- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
tybsen #19466 üzenetére
Igazából megfogalmaztad a lényeget, pont a nyers droid miatt nem kell félni a vágódeszka sebességétől. Netre, yt-ra elég 1GB ram is, bár szerintem még a mai játékokkal is megbirkózik. Ismerem a Nexus4-et is közelről, ha nem pakolod tele a 7-et sz.rságokkal, akkor számottevő minőségbeli romlástól nem kell tartanod felhasználás terén.
-
rollaz
tag
Nem rossz a mini sem, különösebben a felbontással sincs bajom, igazából ez csak a számok méregetése. Érzésre egyébként teljesen más, a tapintása sokkal jobban bejön nekem, mint az N7. Ellenben az iOS-től a hideg kiráz. Egyéni preferencia kérdése. Az N7 mezeibb, viszont ugye droid. A mini kiválóan kivitelezett, de sajnos iOS. Dönteni nem könnyű. Kérdés, hogy melyik platformra vannak vásárolt programjaid, szereted-e az egyszerűbb ámde elavultabb rendszert vagy az összetettebbet, jobbat részesíted előnyben.
-
-
ada19
senior tag
Nekem sosem volt még okostelefonom, és amíg lehet el is kerülöm őket, egyszerűen túl kicsik hogy élvezhető legyen. A Galaxy S3 meg Galaxy Note nevű vicces képződmények nem számítanak..
Nem péklapátot akarok a zsebembe hordani.
Ugyanakkor úgy gondolom a Nexus 7 iszonyatosan hordozható, zakózsebbe kabátzsebbe mindenhova befér, és pont elég nagy ahhoz hogy bármit meg tudj rajta kényelmesen csinálni.
Én biztosan Nexust vennék.
-
Magnat
veterán
Szia,
nekem ugyan nincs Nexus 7-em (csak a Crytek-show miatt jöttem át egy kicsit mulatni
), de az a tapasztalatom, h ha veszel egy tabit (főleg egy jól hordozható 7est), akkor az időd nagy részében úgyis azt fogod gyepálni, ráadásul a redundancia is biztonságot ad, szal én biztosan nem új telefont vennék.
-
Dolphine
addikt
Ez egy idióta!
Azokat a hibákat amiket produkált nála a Nexus 7, nálam még sohasem csináltam!Olyan még nem volt, hogy a home gomb ne reagáljon. A játék laggolás előfordult, de az nem a Nexus 7 hibája, hanem 1. Android, 2. a Tegra 3-ra nem mindig jól optimalizálnak. Tipikus példa erre az NFS Most Wanted. 4.1.2 alatt okés, de 4.2.1 alatt laggol.
Ha valamit rosszul írtam, majd kijavítanak! -
zord01
senior tag
Én is paráztam anno a vásárlás előtt, mert külföldi fórumon elég sok rosszat olvastam róla, DE két dolog...
1. Úgy tudom, hogy a N7 Cellulart itt-ott más anyagokból rakják össze, mint a sima N7-est. Pl a kijelzőre és az összeszerelési minőségre jobban figyelnek, plusz nem Fitt glass, hanem Gorilla glass-t használnak.
Szóval elvileg a Cellularba a minőségibb cuccokat pakolják, tehát ha N7 vásárlásán töröd a fejed, és "biztosra" akarsz menni (és nem zavar a 30 rugós felár) akkor vegyél Cellulart.
Nekem eddig hibátlan. Összeszerelési minőség hibátlan, nagyon masszív, nem nyüszög, nem esik szét, nincsenek hézagok (nem lötyögnek a gombok, mint az Ipad Mininél) tehát nagyon egyben van, patent.
Kijelző nem ég be, nem válik irreszponzívvá még komoly terhelés hatására sem, akkus is tök okés.
Ami gondom nekem eddig volt, az mind szoftveres, nekem hiányoznak a Samsung Galaxy Tab-ok extra funkciói, de mára javarészt pótoltam őket, plusz cserébe villám gyors a N7. Abszolút gördülékeny minden.2. Az Asus - ha jól tudom - minden gépre cseregarit ad, tehát ha gond van vele, az első pár nap cserélik, nem szarakodnak.
De - mindettől függetlenül - azt javaslom, hogy egy megbízható webshopból rendeld meg úgy, hogy futár hozza ki. Így kb. 1-2 rugóval drágább lesz, de viszont 8 munkanapig indoklás nélkül visszaviheted, kötelesek visszaadni az árát. Tehát ha előjön valami hiba, visszaviszed, és csók.Első pár nap alatt jól agyon nyúzod, nyomkodod, megizzasztod, leellenőrzöl mindent, és ha nincs vele gond, akkor már valószínűleg nem is lesz később sem. Persze előbb utóbb minden elromlik, de arra meg ott a 2 éves garancia.
Egy szó mint száz, én csak ajánlani tudom, de persze ez a te döntésed.
-
Pow
tag
Bocs 1 kicsi Off
Eddig egy jó és építő jellegű közösség fogta körbe az n7-et ... Nem akarok ítélkezni, de egy i fan bevallaná, hogy kedvenc almája nem a legjobb, hogy nem is ér ennyit? Itt őszinték és nem elfogultak vagyunk, és igen ezt egy újonc írta, csak az előítéleted miatt említem meg.
-
Cyrin
addikt
a francba, kimaradtam :-)
ipad animációkra meg egyébként lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de az ilyen-olyan csicsás folyton animációk engem zavarnak.
olyan parasztvakítás ez szerintem.
a defy-n is natúr cm7-et használok, semmi miui és klónjai.
wp telefonokon is túl sok nekem. -
Pow
tag
Nekem a termék nagyon megfelel, úgy működik ahogy kell, jobb nem is lehetne. Nem kötelező a vétel, itt elolvashatod a tapasztalatokat, élményeket, hibákat. Szerintem nem ollóznod kellene, hanem magadba leszűrni az olvasottakat nekünk nem kell bizonyítgatni, hidd el vannak elégedett emberek, mint én.
Önnek ez a termék megvásárlása nem ajánlott. -
ada19
senior tag
Bizony, viszont nézd meg mondjuk iPad mini mennyi 3G 32 GB-s
169 990 Ft. Egyszerűen vicc. És mondom ezt úgy, hogy még ha azonos áron is lenne a kettő (persze a masszívabb Nexus), teljesen biztos hogy ezt választanám, mert nem kell szívni az Apple-es hülyeségekkel, a mérete is sokkal jobb, 16:10 szintén, és folytathatnám.
Nálam Android (persze 4.2-től) >>> iOS.
-
ada19
senior tag
Nekem az a véleményem hogy ilyen árfekvésű eszköztől nem kell csodákat várni, mert teljesítményt, kijelző minőséget, meg csomó minden mást tekintve élvonalbeli, nyilván ezt ilyen áron csak valaminek a rovására lehet. Személy szerint én simán kifizetnék +20e Ft-ot ha masszívabb (pl. aluvázas) lenne az egész, kevesebb gyártási hibával, mert annyira szeretem, maga a 4.2.1 Android is annyira egyben van, hogy szerintem ez a best-of jelenleg. És itt nem csak a számokról van szó, hanem a felhasználói élményről, és azt a N7 bitang jól tálalja. Vehettem volna iPad minit is de nem bírom az iOS-es kötöttségeket, valamint már az Android is jár ott hogy használható legyen, mégis azt mondom hogy ha 100-ért kapnék masszív Nexust, biztos hogy azt választanám. Meg azt se felejtsük el hogy USA-ba 200$-os cucc, kicsit más árkategória.
-
-
-Gerzson-
aktív tag
Ez tizen pár hiba. Nem mondom, hogy nem bosszantó nekik, de statisztikailag szerintem elhanyagolható.
Mennyi T-Home-os Nexus ment el vajon az utóbbi másfél hónapban velem együtt? 5000? 10000?
És aki máshol vette? 10000?
Ezekhez a darabszámokhoz képest eltörpül a hibás darabok száma.
Sokkal nagyobb problémának tartom a garanciális ügyintézést, hogy nem magyarországi a szervíz és nem csinálják meg igen szűkös határidővel.A gagyi Ghoo tabletem garanciális akku cseréjét a Speedsop 2 nap alatt elvégezte !!!!!
-
bigrock
addikt
Inkább az a szánalmas, hogy nálunk van aki egy hónapot melózik egy ilyen tablet áráért, nem is beszélve arról a kiskínairól, aki valszeg két marék rizsért áll a szalag mellett 14 órát. Usa Joe meg odaát Humor Heroldként zúzza össze ezeket a kütyüket. Kíváncsi volnék, ha egyszer helyet kéne cserélnie, akkor is ilyen vidáman adná a nevét ehhez a videóhoz...
De ez már erősen off. -
krino
tag
Azon az oldalon ahol linkeltél néztem, hogy 250 ajró a 32gb-os MM-ban Ausztriában. Lehet inkább megkérem szobatársamat, ott lakik a határ mellett, hogy ugorjon már át egyért
(minthogy Angliából összehozzak egyet) Viszont, ide haza meg csak 32gb+3G-s lesz, meg a 16GB+wifi, ha jól értem. (szóval ha bármi baja is lesz a kütyünek és viszem a hazai Asus-hoz, hogy van vele vmi gond, akkor most csereként kapok egy 16GB-os verziót? vagy egy 32GB+3G
(bár nekem nincs szükségem a 3G-re)
-
edward2
addikt
$600os Lumia 920? Amikor elméletileg a nexus4ben is van pl indukciós töltés nem mintha bármit is számítana. De közel féláron? Össze se lehet hasonlítani. Az az igazság ez már majdnem az a pénz amiért az ember leszarja mennyire tökéletes a telefon jó lesz ez. Én tuti ezt veszem pedig nincs szükségem 4.7"re de ennyiért?
Egyszerűen ilyen árban Desire X és hasonlóak mozognak...
-
z0d1AK
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest