- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
-
szata.68
senior tag
Köszi! Elvileg (meg szerintem gyakorlatilag is) teljesen új,itt a pH-n vettem,ma adta fel.
Megbízható az eladó az eddigi visszajelzések alapján,csak azt mondta mindegyiket felbontják,leellenőrzik,de nem indítják el. Mindezt azért,mert Karácsonykor a 3 napos cseregari nem lenne lehetséges.
75-ért utánvéttel a 32gb-os wifis sztem jó vétel lehet. -
hallerlaller
addikt
-
tvamos
nagyúr
Ott ket lehetoseg van:
- Media device (MTP)
- Camera (PTP)
Az elobbivel (MTP) nem adneki betu jelet, csak azt irja a sajat gep,
hogy "Nexus 7", ellenben az utobbival (PTP) megsemmit sem ir.
Bocsi, azt irja, hogy "Digital Still Camera". Igy, ha lehet, kicsit rosszabb!
Ja, es minden hozzaferes mocsok lassu!(#4715) assemble válasza FeRkE (#4711) üzenetére
Engem a Note II vett le a labamrol, de nekem a 7" a maximum.
(Regebben Aurora II-m volt, de az meg egy vacak... Komolytalan!!!)(#4714) z0d1AK válasza tvamos (#4713) üzenetére
Hmm... A fiam a nagy iPad3 FAN!
Mondjuk, most a Star Birds-re van rakattanva...
De latom, elerheto mar Androidra, remelem kompatibilis a Gadmei-jel! -
GU-81M
tag
Ez komoly? Én is onnan akartam első körben rendelni, de aztán mégsem tettem. Ezek szerint jól tettem.
Tudtok ajánlani olyan külföldi boltot, ahonnan meg tudom rendelni a 32 GB-os változatot? Keresgettem a brit ebayen, de ott a 16 GB-os van annyiért (posta+gari), mint itthon.
-
Phoenixy
senior tag
Ezt (Miracast)a feature-t szeretném valahogy használni, de nem értem mi kellene hozzá.
Elvileg valami ilyesmi (Push2TV) kellene hozzá, de ehhez meg valami intel wireless diaplay kéne olyanom meg biztos nincs de miért is kéne? Meg ehhez van távirányito is, de azt se értem, hogy minek... Én a Nexus 7 fájljait szeretném a kijelzöre "tenni".
-
tybsen
addikt
Na gyorsan meg irok, de nem akarom szetoffolni a topikot, csak reagalok a gondolatodra.
A rosszabb rendszer masok szerint rosszabb az androidhoz kepest, legalabbis amiket eddig hallottam. Egy ideje nyomon kovetem a wp-t es valoban vannak hianyossagok - ezzel egyutt nekem tetszik, legalabbis kivancsi vagyok ra, tehat nekem nem tunik rossznak.
A 800 es 900 kozott, es ebben igazad van, valoban nincsenek nagy kulonbsegek - de nekem a 800 jobban tetszik. Egyreszt a meret szimpatikusabb (bar a kijelzo merete nem, most csak a hazrol beszelek), gyonyoru a hajlitott kijelzo, ami a 900 eseteben csak sima. A 800-nal el van fedve a tolto, a 900-nal nyitott. Szoval csak ilyen aprosagok. Cserebe a 900-on van elolapi kamera, ami pl. skype miatt eleg jo, bar legtobbszor amugy is kamera nelkul hasznalom telefonrol a skype-ot, tehat annyira nem fontos. Tehat ilyesmik miatt tetszik jobban a 800.
Hogy ON is legyek: szerintem marad egyelore az SGS es szerzek egy Nexus 7-et, aztan majd kesobb meglatjuk, lehet, hogy valami olcso wp lesz telefonnak.
-
tybsen
addikt
Na ez klassz, orulok
Ennyire nem kovettem a nexus 7 hireket (aktualisan nexus 4-re fokuszalok), de mindegy is, mert akkor vegulis beigazolodtak a pletykak, hogy 8 helyett 16 lesz es 16 helyett 32.
Viszont mivel annyira nem fog meg a n4, lehet, hogy veszek egy n7-t meg valami olcsobb telefont. Tenyleg felesleges meregdragan telefont venni, amikor annak az arabol adott esetben siman kijon 2 eszkoz is.
(#3678) Revesz : nekem az elozo LG Optimus 4x-em hata recsegett bizonyos helyzetekben, iszonyat zavaro volt. Bar arra is azt irtak a tesztek, hogy nagyon minosegi, en nem talaltam annak es lehet, hogy csak kifogtam egy ilyen peldanyt, de recsegett.
-
agabe
addikt
Azert a nexus verzio biztosan lesz frissitve...sot miutan hardveresen egyeznek azoptimus g-vel (kamera kivetelevel) ezert sokkal egyszerubb dolguk lesz rahuzni az ui-ukat.
Asus padfone 2 meg meg jobban hasonlit optimus g-re, abban a kamera is hasonlo lesz (bar nem tudom mindketto sony lesz-e, de konnyen lehet), es azt is fogjak frissiteni...azt sem lesz nehez nexus 4 alapjan. Ugyanaz a soc 3 telefonban apro elteresekkel....es kesobb lesz meg tobb is. -
justaview
senior tag
"A SkyDrive 7 GB biztonságos tárterületet tesz elérhetővé – ezen elfér több mint 20 000 Office-dokumentum vagy 7 000 fénykép. A legtöbb felhasználónak bőségesen elég ekkora hely. De ha a 7 GB mégsem elegendő, mérsékelt éves díjért bővíthető a tárterület."
-
zoiddani
csendes tag
Nem értem, ezen mi az európai ár. Nekem rokonom fogja hozni Hollandiából, ott jelenleg 71 ezer forintnyiba kerül, azért ahhoz képest annyira nem európai az árunk (ahogy néztem, az elektronika mindig olcsóbb itthon). És akkor még nem is mondtam, hogy előző hétvégén sok elektronikai boltban ott olyan akció volt, hogy elengedik az áfát, és így csak 60 000 forintot kellett fizetni, cserébe viszont kell várni 2-3 hetet, mert már egy hete nem kapható egyik boltban sem, annyira keresett áru.
-
assemble
addikt
-
l4c
senior tag
Az zsír, mondjuk eszembe sem jutna így vásárolni műszaki cuccot... De thx az infót.
@#1959 TOZ ezzel próbáltam, tökéletesen működik vele. Mondjuk kézírás ezzel is körülményes
Galaxy Tab™ Conductive Stylus -
agabe
addikt
Az nem jo...jatekra hasznalhatatlan jelen allapotaban.
A Ph-s tesztben is azt irtak, hogy : nem elég gyors ahhoz, hogy akár az Angry Birds legújabb része akadás nélkül, játszhatóan fusson , igy hiaba draga, de erre nem is alkalmas.
Filmekre, kepekre, zenekre ott az ingyenes softmedia player ha valaki nagyobban akarja latni, es pont valami androidos kutyurol inditva streamelni (ehhez mar csak az kell' hogy a halozatban legyen egy medialejatszasra kepes eszkoz, ne csak a megjelenito, de ez manapsag egyre tobb helyen van), es netezni sem tv-n, projin akarok, ezert meg sem probaltam beszerezni media linket korabban sem.
Kabel nelkul ma meg a mostani eszkozokkel a jatek streamelese nem megoldott, bar probalkozasok vannak. -
assemble
addikt
Nalam van epp egy ipad 3 is, viszont nap nincs most hozza
Viszont a nexus-omon van egy folia most, de nagyon szerintem nem fogja befolyasolni a dolgot. Valoszinu le is szedem amugy rola, mert lehet hogy jol vedi, de a tapintasaval nem tudok megbaratkozni, egyszeruen tul tapados lett tole, nem olyan kenyelmesen siklik rajta az ujjam...
-
kozyadam
tag
Ez lett volna a másik kérdésem. Rendelésnél a lakcímem is ki volt szürkítve illetve a kártyám is. A lakcím az érthető okból, de a kártyám az teljesen használható. Magyar és német play store-ban is tudok vele alkalmazást venni. Akkor gépet miért nem?
Hogy lehetséges a magyar bankkártyát külföldön használni?
Illetve a külföldi gépeken elérhető ugye a könyv és film bolt is, ha pl németországból veszem meg a gépet és a vásárlásnál be van pipálva, hogy kapcsolja a gépet a fiókomhoz, akkor ha itthon használom is elérhető lesz a könyv és film rész, vagy nem?
Remélem érthetően le tudtam írni, hosszú volt az éjszakai műszak.
Meg időközben nézelődtem és angol e-bay-en találtam £185.00-ért használt nexust 5 tokkal, amiből az egyik billentyűzetes. A feladó szerint az állapota teljesen rendben van. Szerintetek érdemes lenne beruházni rá? Az eladónak 100% pozitív visszajelzése van.
-
agabe
addikt
Akkor nincs osszeeskuves, es a lenyeg, hogy azzal is mukodik. Jobban benyomtad kicsit most, es rendesen bepattant? Nalam nincs semmi jele lotyogesnek, vagy esetleges kihuzodasnak...stabilan fogja a csatlakozo ( a dugo 1mm-el azert kijjebb van mint az s2-esnel...de ez nem gond, ha az erintkezok ott vannak ahol kell, es ott vannak)
-
agabe
addikt
Nekem is tobbfele headset volt korabban mindenfele teloban, es s2-es is fogadott tobb mast (optimus 7 headsetje kipurcant, es samsung lett hozza beszerezve, de azt meg ki sem bontottam...ugyanolyan mint amit most hasznalok), de meg nem mondanam, hogy azok mind jok lennenek-e, es csak iphone -eval nem akar menni, vagy ennel valogatosabb az N7...majd beirjak masok is a tapasztalatukat.
Megneztem, es nalam is kinnmarad ugy kb 1-1,5mm, az s2-esbe meg teljesen belecuppan, de ennek ellenere hibatlanul mkodik a skype-val, meg viberrel, meg persze a zene/film lejatszasnal sincs gond, nem volt olyan, hogy esetleg kontakthibara utalo jeleket vettem volna eszre.
Lehet, hogy az iphone-e pont egy picit hosszabb amit mar nem toleral (ha osszeeskuves elmeletet akarnek gyartani, akkor azt mondanam lehet, hogy nem veletlen) -
agabe
addikt
Sgs2 headsetje hibatlanul mukodik.
Rendesen betoltad a maximumig? Persze nem kell nagyon nekiesni, ha iphone-os nem megy bele, de az enyemet is hatarozottan kell beletolni.(#1186) TOZ:
Swiftkey3 tablet kiprobalva....nem jo (tul lapos...legalabbis a 177-es beallitas mellett, de 160-on meg gazabb lenne) jeally bean keyboard (mondjuk nem ertem alapbol miert nem ez a verzio van benne ami letoltheto a playrol) nekem jobban bejon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Chrome
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest