- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
Akksit toltsd fel, es hasznald...nem kell tobbet tolteni mint amig tele nem lesz.
Nezd meg meg az erintes erzekenyseg normalitasat (tesztprogival, meg siman huzva browsernel az ujjadat fel-le)
Kameat nezd meg mukodik-e, es hangszoro nem recseg esetleg. Mast nem igen tudni...kijelzon latod ha nagyon villogna, bar ez sem jellemzo, csak nagyon gyenge wifi jel eseten alacsony fenyeronel.
Wifire csatlakoznia kell akkor is ha hidden ssid van.
Nincs beallitva mac filter a routwrben veletlenul, vagy jelszo tuti jo ?
Nagyjabol ennyi. -
-
agabe
addikt
Az tuti, hogy 8gigasat hiaba keresel, mert azt csak google playbol lehet vasarolni.
(#1872) l4c:
Volt mar, de annak aki nem olvasott sokat vissza jol johet(#1866) bigbuda:
Usb stickre menteni progit nem probaltam, es nem tudom barmelyik (pl. Link2sd) progi kepes-e ra.
A masik, hogy ha mindent le akarsz menteni, akkor ahhoz hely is kell, tehat ha telepakolod a 8gigas gepet, akkor nem tudom azt tudod-e menteni mondjuk usb stick-re, de ha marad rajta eleg hely, akkor a sima mentest mar kimasolhatod. -
agabe
addikt
Csak a 4-es, 5-osre tudok valamiket mondani:
Valoszinulehpg a kesobbi szeriakban kisebb a hibaarany, de meg nem erkezett olyan hir amely szerint valamelyiktol kikuszuboltek volna az osszes lehetsegeset, es hogy nagyon javitottak vona az aranyon a hibatlanok javara, szoval ha van lehetoseged, akkor probald ki.Az altalaban elofordulo hibak voltak eddig:
Kijelzo nem tkeletes illeszkedese a tokba, igy valamelyik oldalon esetleg kiall kicist ami visszanyomhato, de ismet kiall hamarosan.
Kijelzo erinteserzekenysegenek hibaja...a felso harmadnal bizonyos helyzetekben nem erzekel jol, vagy egyaltalan a kijelzo, de ez nem allandoan van, csak kulonbozo helyzetekben, de egy kijelzo ki-be kapcsolas idolegesen helyreallitja, igy ezt nehez tesztelni rovid ido alatt.
Kamera nem mukodott nehany peldanyban, ezt valami alapbol fent nem levo progi telepitese utan lehet csekkolni.
Hangszoro recseges...ez volt akinel kesobb jott elo nem az elejen.
Kijelzo bevilagitas hiba, bar ez nem volt nagyon jellemzo, es a pixelhiba sem, de elofordult beszamolok szerint.(#1847) FeRkE:
Nalam modositva van 720p-re...igazabol csak vilagos helyen jon ki jol a nagyobb felbontas, mert sotetebb helyen annyira zajos a kep, hogy csak a keparany kulonbseg latszik. Nem merultem jobban belr, de mp4-el is probalkoztak a 3gp helyett, viszont nem tudom mi lett az eredmeny. -
Picco
addikt
haverom Argos-bol ma vette meg nekem, uk/london elektronikai halozat, holnap azt is megmondom neked hogy melyik szeriabol erkezett.
(#1844) philoxenia ez egyertelmu, nem voltam elegge korultekinto. jogosnak tartom a figyelmeztetest, csak kicsit varatlanul ert h ezt valaki felhanytorgatja egy topicba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest