- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
rollaz #11036 üzenetére
Köszi, ezeket már néztem én is a DAGi stylsokat. Szállítással együtt 4,5k körül jönne ki. Viszont több helyen olvastam, hogy hajlamosak szétesni ha sűrűn használod. Én jegyzetelnék vele leginkább (nem kézírást, hanem pl: grafikon vázlatot, forgatáson vagy előtte helyszín bejáráson kamera pozíciókat, műteremben fényforrások helyét, stb). Persze ez egyszerűbb papíron egy ceruzával, de azért sokszor jól jön ha rögtön oszthatom a többiekkel az anyagot.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
rollaz #11021 üzenetére
Nálam nem ilyen, sem táblagépen, sem telefonon, sem böngészőből nem látom a teljes Google Play-t, csak ezt a magyarosan csökkentett módút. Pedig tudom, hogy megint éppen akciók vannak Play-en, de ebből sem kapunk, pedig karácsony és hasonlók alkalmával nálunk is szoktak akciózni alkalmazásokat.
-
Gabex1
csendes tag
Az albumborító nem megjelenítése bug lenne, egy gyári referencia modellnek titulált Google Nexus 7 tablet, szintén gyárilag telepített zene lejátszó applikációjában. Hát ezt nehéz elfogadnom! De köszönöm, hogy legalább válaszoltál. Biztos van valami megoldás, az app cserén kívül... ?
-
tybsen
addikt
Nem nevetunk, en legalabbis. Teljesen ertheto.
En is most pont azon gondolkodom, hogy ahelyett, hogy vennék egy méregdrága új LG Nexus-t vagy Lumia 920-at (amiknek ugyis lemegy fel ev alatt az aruk legalabb 30-40%-kal) inkabb a jelenleg meglevo Galaxy S melle veszek egy N7-et. Igazabol a SGS-t csak addig terveztem hasznalni, amig nem talalok valami jobbat a korabbi telefon helyett, de rajottem, hogy bar lassuscska, de alapvetoen mindenre elegendo (whatsapp, bongeszes opera minivel, greader, jefit, skype). Vagy veszek tenyleg egy lumia 800-at, mert iszonyat tetszik az a telefon kulsore, akarmennyire is nem kap frissitest meg rosszabb a rendszer mint az android - hosszu ideje az elso olyan telefon, amit igazán szeretnék es nem csak a specifikaciok miatt. Esetleg lumia 900, de az annyira nem tetszik kulsore, a 800 jobban egyben van szerintem.
-
z0d1AK
nagyúr
Nem kamu kérdése. Attól függ a garancia, hogy azt az ASUS milyen módon jegyezte be. Ahogy itthon két év garancia van rá, Angliában meg csak egy, ugyan úgy választható úgymond az ASUS-nál, hogy local, vagy global garancia legyen a készülékre. Persze ezt nem a felhasználó választja, hanem a helyi ASUS képviselet és a disztribútor. Feltételezem Amerikába különböző disztribútorokon keresztül mind a kettő bekerült. Értelemszerűen az jár jobban, akinek a világ garanciás verziót sikerül megszereznie.
-
agabe
addikt
Volt mar rola szo, erdemes visszaolvasni a topikban sokminden erdekessegrol van mar tapasztalat.
Az itthon nem elerheto tartalmakat pl az itt linkeltek alapjan is el lehet erni, de ennel javasolt olyan kartyat megadni (ha kell a 25dollar) ami nem a normal kartyad, es limitalt osszeg erheto el csak rola, vagy akar semmi, mert ez megiscsak egy ismeretlen proxyn megy keresztul ami az adatokkal ki tudja mit csinal, hova tovabbitja esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest