- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #21463 üzenetére
Ezt már egyszer kiveséztük is. Kiemelem a fontos részt:
"Az Expansys ezen akció keretein belül tartozékok nélkül értékesíti a tabletet, azaz mellé nem jár sem töltő, sem adatkábel, valamint csak 90 nap garanciát vállal rá. Így is, ajándék tokkal együtt egy nagyon jó ajánlatnak nevezhető a 2012-es Nexus 7 ezen árakon."És még tegyük hozzá, hogy 4 ezer Ft a szállítási költség.
-
szaboc
csendes tag
válasz
Oldman2 #3951 üzenetére
Tisztelt fórumozók! Éppen egy nexus 7 vásárlása előtt állok és egy két kiegészítő infó érdekelne. Billentyűzet kapható-e hozzá, főleg magyar kiosztású érdekelne, valamint hogy vezeték nélküli bill. ill. egérrel amit külön lehet venni azzal használható? (USB nanó csatlakozós) A készülék led tv-re köthető átalakítóval? Valamint tartó létezik hozzá? Köszi.
-
x64emulator
tag
-
assemble
addikt
válasz
Oldman2 #3765 üzenetére
Mindket meretnek van letjogosultsaga, kinek mire kell foleg, hol hasznalja, stb.
Dpi atiras utan kell meg Play-re egy clear cache es egy reboot, utana elvileg kesz vagy, a kompatibilitas nagyban ugyanaz marad, nehany program lehet hogy inkompatibilis lesz (volt 1-2 konkret pelda megemlitve itt de mar nem emlekszem, nalam egy progival sincs gond amit hasznalok), nehany viszont lehet ami ezzel valik kompatibilissa (foleg ilyen kifejezetten tablakra irt programoknal tapasztaltam ilyet).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #3614 üzenetére
És ez sem az igazi: User Management
-
zolij
tag
válasz
Oldman2 #3542 üzenetére
azzal az aksival akkor valami nagyon nem okés. Én reggel leveszem a töltőről és csak másnap este kell feltenni. Mindezt úgy, hogy útközben (napi 3 óra) olvasok, filmezek rajta, otthon xbmc-hez távirányítónak használom vagy szintén olvasok. A WiFi pedig folyamatosan aktív és fent lóg az otthoni/munkahelyi/desire-vel kiosztott wifi hálózaton.
-
Skynet258
veterán
válasz
Oldman2 #3418 üzenetére
Azok akiknek volt, nem mentek vele semmire, nem regisztráltak újra.... De ezért mondom, hogy korrekt emberek kellettek, mert én kiírtam, hogy ezen linken regisztráltok, akkor kapok mindenki után 250MB-ot. Ti meg semmit, de nekem jó lesz. Cserébe bemutattam a programot olyanoknak, akik nem ismerték (2010-ben írtam róla).
Szóval ja, alapvetően MLM, bár semmi hátsó szándék nem volt benne, mert elmondtam, mi merre, ki nyer vele. Ők meg nem vesztettek vele semmit.
Lehet ezt szépen is, meg csúnyán is ("nem árulom el miért, de regeljetek ezen a linken keresztül, mert csak").
-
agabe
addikt
válasz
Oldman2 #3039 üzenetére
Ps3-hoz altalaban kell meg a siaxys nevu app, es rootolt allaoot, ezzel viszont azutan mindent lehet vezerelni, azt is ami gyarilag ne ism tamogat kontrollert, mert emulalja a kepernyo megfelelo reszeinek tapizasat, csak be kell allitani (le lehet tolteni sok beallitast) egy screenshot alapjan mi hol hogyan mukodjon, es utana mukodik...nekem azert is tetszik, mert wireless modban mukodik, igy nem all fenn a veszely meg veletlenul sem, hgy a bedugott kabellel a tabot lerantom, vagy a csatlakozo megfeszul.
(#3037) Skynet258:
Klassz osszefoglalo, es nagyon jo indito annak aki eloszor vesz kezebe tabletet, sot a regebbi tulajok is nemi betekintest nyernek abba, hogy esetleg mikent lehet meg hasznalni amire nem probaltak.
A lwgjobban az tetszett (amiben nagy igazsag is van, es teljesen eyetertek), hogy probaljunk ki mindent!
Valoban csak ugy lehet rajonni ire tudjuk jol hasznalni ha probalgatuk, mert ellenkezo esetben hetek mulva akar mar a polcon is porosodhat, pedig lehet talalni olyat ami miatt erdemes barinek levennie onnan, de ezt csak tenyleg akkor, ha ezt is, azt is, amazt is kiprobaljuk. -
agabe
addikt
válasz
Oldman2 #3035 üzenetére
Biztos tobb is van, en csak a Sktechbook mobile-t vettem meg aminel sajnalom, hogy nincs ilyenem, de meg annyira nem foglalkoztatott a dolog, hogy tenyleg szerezzek egyet.
-
FeRkE
őstag
válasz
Oldman2 #3016 üzenetére
Szerintem ez nem (csak) ettől függ, hanem hogy a telót hol használod. Legalábbis a Nexus7em mókolva volt Wallet miatt, floridainak volt elhitetve, és nem kellett fizetnem semmilyen appra adót amikor volt a PLAY akció, míg ugyanazt az appot megvéve barátnőm telójára kellett adót fizetni.
-
szabadgy
tag
válasz
Oldman2 #2925 üzenetére
Ezzel a progival azt is meg tudom csinálni, hogyha bármikor akarok, akkor rá tudok csatlakozni az asztali PC, és a kijelölt mappákat, stb. látom.
Én most vezeték nélküli adatkapcsolatra az Airdroid progit használom, de ebben az a "baj", hogy ott kell ülnöm a gépnél.
Olyan programra lenne szükségem, hogyha a másik szobában gondolok egyet, akkor ne keljen megmozdulnom, és elérjem a gépet.
Van ilyen?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #2923 üzenetére
Én, többek között az FTP szerver-t ajánlom.
-
agabe
addikt
válasz
Oldman2 #2919 üzenetére
Van még jó pár dolog amit be kéne tenni ..már csak mycso kollega leírásából is, vagy azt belinkelni, meg jó pár okosság aminek tényleg van gyakorlati általános haszna a topikban már egyszer-kétszer leírtak közül
(#2920) Blaise:
No lassan mindenhova odaér ... azért kíváncsi vagyok nekem frissít-e este ha aktiválom.(#2923) Oldman2 :
Igen... nem nagyon van karbantartva. -
assemble
addikt
válasz
Oldman2 #2656 üzenetére
Alapbol hibrid UI (helyenkent telefon, helyenkent tabla) de osszessegeben valoban kozelebb all a telefonoshoz - ami nekem alapbol sem volt szimpatikusabb, tablara (ha 7"-os is) szerintem tabla UI illik
Mondjuk a telefonos UI ha lehet ilyet mondani talan egy konnyedebb felulet, ami a tomegeknek lehet hogy szimpatikusabb, es pl a jatekokhoz is jobban passzol - bar 160 dpi-n igazabol eleg kicsik a navigacios gombok amugy is h veletlenul rajuk bokj szerintem
-
pandor
tag
válasz
Oldman2 #2583 üzenetére
A PH-n eddig elterjedt hírek szerint ezt az akciót kb. 400 akciós vásárlás után már befejezték.
Szerintem nem lenne elérhető a fent linkelt MC promóciós oldal, ha nem élne az akció.
Egyébként meg egy telefon és a boltban azonnal megmondják, hogy érvényesíthető-e jelneleg a -10e Ft kedvezmény.
Gondolom én. -
Picco
addikt
válasz
Oldman2 #2349 üzenetére
dark knight fentvan, horn letolt eppen, mar csak egy gigat kell felmasolnom, mondjuk egy filmet.
bizom benne hogy ezzel a huzasommal nem idezek elo lag-tengert, szep lenne ha telepithetnem ujra az egeszet megintamugy egyre tobb helyrol jonnek a pletykak uj android/3 uj nexus keszulekrol
-
Picco
addikt
válasz
Oldman2 #2347 üzenetére
ugy latszik akkor a nakasi a keszuleket jeloli. nekem ez van: nakasi-jrn84d
itt egy angol leiras tolem. en igy csinaltam.
nemsokara kiderul h mennyit szamit a 4.1, most toltom fel cuccal a nexust, ugy h 7-800 mega maradjon csak rajta szabadon.
-
Gargazsul
tag
válasz
Oldman2 #2125 üzenetére
Innen jönne: new york bh electronics.
Minden esetre megkértem, hogy kérdezzen rá.
Amit írtál azzal egyetértek. Apple laptopot iPad-ot már vettem az angol eBay-ről. Bár, javíttatnom nem kellett egyiket sem, de tudom és itthon az iS..le-ban mondták is, hogy a garanciával nincs gond. Talána az iMac-el lett volna némi nyűg.
-
Attila04
tag
válasz
Oldman2 #2049 üzenetére
Én nemrég vettem egy ilyet, 4 nap alatt megjött, teljesen jó. Talán annyi a gondja, hogy elég nehéz kiszedni belőle a kicsikét, de gyakorlás kérdése.
)
-
assemble
addikt
válasz
Oldman2 #1897 üzenetére
Tenyleg jol neznek ki es biztos van valami nyomos ervuk amiert sajat widget-eket hasznalnak, de mar csak az alap widget-ekkel valo inkompatibilitas miatt is nalam egyelore bukonak nez ki. Meg a sok RAM hasznalat sem tetszene ha igaz... Igazabol teljesen jo nekem meg a gyari launcher is, ott is mozog a hatter es minden csillog villog, nem kell annal is nagyobb csillogas
-
Gabe123
aktív tag
válasz
Oldman2 #1286 üzenetére
A baj ezzel,hogy a Nexus 7(16gb) 250$ -nak indult ez az ár meg a mai vétel dollár vétellel számolva 450 dollár, euróba meg 360. Pláne ,hogy ha az amerikai átlagfizetést lebontjuk napokra akkor 1- de 1,5 napi melóból megvan. (Tudom ott más a helyzet mint nálunk) Ettől függetlenül mindenképp beszerzek én is egy Nexus 7-et de pepe792 méltán lehet felháborodva.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Oldman2 #1036 üzenetére
szerintem halk, de ez sajnos tegra3 tulajdonság. még pont a htc one x-nél olvastam cikkeket hogy mennyire rosszul szól és sajnos tényleg nem remekel ezen a téren, de azért nem egy zte blade(nálam ez az etalon rossz hangzásban). galaxy nexus pl. nagyon veri hangzásban, pedig az sem egy wolfson még.
(#1038) agabe
hát ja, én se próbálkoznék ilyesmivel.
(#1045) ForRedGlory
még nem, de itt nincs rom számláló meg ilyenek, toolkittel visszatolod rá a gyári romot és az életben nem mondja meg senki, hogy mi volt rajta, szóval csak nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest