- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Edgeri #14133 üzenetére
Ket dolgot probalnek meg elso korben:
-nyomd meg mind a harom gombot (hangero fel-le + bekapcs) egyszerre es hagyd folyamatosan lenyomva oket sokaig, mondjuk egy kerek percig. Ettol ujra kene indulnia (recovery menube), vagy valami eletjelet mutatnia legalabb ha pl nincs csontra merulve az aksi.
-dugd toltore es hagyd is rajta par oraig legalabbGarit sztem Asus intezi, akarhol vetted.
-
agabe
addikt
ha a tv dlna képes, és medialejátszó is van benne, akkor a zappotv app felismeri, hogy van egy eszköz amihez tud csatlakozni, és utána oda küldi a jelet (youtube esetében megadja a lejátszónak mit játssuon le, és a letöltést nem is a telefon végzi, azzal csak vezérled)
Miracast-os stick nem tudom van-e nem is kerestem ... inkább valami HDMI-s wifi dongle-re tippelek ami persze jó drága.Nekem úgy is működött simán, hogy olyan tv-n aminek semmi köze HDMI-hez, LAN-hoz, vagy akármi mostani normához (kb 10 éves 72 centis crt rokonoknál
), hogy vittem a wdtv live medialejátszót, azt az ottani hálózatba bekötöttem (régi a tv, de 3 számítógép + wifi azért van ott is
), és rgb kábelekkel a tv-hez kapcsoltam, azután a telóról küldtem neki a videót, meg képet (youtube is működött volna, de ott nem kellett), család meg örvendezett milyen jó úgy nézni a kis kijelző helyett (mondjuk 8 embernek tényleg jobb is volt mint telón...oda tabletet sem vittem pedig akkor még megvolt
).
-
agabe
addikt
Miracast-ot meg nem, mivel ahhoz kompatibilis keszulek kell (kiprobaltam nem megy mostani cuccokkal), annak nem jo a sima dlna.
kulso egyseg hamarabb lehet, mert a miracast-os tv-k majd 2013-ban kezdenek inkabb szallingozni, es csak a felsobb kategoriaban termeszetesenHa nem jatekot akar kitenni a tv-re, akkor zappotv nevu app kivaloan alkalmas kabel nelkuli osszekotesere, youtube, netradio, pc-n tarolt anyagokat streamelve, vagy sajat keszuleken levo fileok lejatszasara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest