- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
válasz
pethYeti #5000 üzenetére
Lehet buta kérdés és nem is csak igazán válaszként szánom de miért para az 1 év? Meg amúgy is (én még nem vagyok tulaj de tervezek venni
) mennyi időre terveztétek venni? mármint meddig használjátok szerintetek? Ha abból indulok ki pl h egy notebook jelenleg 3, jobb esetben 4 évet bír ki akkor egy tablet, vagy konkrétan a Nexus 7 szerintetek meddig "jó"?
-
hallerlaller
addikt
válasz
pethYeti #4458 üzenetére
Nekem is a rendőrség mondta: Gesture Typing (don't call it Swype)
-
-
edward2
addikt
válasz
pethYeti #3878 üzenetére
Komolyan agyfaszt kapok az interneten minden nexust érintő cikknél lévő kommentektől. Állandó rinya. Semmi nem elég nem elég a tárhely kijön a legjobb telefon a piacon féláron konkurensekhez képest akkor miért nincs benne LTE miért csak 8 giga miért nem 4"es miért nem ez miért nem az.
Beszarás hogy Apple oldalon egy szelet csokit is eladhatnak 180$ért mert apple logoként van kiöntve míg android oldalon a konkurenciát alávágva adnak ki egy jólkinéző telefont és akkor jaaaj nincs sd kártya scak 8 giga meg nincs LTE meg miért nincs hozzá S pen (ilyet is olvastam már)....
Na vége. Ezt már le kellett írnom mert totál készen vagyok.
-
Kobe
veterán
válasz
pethYeti #3867 üzenetére
Hat pedig nekem pont erre kene es a 8-16 giga erre kvakeves. Gyakorlatilag ha felrakok pl 1-2 jatekot akkor meg mar nem igazan marad hely egy 2-3 orat kitolto filmnek + zenenek rajta. Ha csak nincs szarra tomoritve de nem biztos hogy 2012ben elmenykent elnem meg a 96os vhsek minoseget
-
lmisi
senior tag
válasz
pethYeti #3867 üzenetére
Egy pár év múlva lehet nevetünk a táblák jelenlegi kapacitásán. Én nem látom akadályát egy akár 1 terás táblának sem, vezetékmentes perifériák segítségével, tv és dokkolóval ellátva teljesen kiválthatná a pc-t, dvd-lejátszót, net és notebookot. az összes kacatot... nem kevés helyet és környezeti terhelést energiaszámlát megtakarítva.
-
lmisi
senior tag
válasz
pethYeti #3857 üzenetére
Okosan, persze malmozz a kedvenc filmjeiddel, zenéiddel, játékokkal. Nekem nincs időm ilyesmire.
Ahelyett hogy felmásoljak 5 db. kb 1.2 gigás avit, amiket megnézek amikor akarom és ott ahol akarom, csere berézzek 1-enként.
A zemberek nagyrészének sem jön be ez. Itt vannak a 3-5 gigás szuper játékok 2 el is fér rajta egyszerre, az igen.
Amúgy is szemétség kihagyni a microsd-t mert kb fele annyiból meglenne a bővítés mint amennyiért a gugli sarcol. Ráadásul mehetne a 64 gigás kártya, helyette megy a használj felhőt szivatás, ja egy 3g nélküli 12 gigás vason.
64 gigánál lehetne 1-gás cache a böngészőnek, offline levelezés, több ezer ebook, 1-2 száz abook.
Kezembe kapnám és használnám is, helyette ha van gépen a közelbe rákapcsolom usb-n, vagy wifin keresztül keresgetni kezdek. Ja előbb bekapcsolom a pc-t.
Saját tapasztalat amikor a defy-ban 16-os kártya volt havi rendszerességgel szerencsétlenkedni kellett vele helymizéria ügyileg, 32 gigánál évente 1szer foglalkozok vele. (64-el meg kb. soha sem kéne)Ezt a 8,16,32 bővíthetetlen felháborító szivatást azért nézik el az almának, guglinak, mert kb. ezek a vasak hozzák a szintet és az elvárható support-ot. A többiek kevésbe, vagy sehogy.
-
tufted
csendes tag
válasz
pethYeti #3627 üzenetére
Ismerem a terméket, a barátnőmnek ilyen van. Tökéletesen illeszkedik bele a gép.
Kicsi a súrlódási felület, puha a textúra!
Na mármost a kezedben tartva ritkán nézel vele filmet, a játékhoz pedig valószínűleg kiveszed belőle...
Filmekhez viszont kinyitva, kitámasztva teljesen jó a hangminőség.
Az ár/érték/minőség aránya ellenben szuper a többi tokhoz képest. -
zolij
tag
-
edward2
addikt
válasz
pethYeti #3250 üzenetére
Mindig kell ez az opció. A play store úgy változtatja a felajánlott tartalmat amelyik országból belépsz így mindig amcsiktól kell belépni music miatt. Én pl books illetve movies miatt nem használnék amcsi VPN-t mert a UKban is elérhető ugyanaz.
Mondjuk én a helyedben nem lennék rá annyira ráizgulva a kérdésre.
Eszméletlen drága minden. 4euróért kölcsönözni filmet vagy digitális könyvet venni ilyen 5+ euróért ráadásul a felhozatal is eléggé harmatos... zene van jó árban de persze csak amcsiknál.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
pethYeti #3241 üzenetére
De lehet, VPN-en. Azon simán működik
Ezt csináld meg, és után lépj fel marketre. Én is így érem el az USA Playt.
1.When you go to the home screen, go to settings.Under Wireless and Networks click more.
2.Click on VPN, Add VPN. Now the Nexus 7 will ask you to define security (Pattern,Password,PIN), Define whatever you want.
3.Click again Add VPN, and enter this definitions:
Name: SuperFreeVPN
Server address: superfreevpn.com
and click save.
4.Now click on SuperFreeVPN,for username enter:free, and for password go to website superfreevpn.com and look for VPN Password.
5.Click Connect. -
assemble
addikt
válasz
pethYeti #3220 üzenetére
Nem mintha olyan olcsok lennenek, 250 euro egy 8 gigas modellert, illetve 350 egy 16 gigasert ami az iPad 2-nel is gyengebb lenne, max 2 maggal, fele olyan vassal mint ami N7-nek van, a kijelzoje gyengebb felbontasu lenne, totalisan elcseszett keparannyal, stb. Es az ar egy dolog, az OS miatt alapbol is kiesik az egesz dolog. Kene a hohernak.
-
-
Picco
addikt
válasz
pethYeti #3080 üzenetére
szerintem nem szeria hiba, nekem C8O van es hibatlan a keszulek, se pixelhiba, kijelzo recseges/kiallas, semmi.
mod: az lesz a tuti ha jol kiprobalod/atnezed az elso 3 nap soran, max visszaviszed csereltetni.
lol: uj arckep es szintet is leptem 24 ora alatt, azthittem hogy meg nagyon messze vagyok az addikttol
-
agabe
addikt
válasz
pethYeti #3069 üzenetére
Nem problemaznak...meg ha esetleg igen, akkor vasarlas utan meg ott gyorsan ellenorzod nagyjabol, ha gond van rogton vissza a penzt, es masikat kersz, azutan meg 3napig visszaveszik meg ha talalsz rajta valamit az alaposabb atvizsgalasnal otthn (nem kotelezo viaszavenniuk torveny szerint, de megszokott eljaras nagyobb uzletekben, aruhazakban mindenfele termeknel)
Pixelhibara legjonban valami tesztelo progi kell, csak ahhoz akkor a telefonodrol ossz neki netet, allits be egy google accountot, es szedd le a play-rol az lcd test nevu progit. Ha gyors vagy, akkor az egesz nem tobb 2-3percnel atnezessel egyutt, es kozben a tobbi dolgot is meg tudod nezni.(#3071) pethYeti:
Hatarozottan nyomkodd korbe a keret korul mindenhol...ennyi. elvileg nincs egy konkret hely ahol mozog, vagy kiall...tobbfele verzio latott mar napvilagot a hibakat ecsetelo forumokon.(#3068) Cyrin:
Akkor nem vagy szerencses a kutyukkel ... a 8napba meg belefersz igy az nem lenne problema...en felhivnam oket, mert vesziteni semmit nem vesztesz egy telefonalassal -
gps76
őstag
válasz
pethYeti #2961 üzenetére
Ha muanyagbol van akkor szepen lekoptatja meg ha nem is veszed ki belole,picit mozog azert.Tapasztalatbol mondom.
A legjobb amit lehet venni az ez: http://dx.com/p/protective-pu-leather-carrying-case-for-7-tablet-black-122281?item=7
Azert mert hasitottbor szeru a belseje,nem karmolja sem a kijelzot,sem a burkolatot,ami kesobbi eladasnal nem hatrany,hogy a tab uj allapotat megorzi.
A gatyagumis lefogato meg szinten a karc - es kopasmentes rogzitest teszi lehetove. Ez amit linkeltem pont jo bele,kb.3 mm marad a szeletol,ami egy esesnel az elere is megvedi a tabot.
Visszahajtva meg filmnezeshez pl. asztalon pont jo szogben lehet rogziteni a fulecskejevel. -
szabadgy
tag
válasz
pethYeti #2876 üzenetére
Europark saturn-ban volt lehetőség.
hétfőn érkezett, én akkor vettem meg. kisebb sor állt, de pár percig hozzáfértem.
én is szerettem volna kipróbálni, fogni, mielőtt megveszem. aztán pár perc után kikértem a lefoglalt készüléket, és haza hoztam.velem együtt hárman vettek még akkor Nexus 7et
-
Cyrin
addikt
válasz
pethYeti #2548 üzenetére
persze, hogy van lehetőség, fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, benne is van a GYIK-ben a főoldalon.
assemble:
vásárlás menete
nincs buktató, 99 ft a regisztrációja a mobil alkalmazásnak illetve a bankkártyának.
viszont a főoldalon már nem látom a mastercard mobile promóciót, gyorsan elrejtették, lehet nem fog sokáig tartani, nemhogy október végéig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest