Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
ha a tv dlna képes, és medialejátszó is van benne, akkor a zappotv app felismeri, hogy van egy eszköz amihez tud csatlakozni, és utána oda küldi a jelet (youtube esetében megadja a lejátszónak mit játssuon le, és a letöltést nem is a telefon végzi, azzal csak vezérled)
Miracast-os stick nem tudom van-e nem is kerestem ... inkább valami HDMI-s wifi dongle-re tippelek ami persze jó drága.Nekem úgy is működött simán, hogy olyan tv-n aminek semmi köze HDMI-hez, LAN-hoz, vagy akármi mostani normához (kb 10 éves 72 centis crt rokonoknál
), hogy vittem a wdtv live medialejátszót, azt az ottani hálózatba bekötöttem (régi a tv, de 3 számítógép + wifi azért van ott is
), és rgb kábelekkel a tv-hez kapcsoltam, azután a telóról küldtem neki a videót, meg képet (youtube is működött volna, de ott nem kellett), család meg örvendezett milyen jó úgy nézni a kis kijelző helyett (mondjuk 8 embernek tényleg jobb is volt mint telón...oda tabletet sem vittem pedig akkor még megvolt
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy vittem a wdtv live medialejátszót, azt az ottani hálózatba bekötöttem (régi a tv, de 3 számítógép + wifi azért van ott is
), és rgb kábelekkel a tv-hez kapcsoltam, azután a telóról küldtem neki a videót, meg képet (youtube is működött volna, de ott nem kellett), család meg örvendezett milyen jó úgy nézni a kis kijelző helyett (mondjuk 8 embernek tényleg jobb is volt mint telón...oda tabletet sem vittem pedig akkor még megvolt
).