB Wifi + 3G ??
köszi
-
mimate
csendes tag
válasz
Remek hír! Gondolom akkor itthon is csökkenni fog a 16GB-os ára, arról van infó, hogy kb. mennyivel?
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
És a mostani 16GB-os árát csökkenti, ha igen, mennyivel?
16GB-osból nem jön 3G verzió?
Szerk: Hülye kérdés, akkor írtad volna.Szóval lesz egy 16GB-os és egy 3G-s 32GB-os...
De 16GB árának csökkenése érdekel!
-
rollaz
tag
válasz
Ez egy jó hír.
-
tybsen
addikt
válasz
Klassz, ez jol hangzik.
Viszont az uj nexus csak 299 USD lesz?
"The device will sell for $299 with 8GB of storage, or $349 with 16GB. A T-Mobile version will sell unlocked for $199 on a two-year contract."
-
Vittorio77
csendes tag
válasz
matteo_szg #3777 üzenetére
Akkor várhatunk részedről is bejelentésekre? Hogy mikor lehet itthon kapni az adott készülékeket ill. hogy mennyiért? Vagy várjunk a "rendes" bejelentésig?
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
matteo_szg #3774 üzenetére
Wow.. ez jó hír
-
eami
veterán
válasz
matteo_szg #3698 üzenetére
gondolom az összes 8GB ingyen frissítik 16ra:-D
-
TOZ
addikt
válasz
matteo_szg #3698 üzenetére
Gondolom az early adopte most nem volt számunkra kifizetődő... Gyorsan benyaltuk... Mint az egyszeri Ipad 3 vásárlók...
-
assemble
addikt
válasz
matteo_szg #3694 üzenetére
Erre pedig eleg kivancsi lennek...
Nagysagrendet esetleg tudsz mondani: napok/hetek/honapok? -
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #3607 üzenetére
és mikor kezdőik itton ?
azt már meg sem merem kérdzeni milyen áron várhatóÚgy olvastam (bár ki tudja) lesz hozzá később full HD-s kijelzős tablet dock is, meg a bill sem marad le....de ez tényleg a tábla vonal.
Telóban tényleg nem ártana tőletek pár féle...már várom
-
TOZ
addikt
válasz
Na már megint kezded
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ebben reménykedek is. A Padfone 2-t azonnal elfogadnám, de lényegében csak a telefon részét, a dokkoló nálam kiesne ezen esetben. Egy bajom van csak, az Apple elkezdte felfele tornázni az árakat és sajnos a gyártók ebben is követik. Amíg tavaly, vagy éppen az év elején még 180 ezer volt a nyitóára egy csúcsmodellnek (190 volt az i4S, 180 a HOX), addig most ez felment 210-re, ennyi az i5, a Note II is, valamint félek, hogy olcsóbb nem lesz a Padfone 2 is. És akárhogyan is nézem, sajnos ez egy nagyon erős luxuskategória.
Egyébként lesz egy érdekes cikkem ezzel kapcsolatban, lehet téged is érdekel majd, csak jussak el odáig.
-
TOZ
addikt
válasz
matteo_szg #2678 üzenetére
Unroot, relock es minden gyari...
Laller gyorsabb volt.
-
eami
veterán
válasz
matteo_szg #2675 üzenetére
unlocked / rootolt készülék vajon kizárja a garanciát? csak mert hivatalosan meg lehet lépni, standard feature...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
matteo_szg #2631 üzenetére
Saturnba kozben megjott, legalabbis kaptam emailt.
-
Blaise
veterán
válasz
matteo_szg #2628 üzenetére
Arról tudsz valamit, hogy az Edigital valóban megkapja-e szerdán?
-
pethYeti
addikt
válasz
matteo_szg #2628 üzenetére
Köszönöm
-
Blaise
veterán
válasz
matteo_szg #2567 üzenetére
Edigital alapból szerdától ígérte, remélem náluk nem csúszik.
-
pandor
tag
válasz
matteo_szg #2449 üzenetére
matteo_szg (#2449):
Tűzközelben vagyok, pontos infóim vannak arról, hány darab jön, mikor, hova.
De ezek titkosak, sorry. Az fix, hogy a Saturn nem blöfföl, lesz 6-tól Nexus 7 náluk.Nincs most infód a hazai kezdésről?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
matteo_szg #2447 üzenetére
Jól hangzik. Ugyanakkor az erősen meglep, hogy sehol egy reklám, vagy hírverés a dolognak. Vagy ennyire kis piacnak számít Magyarország tablet szempontjából? Van egy sejtésem, hogy azért lesznek még addig Saturnos akció szórólapok.
A 2 év gari is igaz?
-
Picco
addikt
válasz
matteo_szg #2463 üzenetére
fasza, most jonnek a 32-esek vagy megjobb lenne ha sd-s....tuti rosszul leszek
-
hallerlaller
addikt
válasz
matteo_szg #2449 üzenetére
Erről nincs valami infód? 32GB-os Nexus 7
-
roberto02
tag
válasz
matteo_szg #2455 üzenetére
Garanciája világszintű nem? szóval édes mind1...
-
edward2
addikt
válasz
matteo_szg #2447 üzenetére
Azért egyik start se volt ilyen egyszerű valószínűleg Magyarországon se lesz ez így. Simán készlet hiány hetekig.
-
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #2435 üzenetére
csak az alkalmazzassal van nemi gond...tobben szidjak mint nem.
megneztem wp7-esen is...hasonlo az eredmeny...valami nem mukodik ezek szerint jol, mert ha nehanyan nem tudjak hasznalni az ok., de a probalkozok tobbsege sem..az mar fura, es altalban a frissitesekkel (a legutobbival is) csak egyre rosszabb. -
bradam
aktív tag
válasz
Ebben az esetben,ha e-digitalnal 80 lenne eredetileg az N7,akkor 70ért már best buy itthon is.
-
TOZ
addikt
válasz
Akkor valami faja BT stereo headset bejatszik mindjárt.
Köszönöm a tippet. -
Blaise
veterán
válasz
matteo_szg #2427 üzenetére
A 79.990 Ft-os ár itthoni rendes 2 év garanciával mindenképpen korrekt ajánlatnak tűnik, de még ha mások alá is ígérnek, 4-5 ezer forint spórolás miatt szerintem kevesen válallják be, hogy a metró aluljáróban lévő sufnigsmből szerezzék be egy izompólós kopasztól
Arról lehet már tudni valamit, hogy itthon mekkora induló készletek lesznek az egyes boltokban?
-
Blaise
veterán
válasz
matteo_szg #2425 üzenetére
Edigital-nál ha jól látom 89.900 Ft-ért van feltéve, remélem akkor ők is árat csökkentenek.
-
Attila04
tag
válasz
matteo_szg #1171 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem az, hogy hol?
-
mycso
veterán
válasz
matteo_szg #1163 üzenetére
Nekem sorozatszám alapján pontosan ezeket mondták:
1, igen látják a készüléket és él rá a hivatalos ASUS garancia
2, xy hónap garancia van rá a vásárlás napjától számítva
3, csak xy országban érvényesíthető rá a garancia, mert lokális garancia van ráTehát igazából a sorozatszám alapján az ASUS support, mindent meg tud mondani az adott készülékről, garancia ügyileg.
-
Blaise
veterán
válasz
matteo_szg #1161 üzenetére
Jó lenne tisztán látni az európában máshol vásárolt termékek itthoni garanciáztatásáról. Az, hogy szériaszám alapján tudják csak megmondani eléggé kamu szagú...
-
Attila04
tag
válasz
matteo_szg #1159 üzenetére
Nekem teljesen mindegy, a lényeg, hogyha probléma van, akkor meg legyen javítva a cucc. Ennyi.
-
Attila04
tag
válasz
matteo_szg #1156 üzenetére
http://gsmhome.hu/asus-google-nexus-7.gsm
-
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #1121 üzenetére
Ha kacsa (amit remelunk), akkor z0d1AK informatoraval van a bibi, de ez majd holnap kiderul.
-
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #1118 üzenetére
Tudod...ha korabbi pozitiv varhato infok megkerdojelezodnek (akar jogosan, akar kacsa), akkor rogton ramozdul mindenki, es persze a vehemencia is nagyobb.
Varjuk holnap a jelzesedet...mar csak azert is, hogy tenyleg tisztan lassunk.
En azt hittem beszeltetek z0d1AK-kal mert eleg hatarozottan kozol dolgokat, de lehet mas informacio forrasa is...remeljuk teves -
hallerlaller
addikt
válasz
matteo_szg #771 üzenetére
"magyarországi Google képviselet "
"1.2 MegaPixel-es másodlagos kamera"
-
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #773 üzenetére
Amig nem lesz hivatalosan kaphato, addig lesz meg par helyen hasonlo arban...ez van mindennel ha szurken jon, bar az mar tenyleg tulzas amit a garirol irnak...a vasarlo tudatos megtevesztese...kivancsi vagyok, hogy cserelik rogton, vagy eljatszak, hogy amig visszakuldik, es nem kapnak ok is masikat, addig varakoztatjak a vevot. Kulonben erdekes honnan szerzik be ugy, hogy a bontatlan csomagban eu szabvany tolto legyen mert ha az lesz, akkor azt meg Tajvanban szedtek ki valami depobol es hoztak ide hamarabb....vagy esetleg erkeznek mar szallitmanyok amikkel elkezdik feltolteni a keszleteket, es abbol csippentettek le valakik nehany dobozzal ?
Mondjuk nem irjak, hogy raktaron van, igy lehet, hogy a szallitasi hatarido majd egy honap mulva lesz?
A google-nak azert lehetne szolni, hogy a nevukben valaki garanciat hirdet ami nincs is -
z0d1AK
nagyúr
válasz
matteo_szg #771 üzenetére
Szép, hogy még egy ilyen, viszonylag kiemelt termék specifikációjába is tudnak hibát írni, nem is egyet.
-
DonDennis
senior tag
válasz
matteo_szg #758 üzenetére
Szerintem arra gondol hogy itt a Nexus7 esetében lehet csak azért mert mindenki ezen lovagol de tényleg feltűnően sok olyan probléma adódik ami a rossz összeszerelésből származik és adott esetben egy ipad fórumban nem nagyon hallani.
Mellesleg ha ilyen hibák ütik fel a fejüket én is inkább a várakozok és a jól bejáratott "modell" ből fogok majd venni. Nem hajt a tatár szerencsére
már túltettem magam az első egy hét "jujujujj kel kel kellllll" érzésén. Bőven jó lesz ez vagy addigra más majd karácsonykor amikor Amerikából tud olcsó érkezni ide nekem szép drága magyar földre
-
Peddy789
őstag
válasz
matteo_szg #758 üzenetére
Nekem az s3 at szervizelo cegtol egy ismeros mondta hogy vannak dolgok.. S3 2. Szeria titokban stb, altalaban par aprobb konstrukcios hiba megmarad a keszulekben, amit csak a szervizbe visszajott darabokbol vesznek eszre. 1-2honap mulva mar mas darabok erkeznek.. Lenyeg a lenyeg, az ismeros szerint minden ilyen mobil egybecuccal erdemes varni 2 honapot kb vasarlas elott
-
Tin
veterán
válasz
matteo_szg #756 üzenetére
hát fórumos vélemény ide vagy oda, itt ebben a fórumban is írtak le páran problémákat, akár figyelembe lehet venni, akár nem. a neten is jópár probléma kering, ami mondjuk más készülékgyártóknál jóval kisebb arányban szerepel.
szóval finomíthatjuk a dolgokat akármeddig, attól még tény, hogy a kezdeti szériákban sajnos a megszokottnál magasabb a selejtarány.
ha ezen a megállapításon is leállnál vitatkozni, inkább hagyjuk, mert meddő vita lenne.
-
Tin
veterán
válasz
matteo_szg #752 üzenetére
persze, hogyne, a google-nak dolgozom, és saját szakállamra publikálom a belső céges titkokat
a neten és pl itt a fórumon is olvasott elég nagy számú hibára gondolok. nyilván ez az ekkora méretű tömeggyártás átka, és nyilván a gép "olcsó", de azért 70-80e ft sok ahhoz, hogy ne legyen tökéletes.
-
Tin
veterán
válasz
matteo_szg #750 üzenetére
azért valahol érthető, hogy egy ilyen magas selejtarányú készülék esetén az emberek garit akarnak, de készüléket is, mert jó.
-
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #663 üzenetére
Az arral kapcsolatban esetleg nincs valami info lehetseges valtozasrol ? A bejelentett 90ezer a 16gigas valtozatert igencsak soknak tunik, mar akkor is ha csak szomszedos szlovakiat nezzuk ahol most elorendelve (es atszamitva ) 70ezernel is olcsobbra jon ki....meg ha 300ft lesz is az euro, es a magasabb afaval szamolunk akkor sem szabadna 80ezernel tobbnek lennie (a netto arak feltetelezem ugyanaz lesz itt is mint szlovakiaban)...nem lehet errol valamit megtudni az illetekes osztalytol? Vagy esetleg itthon nem lesz elorendelheto? (Ha mar a szomszedban az asus oldalan is megteheto, akkor itthon sem lenne kivitelezhetetlen)/
Egyik rokonnak tetszik, de indenkeppen itthon akarja megvenni, en meg epp azon vagyok, hogy lebeszeljem a tulzott elorejelzett ar miatt. -
agabe
addikt
válasz
matteo_szg #663 üzenetére
Szlovakiaban (van olyan forumozo aki ott el) premium garival lehet elorendelni az ottani asus store-ban...ha ott ugy lesz, es itt is az ervenyes mint a kornyezo orszagokban, akkor nem lesz gond, bar itthon csak olyat latok (miutan regisztraltam a termeket az oldalon), hogy vagy be kell vinni szervizbe amit gariztatni szeretnek, vagy sajat koltsegen bekuldeni.
Kar, hogy ez azert nem ugyanaz mint a samu premium gari, de remelem nem is lesz ra szukseg. Eddig csak amoledes cuccokban kellett kijelzot csereltetnem, massal nem volt problemam, igy bizom benne ezzel sem lesz -
hunter84
aktív tag
válasz
matteo_szg #24 üzenetére
Szerintem vegyél vissza, ha én nettó áraztam volna akkor 48-at írok és nem 60-at. Úgy örülök hogy ennyi olvasási nehézséggel küzdő emberke írogat, de bocs hogy a lelkedbe tiportam.
Biztos a Samsung is a Tab 2 7.0-ás 70 ezres árral veszteséggel árulja a tablet-jét. Na hagyjál már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest