-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
kervantas #4764 üzenetére
Ha nem lehet rámásolni, akkor hogyan tudtátok megnézni a PDF file-t? USB OTG kábel + ez:[link]?
Akkor a cirka 13 GB üres tárhelyet mivel és hogyan lehet megtölteni?
Apropó a FLASH-t valahogy rá lehet varázsolni? A kecskeméti Media Marktban voltam a hétvégén, volt szerencsém egy ilyen gépet megtapicskolni, de amikor egy weboldalra értem ([link]), akkor minden szépen bejött csak a videók nem indultak el. Gondolom a FLASH hiánya miatt. Nektek itt indulnak a videók? -
eami
veterán
-
kervantas
aktív tag
válasz
kervantas #4070 üzenetére
Megtaláltam a nekem való mobil netet! Nincs havidíj, nincs hűség és annyit fizetek amennyit használom.
-
bagaba1
tag
válasz
kervantas #4064 üzenetére
Digi-nek egész jó árai vannak. Nekem Telenor mobilnetem van laptophoz. 2GB, korlátlan böngészés, töltögetés nélkül, kevés youtube-bal bőven elég. A sebesség eléggé tré. Győr belvárosában 1.5mbit, holott ennek a csomagnak is tudnia kéne 5mbit-et. Telefonelőfizetésem T-mobilenál van, és az ugyanitt tud 4-5mbitet gond nélkül.
-
smkb
őstag
válasz
kervantas #3450 üzenetére
http://index.hu/tech/2012/10/22/kiszivarogtak_a_google_titkos_tervei/
Jah... az a Nexus 10.... az nagyon durván hangzik, gondolom abban már az A15 magokkal rendelkező Samsung SoC kerül, mint az új Chromebookba, csak nem 2 hanem 4 magos Mali T604-el.
Szerk: Picconak akartam...
-
Cyrin
addikt
válasz
kervantas #3440 üzenetére
le lehet menteni toolkittel az appokat még nyitás előtt, csak nyilván nem nandroid backup formában.
INTRODUCING THE GOOGLE NEXUS 7 TOOLKIT
FUNCTIONS OF GOOGLE NEXUS 7 TOOLKIT V3.2.0 [11TH OCTOBER 2012]
* Install correct adb/fastboot drivers automatically on Windows xp/vista/7 32bit+64bit
* Backup/Restore a single package or all apps, user data and Internal Storage
* Backup your /data/media -
gps76
őstag
válasz
kervantas #2647 üzenetére
Ez nalam is pontosan igy van.
Regebben feltem a nagy felbontasu 7"-osaktol,de most amit emlitettem Miui-t hasznalom jopar napja es teljesen rendben van minden teren,raadasul telefon ui-t hasznal ami kulon tetszik,sokkal hasznalhatobb az egesz,meg tepsiujjuak se fognak mellenyomni.Amugy se tetszik a tabla ui,mert kacifantos sok minden benne. -
Picco
addikt
válasz
kervantas #2270 üzenetére
igy teljesuljon minden kivansagod
(#2272) mzoli77 en is, meg van 2 dolcsi az ajandek kreditbol holnapra
amugy csak szerintem nemnormalis az hogy nincs olyan oldal playben h: megvasarolt appok?
oke, meg tudom nezni wallet hirstory-ban h miket vettem meg.....de azert az kicsit korulmenyesebb. -
Skynet258
veterán
válasz
kervantas #1643 üzenetére
Sebaj, mindig tanul az ember.
Jelenleg a HTC Media Link-et ismerem, mint működő megoldás.
-
Coyote01
tag
válasz
kervantas #1570 üzenetére
Én egy [ilyet] vettem. Elég olcsó volt, így nem is vártam tőle sokat. Stabilnak egész stabil, illeszkedik is bele a gép, de ha állva használom, akkor nem mindig sikerül elsőre lehúzni a notif. bart, mert majdnem tökéletesen ott van vége a toknak, ahol a képernyő kezdődik, így néha picit alá kell nyúlni sajnos h elérjem rendesen. Illetve sajnos nem zárja le a képernyőt ha becsukom. Arra jó, hogy legyen valamiben, de majd lehet beszerzek vmi kicsit komolyabb cuccot én is a későbbiekben.
-
eami
veterán
válasz
kervantas #1570 üzenetére
Én egy ilyen fekete LuvTab tokot használok.
Nagyon pontosan illeszkedik bele a n7, anyaga is egész kellemes, de nyilván műbőr féle. fektetve kitámasztás nagyon stabil, állítva max stabil asztalra, mert amúgy billeghet. Mágneses rész meg teszi a dolgát, azért van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest