- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
válasz
oliverkiss32 #5950 üzenetére
Állítsál már magadon ember,egy normális hangnemben érdeklődőt milyen jogon titulálsz majomnak? ki vagy te itt? mit játszod itt az agyad egy monitor előtt hülyegyerek és offolod szét a topicot? vagy válaszolj vagy fogd be a pofádat.
-
válasz
oliverkiss32 #5950 üzenetére
Ott van egy ember, aki szidja őket De azt már nem említi meg, hogy milyen helyről vette a táblát. (és az a hely milyen módon jutott hozzá)
Egyébként az xda-s támogatásra gondoltam. Még rootolni macerás.
-
válasz
oliverkiss32 #5945 üzenetére
Pl milyen az üzemidő, rom kompatibilitás?
-
brownus
veterán
válasz
oliverkiss32 #5898 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
oliverkiss32 #5898 üzenetére
Ki kell nyitni teljesen, mint egy konyvet, es ugy kivenni. Amugy egy ilyen tok jo lenne nekem is, zipzar nelkul
-
Mankó
veterán
válasz
oliverkiss32 #5882 üzenetére
Sikerült a root a program szerint.
Ebben az esetben akkor a bootloader is nyitva van, akkor most már neki is eshetek a telepítgetéseknek. Esetleg még van valami, amit kihagytam?Amúgy köszi mindenkinek a segítséget!
-
edward2
addikt
válasz
oliverkiss32 #5831 üzenetére
Épp most találtam egy ilyen programot, hogy: AudioGlow
Ezzel meg a dokkal frankón fog kinézni hifi tetején
-
roberto02
tag
válasz
oliverkiss32 #5843 üzenetére
Fejezd már be ezt a flegma viselkedést és viselkedj normálisan vagy pedig ne OFFold szét a fórumot. mi van akkor ha ideírta hogy vesz egy Nexus 10-et. egészségére,csak te irigykedsz mint valami kisgyerek
.olyan a véleményed mint a segglyuk,mindenkinek van de senkit sem érdekel.
köszöntem
-
Syl
nagyúr
válasz
Nekem például most kettő van. A Nexus 7 mellett van egy régi, Samsung Tab 8.9 3G. És mivel 8.9-nek csak egy kihalt topicja van, minden kérdést a 10.1-ben tettem fel. Érdekes, ott senki nem pörgött azon, hogy nem odavaló vagyok.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Nem gyakran, de megesik. Akár családon belül sem volna meglepő, ha nem csak egy volna. Persze figyelembe véve az anyagi lehetőségeket nézve is...
-
aicon
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5841 üzenetére
te vagy a legény a gáton
a linket pedig köszi, kereső nekem nem dobta ki. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5838 üzenetére
Nexus 10 topik nincs, így gondolom feltételezte, hogy hátha lesz már most a Nexus 7 felhasználók között egy-két 10-es tulajdonos.
-
aicon
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5838 üzenetére
akár az is lehet ha ez téged boldoggá tesz
-
aicon
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5835 üzenetére
Ha tudsz egy linket a forumához ne tarts magadban.
-
C.Brigante
veterán
válasz
oliverkiss32 #5825 üzenetére
az mindenképpen benne van!
-
Dolphine
addikt
válasz
oliverkiss32 #5828 üzenetére
Köszönöm!
És bocsánat, a sok kérdésért! -
Bálnaborjú
tag
válasz
oliverkiss32 #5818 üzenetére
elolvastam
arra a felvetésre válaszoltam, hogy "Egy 7 colos táblagéppel nehezen lehet telefonálni."
a Samsung Tab2 7.0 3G-vel lehet, csak azért kérdeztem
-
Bálnaborjú
tag
válasz
oliverkiss32 #5814 üzenetére
BT headset ?
-
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5773 üzenetére
A 2-esre köszi a választ, kár érte, az 1-esre nem tudom eldönteni, hogy komolyan mondtad, hogy keylogger, vagy csak poén volt. (Bocsi, írásban nehezebben jön át...)
És amúgy honnan töltsek appot, ha nem a playről?(Amúgy meg ha keylogger is, akkor is bekaphatja, soha nem intézek pénzügyeket eletronikus eszközön. A legdurvább dolog amit elkövetek, hogy a közért előtti ATM-ből kiveszem a KP-t, hogy bent ne kelljen kártyával fizetnem. Nem bízok én semmit elektronikában. Olvastam az 1984-et, fel vagyok világosulva.
(ez csak félig volt irónia, félig komolyan gondolom. Azt a felét, hogy pénzügyeket csak KP-ban intézek)
-
putyu10
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #5764 üzenetére
A fejlesztői menü már megvan, nekem nem volt bepipálva a hibakaresés. Az usb mód hiányzik nekem.
-
putyu10
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #5712 üzenetére
Lehet hogy lassú vagyok, de ezt nem értem.
-
arnoka
tag
válasz
oliverkiss32 #5758 üzenetére
Várom mint hülyegyerek a karácsonyi ajándékát.
3 éve Andoroidom van, annyira azért képben vagyok, csak gondoltam valahogy felveszem a fórum ritmusát...
-
csabám
addikt
válasz
oliverkiss32 #5747 üzenetére
Mass storage opció nincs. Az usb debug sem ott van ahol írtad. . . Csak a tisztán látás végett
-
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5741 üzenetére
Jól látod, baromira nem vagyok szakértő, és nem is áll szándékomban azzá válni, azért nem sütöm-főzöm-installálom rommá. Nekem jó így ahogy van, minek frissítsem? Nem mellesleg fél éve volt Galaxy Tabom, az pont a frissítés során szált szét, pedig hivatalos, általa felajánlott frissítés volt... Szerviz lett a vége...
Aztán meg elpasszoltam.Hibák? Mittomén... amiket olvastam. Romló akksiidő, stb. Lehet már minden szép és jó, faxa, én meg hülye vagyok, de nekem ez így tökéletes. Minek basztassam?
-
Halo
senior tag
válasz
ezt a fejlesztői lehetőségek menüpontot nem találom...
4.2 - nincs root -- gondolom, emiatt lesz a "találatlanság"....? -
Balinov
titán
válasz
oliverkiss32 #5724 üzenetére
A lekezelo, lesajnalo stilusod nem tetszik. nem a szakmai resze a hszeidnek. De ugy latom, ezzel nem vagyok egyedul.
Nem, nem kell valaszolnod, maradjunk szakmai topik. Koszonom
: ez engem is igencsak erdekelne.
-
Balinov
titán
válasz
oliverkiss32 #5722 üzenetére
es, ha lassabb lett, akkor mivan? faj neked?
-
Dolphine
addikt
válasz
Köszi!
Az USB hibakeresési módot kellett kikapcsolnom és így lényegesen gyorsabban másol!
Ja és tallózni is gyorsabb! -
hallerlaller
addikt
válasz
oliverkiss32 #5682 üzenetére
hát nem nekem könnyes a szemem.. am minin nem megy most olvastam.
-
Dolphine
addikt
válasz
oliverkiss32 #5702 üzenetére
Köszi!
Igyekszem, csak azért kérdezek ennyit, mert nem akarok elrontani semmit! -
Dolphine
addikt
válasz
oliverkiss32 #5699 üzenetére
Nekem egy kicsit kevésnek tűnik.
Mondjuk más rendszer, de egy iAudio D2-re 2-2,5x ilyen gyorsan tudok másolni! -
edward2
addikt
válasz
oliverkiss32 #5688 üzenetére
neked meg a szövegértelmezéssel:
"Maradjuk annyiban hogy én a 199 vs 329 eurót hasonlítom össze aztán otthon meg annyi amennyi."
Különben valami moderátor már ideje lenne, hogy kitegyen erről a forumról pár napra. Értelmeset nem vagy képes írni sehol.
-
savoo
addikt
válasz
oliverkiss32 #5672 üzenetére
Én mint apple troll??
Hát ezen most jót röhögtem, de hogy te egy hatalmas troll vagy azt már bebizonyítottad elég sok topicban..
-
Balinov
titán
válasz
oliverkiss32 #5669 üzenetére
szvsz a mini kijelzoje nem er a nyomaba a Nexusenak. Csipas szemmel is lathatoan gyengebb, meg a kiallitott mintadarabon az erzekenysege sem az volt, mint az N7-enek
-
savoo
addikt
válasz
oliverkiss32 #5663 üzenetére
Bizonyára láttad már közelről is, véletlenül sem a droid fanboy beszél belőled.
-
Pierre75
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5520 üzenetére
"ha tényleg olvasásra veszel tabletet akkor inkább egy e-ink kijelzős e-book olvasót vegyél.
A LCD kijelző nagyon rontja a szemet és tényleg nem kényelmes rajta olvasni."Annyiban vitatkoznék ezzel, nem vagyunk egyformák, így pl. az én szememet jobban fárasztja a szürke alapon szürke betű, mint az lcd kijelző. Ezenkívül irritál az alacsony képfrissítésből adódó váltás. A 6" sem ideális számomra, zsebkönyvszerű. A szemet pedig az fárasztja, ha túl sokáig egy pontra fókuszál, ezért tanácsos óránként szünetet beiktatni.
-
Syl
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5638 üzenetére
-
zsírsámán
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5604 üzenetére
Ezzel azért tisztában vagyok, de akkor értsd úgy a kérdést, hogy használható office alkalmazást le lehet tölteni, amin pl lehet diagrammmot szerkeszteni, és normálisan kezeni a függvényeket? Vagy az ilyen kérdésekre van valami másik topic?
-
zsírsámán
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5599 üzenetére
okés, akkor csinálok egy g-mailt is. Office van rá, vagy vmi hasonló amivel excelt meg lehet nyitni?
-
Syl
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5591 üzenetére
Viszont csak gmail-es fiókba lehet bankkártyát beállítani.
-
hallerlaller
addikt
válasz
oliverkiss32 #5562 üzenetére
'visszamennyé,,, had csacsogjanak azért vana fórum mitkötöszköcc.
-
Cyrin
addikt
válasz
na, megjött a mikulás akinek csak virgács van a puttonyában...
-
zord01
senior tag
válasz
Írhatnék arról is, hogy hova menjél, de inkább csak annyit mondok, ne olvasd el!
-
GU-81M
tag
válasz
Szerintem egyáltalán nem gond, ha regényt ír. Bár elhiszem, hogy zavarja azt, aki nem szeret olvasni.
-
válasz
Árban ez az egyértelműen logikus választás, továbbá fejlesztésre is lesz.
-
savoo
addikt
válasz
oliverkiss32 #5522 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
Ilyen van a kindle fire hd ban:
Reduced Screen Glare
Most tablet displays are made up of two pieces of glass - an LCD on the bottom and a touch sensor on the top, separated by an air gap. With an air gap, light reflects off of every surface as it passes through from the front, creating multiple distracting reflections that reduce display contrast. Kindle Fire HD solves this air gap problem by laminating the touch sensor and the LCD together into a single layer of glass, creating a display that's easy to view, even in overhead light.De ettől még marad LCD.
-
savoo
addikt
válasz
"A LCD kijelző nagyon rontja a szemet..." bullshit.
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #5518 üzenetére
Kindle fire hd ban is ugyan ilyen lcd kijelző van, ha ezen fárasztó az olvasás azon is az lesz. Amúgy abban igazat adok, hogy fárasztóbb rajt az olvasás. Nekem Van e-ink kijelzős kindle touch és az tényleg olyan mintha papírt olvasna az ember.
-
válasz
oliverkiss32 #5509 üzenetére
Köszi! Egyre jobban tetszik ez az app!
mobal,
-
Hegasus
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5488 üzenetére
Köszönöm oliverkiss32, C.Brigante, watercooling!
Akkor marad a Hollandia, és megkérdezem az asust, hogy arra mennyi a garancia itthon, ha van.
Én meg naivan azt hittem, hogy ezek a gsm boltok megveszik külföldön, aztán csak itthon tovább adják bontatlanul papirokkal, meg persze használtan.ohh az álomvilág...
Amúgy ez a bolt lett volna az, igen csak kedvező árral...Bár zord01 hozzászólásai nagyon irritáltak, de ezt én is hallottam hogy itthon gyengébb minőséget kapunk(bár ezt nem tapasztaltam szerencsére), mint külföldön, és nem csak eletronikai termékekkel, hanem élelmiszerekben is(ezt viszont lehet tapasztaltam
).... úgyhogy irány a cba és csak magyar terméket
-
brownus
veterán
válasz
oliverkiss32 #5504 üzenetére
jogos...
egy táblázat: iPad Mini vs. Google Nexus 7 vs. Amazon Kindle Fire HD, kollégámat kicsit elbizonytalanítottam, már nem olyan biztos a dolgában, hogy ipad minit vegyen
egy dolgot hiányolok a n7-ről, egy 5mpx-es kamerát igazán beletehettek volna...
-
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5482 üzenetére
Személy szerint neked nem válaszolnék, mivel tiszteletben tartom azon véleményed, hogy barom vagyok, és azt (az amúgy jogos) kérésed, hogy ne negatívkodjak itt, de ami a selejt kérdést illeti: elég sok cikket lehet olvasni, hogy nagy multi cégek igen nagy előszeretettel alkalmazzák azt a nem túl elegáns taktikát, hogy a kelet-európai országokba (köztük Mo.) küldik a gyártósorokról lekerült gyengébb szériákat, és a nálunk kissé szerencsésebb nyugati országok a jobb szériákat. Ez nem hülyeség, olvass utána, ha nekem nem hiszed el.
Ez a sajnálatos valóság. No nem offolok tovább, ezért is bocsi. -
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5470 üzenetére
Asus postolta ki a faecbookra, hogy december elejétől lesz elérhető (bár én nem láttam, mivel nincs facebookem, de itteni MA-ás kollégák állították pár hete.)
Más. Köszi a linkeket nekem külföldi, meg ilyen-olyan szedett vedett cucc nem kell, csak a hivatalos, normál garis cumó. És csak és kizárólag a 3G-s érdekel, semmi más. Ezért is úgy tettem fel a kérdést. Azért köszi!
(Ettől függetlenük fm tele van, hogy ide minden akkor jut el, mikor külföldön már lejárt lemez, plusz alapból a selejtet küldik ide, és azt is horror áron. Igen. Újabb adást láthattunk a "Magyarország, szeretlek" kampányból.
-
Edgeri
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5470 üzenetére
-
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5455 üzenetére
Köszi a választ!
Csak azt nem értem, hogy akkor a k****g Asus hungary miért nem december közepére ígérte. Azt mondták, dec. eleje. Az nekem max. 10-e. Erre most még két hét? Hát abból 18-20.-a mire lesz valami. Még csak nem is a közepe, ammár a vége. Ott már karácsony, sok burnyák tolong, hogy 2 rugós szarokat vegyen a többi burnyáknak... pffffffff utálom ezt az országot. Itt soha semmit nem lehet kapni, amit meg mégis, azt 10-szeres áron.
(Mondjuk a 100k pont nem érdekel, már egy hónapja itt ülök a pénzen, de ha azt vesszük, hogy ez kint 70k akkor megint csak utálom ezt az országot) -
C.Brigante
veterán
válasz
oliverkiss32 #5427 üzenetére
jogos, így is lehet nézni!
-
sto1911
veterán
válasz
oliverkiss32 #5424 üzenetére
Tizeniksz.
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #5408 üzenetére
És utána megkérdezte, hogy ő fogott ki akkor egy rossz darabot esetleg ? Meg azt is bemásolta mi ette az aksit.
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #5406 üzenetére
Nem gyanús, hogy azért írt, hogy segítsünk neki ? Ő csak annyit írt amit tapasztal és furcsának tartja. Te amúgy mindenkit szeretsz letámadni, meg hülyének beállítani, vagy magadat okosnak.
-
edward2
addikt
válasz
oliverkiss32 #5380 üzenetére
Ezen megszakadtam.
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #5380 üzenetére
Lehet be van kapcsolva neki a skype és bármikor hívhatják, nem csak ő hív másokat, és szeretné fel is venni azt, nem pedig foglaltat jelezni.
-
Petikeje
tag
válasz
oliverkiss32 #5368 üzenetére
Hi!
Közbe meglett: twonky beam
P! -
Edgeri
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5293 üzenetére
Én is pont erre voltam kíváncsi, hogy felmelegíti-e a gépet és nálam nem tette\teszi. Ha melegítette volna, akkor gondolkodás nélkül kib@asztam volna (2$-rért vettem Kínából, ingyen szállítással). Egyelőre nincs vele bajom ár-érték arányban megfelelő darab. Itthon a Vaterán 2-3e pénzért árulják, annyit már nem adtam volna érte.
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #5293 üzenetére
800-900Ft ma már aprópénz, főleg ha azt nézzük 70-80k vagy akár drágább is lehet egy ilyen tablet. Főleg ha azt nézzük az árába valószínűleg a szállítás eleve bele van kalkulálva.
-
matteo_szg
őstag
válasz
oliverkiss32 #5232 üzenetére
A fórumba magyarul tessék írni, ha már...
-
Helmoras
őstag
válasz
oliverkiss32 #5230 üzenetére
Nalátod pár sorral fentebb pont erre a stílusra hívták fel a figyelmed
-
Xmodule
őstag
válasz
oliverkiss32 #5226 üzenetére
Nem arról az egy hsz. -röl van szó! De ne offoljuk már szét a topikot.
-
Xmodule
őstag
válasz
oliverkiss32 #5218 üzenetére
Hihetetlen mennyire irritáló formában lekezeled az emereket.(már egy idelye figyellek) Biztos te még sosem töltöttél le semmit. Elhiszem, hogy nagyon okos vagy, de egy kis jó modort tanulhatnál...
-
Edgeri
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5207 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5197 üzenetére
Ezt az alap képernyő billentyűzeteknél is rühellem. Ezért használok AnySoftKeyboard-ot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5175 üzenetére
Azert ezt a laggolast ne ugy kepzeld el, mint a regi GB-s kinai cuccokon, hogy megall 2-3 masodpercre, (esetleg tobbre,) kimerevedik a kep. Csak persze a referenci keszulektol 70-80 ezerert azt varjak, hogy ne torpanjon meg tizedmasodpercekre sem! (Mondjuk szerintem az ara ennek a keszuleknek boven olyan, hogy egy pici lag beleferjen. Az iPad, meg a Note II 170-er mar ne laggoljon egy szempillantasra sem!)
-
Xmodule
őstag
válasz
oké bocs hogy kérdezni mertem mielött megvenném...
-
edward2
addikt
válasz
Biztos a laggolás is beképzelt:
Ha kikapcsolod a currencies backround syncet és a lokalizációt akkor megszűnik a lag de biztos csak pár ember képzelődik.
-
Mankó
veterán
válasz
oliverkiss32 #5172 üzenetére
Igen, én is remélem, hogy december 1-től elkezdenek szállingózni a 0%-os THM-ű akciók, hogy még idejében szert tehessek egy jó árú Nexusra.
-
GRaul
őstag
válasz
oliverkiss32 #5164 üzenetére
nem simkártyás dologra
T-mobilos
Hanem T-home.os kabeles dologra.
-
GRaul
őstag
válasz
oliverkiss32 #5162 üzenetére
Nem netes előfizura gondoltam. de szerintem azt Te is látod. Hanem kábelesre
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5153 üzenetére
8 Gbájtos sosem volt forgalomban itthon hivatalosan.
-
edward2
addikt
válasz
oliverkiss32 #5099 üzenetére
Amikor először lépsz be tabletre megkérdezi akarod-e hogy be legyen kapcsolva.
De később is ki tudod kapcsolni a menüben. Custom rom?
-
zord01
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5093 üzenetére
Ilyen: http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_cellular-5091.php
Amúgy jah, 3g-s.
Szóval valaki tulajnál hiba?
-
Socket A
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #5093 üzenetére
3G re gondol imo
-
tvamos
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #5008 üzenetére
Ha olyanok a frissitesek, mint a legutobbi, akkor talan kihagyom. (De ja vu erzesem vani... mintha mar valahol meggyult volna a bajom a frissitessel.)
Persze lehet, ez a hw meg 3 ev mulva is jo lesz, de kinek kell mar akkor egy ilyen oreg szerkezet? (Persze az 5 eves Dell notebookom meg mindig hasznaljuk, nap, mint nap.)
En nem tervezek, szerintem manapsag a szamitastechnikaban nem is lehet, foleg a mobil eszkozoknel. Ha jo lesz 2 ev mulva is, majd orulok. Ha nem eldobom... -
beholder00
tag
válasz
Persze hogy a 2 évet választaná mindenki ez nem is vitás. Én se vagyok úgy eleresztve h évente dobáljak ki az ablakon 60-80 rugót csak úgy, ezért is járom körbe a témát elég sok oldaláról. Akkor valószínű h aki vigyáz rá, annál kibírja a 2 évet, sőt ha még tokban hordja mindig akkor talán több is
-
kovsol
titán
válasz
ha valamire 1 év garancia van attól még nem jelenti azt, hogy na mindjárt tönkre is megy utána, és van válogatva pár ami meg megy majd 2 évet és azokat elküldték hazánkba és itt mernek rá adni 2 évet
-
bigrock
addikt
válasz
oliverkiss32 #4979 üzenetére
Ez a reakció viszont szép volt.
-
beholder00
tag
válasz
oliverkiss32 #4979 üzenetére
Szerintem is jó a linkelés, valóban nyisd ki a szemed, ne csak Mo.-ra koncentrálj. Valóban hasznosak ezek a linkek. Persze ha kolbászból lenne a kerítés (vagy ahou közeli állapotban) mindenki megvenné itthon és kész.
-
slayerenkala
tag
válasz
oliverkiss32 #4973 üzenetére
Ha nem érted mire jó ez a linkelés, akkor fordulj az általános iskolai tanárodhoz, mellesleg én is olvasom a fórumot, nem érdekel hány éves vagy, úgy viselkedsz az emberekkel mint egy fogyatékos.
-
Gargazsul
tag
válasz
oliverkiss32 #4973 üzenetére
A hülye válaszodat sem értem... És már egy kicsit unom a stílusod.
-
rmmm
tag
válasz
oliverkiss32 #4938 üzenetére
Koszi
-
S-eye
senior tag
válasz
oliverkiss32 #4910 üzenetére
Igen.Mert a tartó kéz eléggé közel van ahhoz, hogy eltakarja a kamerát.
-
mimate
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #4902 üzenetére
Mert kellett egy tablet, ez olcsóbb volt és 2 év garancia van rá. Amúgy nem fogtam még kézbe, de elég összehasonlító videót láttam. Lehet, hogy benchmarkok-ban jobb pontokat kap a nexus 7 és izmosabb belül, de az os-t ugyanúgy lagg mentesen futtatják sőt az ipad mini egy kicsivel jobb is multitaskingban, arról nem is beszélve, hogy több a tebletre optimalizált app. Nem az számít, hogy mit tud a papíron.
A kijelzőt leszámítva nem értek egyet veled.
Miért lenne nehéz ipad mini tanulni pl pdf-ből vagy ppt-ből vagy épp képregényt olvasni? -
arn
félisten
válasz
oliverkiss32 #4898 üzenetére
hat oszinten szolva nem tudom, hogy mi bajod van...
-
arn
félisten
válasz
oliverkiss32 #4894 üzenetére
ne nezz mar hulyenek... a matricat kerdezem a hatuljan, hogy kell e a garhoz. mert ez a folia nem nez ki tartosnak.
amugy ugy nez ki, hogy meg is doglott. netezek rajta, egyszer csak eltunik minden, se kep, se hang. a toltot radugom, akkor se tortenik semmi. uj koraban is recseg, ropog a hatulja. meg jo, hogy a helyi boltban vettem, es nem vmilyen korulmenyes uton.
ps: ennek vmi kontaktbaja van... most pl vilagit a hatter, de semmi, elobb meg szines pottyok futottak rajta
huzott mar ki vki ennel szarabb dbot?
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #4894 üzenetére
Most megnéztem az én készülékemet és nekem is van rajta egy átlátszó matrica a hangszóró alatt amin rajta van a száma a készüléknek. Gondolom erre gondol ő is. Nem arra ami a garanciajegybe van ragasztva kis matrica. Eddig nem figyeltem fel rá, mert beleraktam a tokjába.
-
arn
félisten
válasz
oliverkiss32 #4888 üzenetére
Es le sem jon idovel? Nem josolok neki sok idot ranezesre.
-
Balinov
titán
válasz
oliverkiss32 #4888 üzenetére
sot, ha levesszuk, indul a piszkosbomba idozitoje
-
l4c
senior tag
válasz
oliverkiss32 #4865 üzenetére
Nem értek veled egyet.
Egyrészt attól függ, hogy milyen szempontokat veszel figyelembe amikor meg akarod ítélni, hogy egy tok jó vagy rossz. Egyébként én 2 különböző e-bayes tokot használtam el szó szerint! 1,5 hónap alatt. Az egyik a ott kezdett szétválni, ahol kinyitod, és "gyűrődik" az anyag, a másiknak meg egyszerűen olyan volt a belső felülete a (képernyőt fedő anyag), hogy amennyiben kinyitva használva letetted menthetetlenül por és szennyeződés mágnesként funkcionált, és a gondos kínai tervezésnek köszönhetően még meg sem lehetett puculni rendesen. Ráadásul a készülék vastagságát és súlyát is jelentősen megnövelik.
Na, ha az előzőekben leírtak közül bármelyik szempont fontos illetve a tartósság, tisztántarthatóság is, akkor rögtön kiderül, hogy nem is olyan rossz a gyári cover. + még jól is néz ki.
Ha nem ütöd vágod, hanem vigyázol rá, akkor szerintem a legjobb választás.
Másrészt, nem hiszem, hogy a kopogós műanyag nagyobb védelmet adna mint egy rugalmas anyag. -
Gargazsul
tag
válasz
oliverkiss32 #4865 üzenetére
Vettem. Arra pont jó, hogy a laptoptáskámba berakjam. Nem háborúba megyek vele nap mint nap
. Könnyen tisztítható, de azért sötétszürkét vettem. Minden ember más, más tetszik neki, azért ezt ugye megemészted... Nem kategorikusan jelentettem ki, hogy rossz, meg ne vegyétek, ugye? Sztem ezt itt nyugodtan le is zárhatjuk.
-
Gargazsul
tag
válasz
oliverkiss32 #4862 üzenetére
De azért ugye mondhatom, hogy nekem nem tetszik? Es, hogy mi nem: a kopogós műanyag, a képen jobb minőségűnek tűnt a borítás anyaga. Nekem jobban bejön az ASUS Travel Cover-je. De azt is mondhattam volna, hogy az Ozaki tokom az Ipad-hoz végképp minőségi darab, igaz 15e volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest