- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
hallerlaller #23754 üzenetére
Az attól függ, hogy mennyire válik el a két elem. Ha a "sima" visszanyomás megoldja, akkor igen. Nekem a refrub. nexus 7-m már így nézett ki, leragasztva... Ettől még elromlott a jack, cserélni vagy újra forrasztani kellene.
-
sto1911
veterán
válasz
hallerlaller #8497 üzenetére
Korabban mar irtam/linkeltem a FOTAKill-t, keressetek ra.
-
Cyrin
addikt
válasz
van egyébként, de csak a gyerekeim tudják. 3-5 évesek, néha szoktak játszani rajta, és egyszer csak eltüntették valahogy, nem jött egy darabig, míg aztán én a menüben rákattintottam, na azóta megint jön...
persze nem árulják el hogy csinálták...
-
GU-81M
tag
válasz
A felugró frissítésre még én is keresem a megoldást!
-
alacka
tag
válasz
hallerlaller #8033 üzenetére
Mintha Syl ajanlotta GMD GestureControl ★ root teljesképernyős üzemet is tudna.
-
ssspr
csendes tag
válasz
hallerlaller #8036 üzenetére
én is így érzek
-
ssspr
csendes tag
válasz
hallerlaller #8033 üzenetére
Nem... Ez sem.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #7805 üzenetére
Na eddig tartott, rögtön dobálja hiába kikapcsolt nfc, utállak 4.2.
-
Drachoo
senior tag
válasz
hallerlaller #7779 üzenetére
TuneIn rádiózás alatt azért feltűnne ha megszakadna...
-
RexpecT
addikt
válasz
hallerlaller #7779 üzenetére
Ezt próbáltad már?
I had the same problem. Seems like a completely random solution, but you uncheck NFC (it is checked by default, find it under wireless and network settings). it has worked for me so far.
-
Drachoo
senior tag
válasz
hallerlaller #7742 üzenetére
Nekem sem volt soha ilyen problémám 4.2.1 alatt, pedig nyúztam bőven. Most sajna szerviz de más okból.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
hallerlaller #7735 üzenetére
Nem, de a Wifi jel is erős.
-
arnoka
tag
válasz
Uh, ez így érdekes...
Nekem sose csinált ilyet, sem a régebbi, sem a 4.2.1 verzsönnel.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Milyen telefon?
-
tvamos
nagyúr
válasz
hallerlaller #7739 üzenetére
Az elozo Nexus 7-em 4.2-vel csinalta ezt, meg sokmonden mast is.
Ez a mostani 4.2.1-el megy jol. Nem dobalja a wifi-t. -
válasz
hallerlaller #7735 üzenetére
Néha. Bár én csak olyan helyen vettem észre, ahol amúgy is alacsony a jel erőssége.
-
Syl
nagyúr
válasz
hallerlaller #6436 üzenetére
Nem nyomkodtál még iPad-et, ugye? Amikor pl. írsz egy emailt és váltani akarsz a böngészőre, majd vissza. Ehhez az iPad-en, csak balra, majd később jobbra kell húznod az ujjaidat. Androidon meg külön váltógomb, majd listából kiválasztani.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hallerlaller #6431 üzenetére
Azért a több ujjas gesztus vezérlést nagyon meglehet szokni az iPaden, nekem már-már hiányoknak is az androidos cuccokban, mert valóban kényelmesek.
-
Syl
nagyúr
válasz
hallerlaller #6431 üzenetére
Nem olyan hülyeség az! Az öt ujjas húzással simán lapozol a futó appok között.
-
sto1911
veterán
válasz
hallerlaller #6429 üzenetére
Jol hangzik, kiprobalom majd. De: miert a 3 ujjas mozdulatokat eroltetik? Az xScope pl. ha a kepernyo szelet meglibbented, akkor elore/hatra lapoz, es mivel ugyis a szelen fogod, baromi kenyelmes...
-
sto1911
veterán
válasz
hallerlaller #6208 üzenetére
Igen, kozben utanaolvastam mire is jo pontosan, a pie-menu megtevesztett kicsit.
Megneztem az AOSP-t, a navbar valoban ott marad, bar engem nem zavar. -
Mankó
veterán
válasz
hallerlaller #5993 üzenetére
Netes olvasgatáshoz valamelyik böngészőben biztos lehet betűméretet növelni, vagy megoldás lehet az is, ha nem a teljes nézetet használod.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hallerlaller #5993 üzenetére
Kinek mi. Én tabletet ritkán kötök rá tévére, bár tegyük hozzá, hogy volt rá példa, hogy az xTAB-70dc-t használtam média lejátszónak, mert az egyik filmet nem akarta tévém lejátszani, illetve a feliratot nem kezelte jól, ellenben a tableten hibátlanul ment HDMI-vel összekötve. Tehát azért hasznos funkció.
-
madgie
titán
válasz
hallerlaller #5679 üzenetére
Hol?
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5395 üzenetére
Az sztem csak adb-s telepitesekre vonatkozik amit egy atlag felhasznalo valszeg nem fog sokszor csinalni.
A csak ugy (nem Play-bol) telepitett programoknal pedig alapbol is megkerdezi hogy ellenorizze-e oket (legalabbis az elso ilyennel), nem kell ahhoz semmilyen fejlesztoi lehetosegekben turkalni. Utolag a Security/Verify apps-ban lehet bekapcsolni. -
brownus
veterán
válasz
hallerlaller #5351 üzenetére
oké, legalább megnézem ezt is: http://vonatinfo.mav-start.hu/, mert chrome alatt nem megy (ugye a mobilnézet miatt), opera alatt baszott lassú! nagyítani se lehet.
nálatok betölt rendesen és fut az oldal, ha igen mely böngészővel? nézzétek meg plz, köszi! -
sto1911
veterán
válasz
hallerlaller #5257 üzenetére
Meg akarom tartani az eredeti recoveryt, szoval ez pont jo igy nekem. Nem latok egyelore okot amiert a gyari ROM-ot le kellene cserelnem. Esetleg johetnek ervek, aztan majd meglatom
-
Skynet258
veterán
válasz
hallerlaller #5254 üzenetére
Maga a dolog számomra nem volt újdonság, csak a kolléga nem akart tökölni a CWM-el, gondoltam hátha nem ismeri ezt a verziót. Tisztább, gyorsabb, szárazabb érzés - állandóra nekem sem hiányzik a CWM.
-
brownus
veterán
válasz
hallerlaller #5053 üzenetére
ez tetszik, köszi a tippet
erre nem is gondoltam, hogy lehet rádugni dzsojsztikot
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5192 üzenetére
-
TOZ
addikt
válasz
hallerlaller #5118 üzenetére
Bocsi, mobilrol így tudtam beszurni. Antilag.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5073 üzenetére
Oszt azt kikotod TV-re, aztan belovod a wireless controllert es bodotta, ott a kesz konzol
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller #5073 üzenetére
Kikapcsoltam megint a lokalizációt és újfent ez a probléma forrása...
Kikapcsolva teljesen frankón fut a cucc.
-
bigrock
addikt
válasz
Ahá! Tehát ezért nem ment nekem a konfig! A dobozos sört kihagytam. Vajon a márka is számít és nézzek utána az XDA-n, hogy milyet javasolnak a guruk? ;-)
-
edward2
addikt
válasz
Miért jó ilyen pici képernyőn így játszani?
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #5061 üzenetére
Oke,csak epp otg tikbel nincs meg,elfelejtettem megrendelni a heten......:-D
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #5055 üzenetére
az kiralysag, van nekem egy ezereves saitek gamepadom, vajh azzal mukodne?
-
kovsol
titán
válasz
hallerlaller #5057 üzenetére
receiver az van, mivel az xboxon és a pc -n is szoktam használni a gamepadot.
-
kovsol
titán
válasz
hallerlaller #5055 üzenetére
nekem wifis az xbox360 kontrolerem van app amivel lehet azt is párosítani esetleg a készülékkel ?
-
Balinov
titán
válasz
Ejha,mezei otg tyukbelen kivul mi kell meg,hogy a kontroller mukodjon?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5049 üzenetére
Most voltam fent és egyáltalán nem laggolt, érdekes. De az voice chat nem? Én is gondolkodtam h veszek, de elég drága és ahogy láttam időtartama szól.
Nektek szokott olyat írni a gép h pl swype beta leáll v. Beállítások leáll stb...
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5045 üzenetére
Most már ultra highon is megy laggmentesen? Nekem nincs sok kedvem visszarakni megvárom a javítást, remélem hamarosan jön. Így is ugyan olyan sz... vagyok csak most van mire fogni
amúgy nem, nekem nagyjából ugyan úgy megy a vadászat. Kár h nincs chat benne szívesen olvasnám hogy szidnak néha.
jövőhéten kipróbálom egy ipad3mon is ha le lehet tölteni rá és megtalálom. Kíváncsi vagyok azon milyen.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5045 üzenetére
Hat ez nem jo hir, remelem kijavitjak ezeket hamarosan, a decemberi bug miatt remelhetoleg 1-2 heten belul kiadnak valamit, kerdes hogy mennyi mindenen fog javitani. Tenyleg ugy tunik a 4.1.2 a legatomstabilabb szoftver jelenleg.
nekem most mondjuk ugyis mind1, a het nagy reszeben Szlovakiaban dekkolt az RMA-zott tablam, mert a gepnek ami vitte volt valami gond a futomuvevel igy biztonsagi okokbol tobb napra lefoglaltak a cuccokat, vagy valami ilyesmi rizsat loktek erted. azota mar odaert de a visszajovetelre jovo hetig varnom kell most nem tom hogy fogom kibirni addig nelkule erted. normal esetben amugy 1 nap alatt odaerne elvileg es oda-vissza magjarna kb 3 nap alatt most meg igy egy het utan sem kaptam meg vissza erted.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #5042 üzenetére
Hány fokot adsz rá?
-
Cyrin
addikt
válasz
hallerlaller #5042 üzenetére
mondtam hogy összecsapott egy frissítés, ha lesz egy kis időm én is megyek vissza, van nandroid mentésem is.
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #5037 üzenetére
omfg, ezt a szakertot
-
Linkin
senior tag
válasz
hallerlaller #5034 üzenetére
Még nincsen meg a tab
De a SGS2-n Teszt gyári JB-n sehol egy lag -
Linkin
senior tag
válasz
hallerlaller #5030 üzenetére
szerintem a 4.2 miatt
Ennyire rossz ez a 4.2 én tervezek venni egy ilyen tabletet de azért egy kicsit fura hogy google tud egy ilyen rendszert kiadni -
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #5028 üzenetére
Nekem az autodetect csak a high beállítást javasolja. Ultra highhoz milyen masina kell?
-
rmmm
tag
válasz
hallerlaller #4940 üzenetére
-
Gargazsul
tag
válasz
hallerlaller #4929 üzenetére
Igen, de pont az lenne jó, ha alapból tudná. Jó-jó, hogy van, de kikapcsolnám. Erre külön programot nem akarok felrakni.
Amúgy, köszönöm a segítséget!
-
S-eye
senior tag
válasz
hallerlaller #4912 üzenetére
Hát lehet,hogy az lesz belőle, ha már ilyen rendesek
Egyébként is nagyon rosszul működik a Skype Androidon, de ez még egy plusz érv a Gtalk mellett, bár még reménykedem, hogy megoldják a következő frissítésnél.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #4899 üzenetére
Egyebkent durva hogy lockscreen widget-ekbol nehany be volt epitve CM-be (volt ilyen idojaras es mas fajta is) es most hivatalos modja is lett az ilyeneknek. Quick settings alternativa is detto volt ami tobbet is tudott, testre lehetett szabni. Meg pl a kulon-kulon felre swipe-olhato notification-ok is CM-ben voltak eloszor. Szoval szerintem biztosan meritenek otleteket toluk
-
deicide
veterán
válasz
hallerlaller #4872 üzenetére
pedig egy kedves nő, csak amikor énekel, akkor néha rájön az üvölthetnék
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
hallerlaller #4851 üzenetére
Azt hittem megunod és abbahagyod!
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
hallerlaller #4849 üzenetére
Hali ne írd már le többször! Minden droidos topikban írtak 200 hozzászólást erről tegnap....
Frissítették a Play-t, ennyi, magától megoldódott a probléma.
-
FeRkE
őstag
válasz
hallerlaller #4842 üzenetére
Lehet szerver oldali probléma volt, ti meg összevissza csesztettétek szegény kliens oldalt
-
tybsen
addikt
válasz
Nalam telefonon ugyanez volt tegnap este telefonon, de most mar mukodik ujra normalisan.
-
gps76
őstag
válasz
hallerlaller #4841 üzenetére
Regen amikor market volt a system konyvtarban a marketupdater.apk-t kellett kitorolni es nem frissitette magat.
Akkor az egesz szerintem azert kinlodott most mert biztos valtoztattak valamit a szerveren es egyszerre nem mukodott a regi es uj modszer,at kellett allni,az meg ido. -
ZCoyote
őstag
válasz
Na ugye, türelem rózsát terem
Nekem is megjavult.
-
gps76
őstag
válasz
hallerlaller #4839 üzenetére
Nalam is beutott a mennykuuu.
-
gps76
őstag
válasz
hallerlaller #4837 üzenetére
Nekem ezek a verziok vannak a miuin es most toltogettem le par dolgot rendesen megy,jo mondjuk nekem 320 dpi-n van tehat telonak latjak a progik.
-
ZCoyote
őstag
válasz
hallerlaller #4833 üzenetére
Én még várok egy kicsit.
gps76: azt nem tudom, még új vagyok android fronton.
-
ZCoyote
őstag
válasz
hallerlaller #4833 üzenetére
Nyugi, engem is ez fogad.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #4539 üzenetére
Édes Jó Istenem!
Ezen hatalmasat röhögtem, így korán reggel.
Tanultál a Mestertől? -
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #4678 üzenetére
Magarol a termekrol volt szo, nem az appokrol, amiben nyilvan annak van elonye, elobb lett nepszeru, de ez is valtozoban van
Amugy ez is sztem sokkal kisebb problema mint amennyire sok helyen emlegetik. Lehet mutagatni veres zaszlokent tabletre semennyire nem optimalizalt appokat de ez egyedul azoknak a fejlesztoit minositi. Amire meg az ember (vagy legalabbis en) >90%-ban hasznalja a cuccot (doksi/konyv olvasas, bongeszes, video/film nezes, jatekokok), jellemzoen abszolut nem jelenik meg a problema, de programok kozul sem tudnek olyat mondani amire nagy szuksegem lenne es csak valami elviselhetetlenul igenytelen telefonos kinezetben letezne... -
Mankó
veterán
válasz
hallerlaller #4598 üzenetére
Próbálom emészteni a dolgokat, de nem kristálytiszta.
Tit mit ajánlotok? Kisebb 7" képernyő magasabb 230-as dpi-vel, vagy nagyobb 9,4" kisebb 160-as dpi-vel? Képminőség, használhatóság, stb. szempontok figyelembevételével.
-
Mankó
veterán
válasz
hallerlaller #4593 üzenetére
Ha jól értelmezem a szavaid, akkor érdemesebb a kisebb képernyő, nagyobb dpi-vel, mert akkor jobban látható maga a felület. Ez a szörfözés során is érvényesül? Mármint hogy kevesebbet kell nagyítani?
A játékok esetében melyik dpi méret a követendő? El kellene kerülni a kompatibilitási hibákat.Csak meg kell vásárlás előtt nyomkodni néhány modellt, hogy melyik kényelmesebb. Tud valaki olyan áruházláncot Pesten, ahol van Nexus 7 és esetleg Xperia Tablet S is, az összehasonlítás végett?
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #4553 üzenetére
Basszus ez azert fail gyanus
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #4533 üzenetére
uh, most nézem elég pocsékul tömörít a képszerkesztő, bocsi a minőségért.
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #4527 üzenetére
A mester buszke lenne rad
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #4487 üzenetére
koszi szepen, hallerlaller a tippet. Ez alapjan el tudtam indulni, beszereztem az apk-t es mukodnik latszik.
Hasznalod amugy a tubemate-t? Egy erdekes dologra lettem figyelmes, probakepp lekaptam PC-n a Freemake video Downloaderrel egy Lightroom tutorial-t a legjobb meretben (720p), mp4 konterben lett kb 77-78mbyte, Tubemate-val ugyanazt a videot, ugyanakkora legjobb felbontasban ugyanabban a kontenerben elkezdve letolteni a fajlmeretre kb 350mbyte-ot mondott.
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #4480 üzenetére
es letoltesre?
-
pethYeti
addikt
válasz
hallerlaller #4457 üzenetére
Elnézésedet kérem
-
Cyrin
addikt
válasz
hallerlaller #4290 üzenetére
nézd csak meg a többi topicot: beindult a börc sztárwársz, ilyeneket írnak, hogy újabb mérföldkő a játék történelemben, meg nem bírom ki hazáig töltöm mobilneten... lol
-
kissandras20
aktív tag
válasz
hallerlaller #4282 üzenetére
Lassan már az ebook readert is arra veszitek!
-
válasz
hallerlaller #4206 üzenetére
Saturn már nincs elsejétől, a MM pedig mindig híres volt a magas árairól.
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #4206 üzenetére
hat ja, mindenert annyit kernek, amennyiert megveszik
-
Balinov
titán
válasz
hallerlaller #4162 üzenetére
ennyiert megeri.
4 eve, mikor kijottunk es kellett Saturnba talaltam csak Gyorben, mig egy gyori PH!-s cimbi oda nem adta az ovet.
-
kervantas
aktív tag
válasz
hallerlaller #3890 üzenetére
De fölösleges itt sírni egyes ebérekénk, mert ha nincs akkor nincs, és ezt muszáj elfogadni, mert nem tudunk rajta változtatni. Speciel engem nem zavar különösebben, 16 gb az appoknak elég, a filmek meg mennek pendrive-ra (+16 GB).
Amúgy nem értem hogy mi a halálért nem lehetne beleépíteni egy sd olvasót.
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
hallerlaller #3875 üzenetére
Mindig jön egy új marha, aki leírja miért rossz...de kit érdekel? Tudták hány GB-tal veszik meg. Elég az SD off-ból, elvesznek az értelmes hozzászólások.
-
FearTomi
őstag
válasz
hallerlaller #3802 üzenetére
Nekem tuti ilyen lesz a következő telefonom. De tuti nem itthonról lesz, szóval az, hogy mennyi lesz nálunk az irreleváns
-
assemble
addikt
válasz
hallerlaller #3731 üzenetére
+1
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #3461 üzenetére
Nem neztem annyira vissza
, de akkor nem is csak 1-2 napos akcio .
(#3460) pethYeti:
Huuu..ez tenyleg kemeny...nem is neztem ezt az "ertekelest", de azert az ilyen letoltesekkel sokszor lehet gond mivel nem arra a keszulekre van amin valaki epp futtatni szeretne
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #3400 üzenetére
Amcsiban mar raktaron is van...sot a staples egyes uzleteiben volt aknek adtak is el belole, de volt ahol mar direkt kersetek, es bar van raktaron, de nem adtak.
Olaszban allitolag november 12.-en jelenik meg hivatalosan...ihy meg van esely a karacson elotti ithoni megjelensre. -
ForRedGlory
félisten
válasz
hallerlaller #3387 üzenetére
Lehet hogy ezert mozog kicsit baloldalon felul a kijelzo sokaknak?
-
Skynet258
veterán
válasz
hallerlaller #3388 üzenetére
Én tudtam, csak nekem nem jön elő.
csabám: Van OTA root-olva is. Nekem is volt root, mikor jött a 4.1.2. Nem okozott semmi gondot.
-
trance89
őstag
válasz
hallerlaller #3385 üzenetére
az mi? ahogy fényképeztem úgy nézett ki felnyitás után, nem nyúltam hozzá
-
pandor
tag
válasz
hallerlaller #3122 üzenetére
hallerlaller:
gyanazt a mágneses tokot használom amit skynet is, azon van kitámasztó és könnyebb is elővenni.Skynet oldalán linkeltél egy UK-s forrást, tőlük rendelted? mennyi volt az átfutás rendeléstől?
-
Edgeri
senior tag
válasz
hallerlaller #3317 üzenetére
Nincs gáz, de pl. én láttam olyan dolgokat amikről nem tudtam, de honnan is tudnám, mivel ez az első Androidos készülékem, és gondoltam másnak is segíthet a két videó
Nyilván nem olyanoknak készült, akik kenik-vágják a 4.1 használatát...
-
Edgeri
senior tag
válasz
hallerlaller #3310 üzenetére
Bocs, én meg nem láttam a topic címében, hogy "csak profiknak", illetve ehhez képest valaki még tokot sem tud venni egyedül, gondoltam akkor ez is belefér
-
Cyrin
addikt
válasz
hallerlaller #3303 üzenetére
a gyáriról én is lemondtam, miután megnéztem egy két bemutató videót róla.
aztán én is ezt néztem ki, egy probléma van ezzel , hátrahajtva is kikapcsolja a képernyőt bizonyos állásnál.
de lehet hogy így is ez lesz. -
rollaz
tag
válasz
hallerlaller #3161 üzenetére
Egyedül azért kellene, mert a mobil előfizetésemet nem lehet feldobni mobilnettel, viszont a zsebben hordott routerrel már tele van a nemesebbik szervem. Továbbra is reménykedem, hátha...
-
Edgeri
senior tag
válasz
Én ilyen Hama neoprén tokot vettem az MM-ben 4e pénzért: Info.
Neoprén külső, belül merevítés, plusz védő hab leejtés ellen. Teljesen jó és nem feszül bele a tokba, mint a többinél, amiket próbálgattam, ennek ellenére nem is csúszkál benne. Ajánlom. -
Picco
addikt
válasz
hol irtam radiatort?
csak tolteni kell bebugyolalva. -
Blaise
veterán
válasz
Ugye nem a pinket vetted?
-
Picco
addikt
válasz
hallerlaller #3118 üzenetére
Nem-nem.
Lemerited, utana fledugod toltore, becsavarod a torcsibe, 4 ora toltes utan kiveszed es valami huvosebb hleyen hagyod kihulni 2 orat. -
kisml
tag
válasz
hallerlaller #3112 üzenetére
Ez a video talán segíthet valakinek...
[link] -
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #2949 üzenetére
Vagyis, már a motorola xoom-on sem lehetett, Dan Morrill válaszol.
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #2945 üzenetére
Ez nem android fuggvenye...nexus-s -en bizony megmaradt a ket particio kulon-kulon...1giga a progik alapjainak, es a maradek a tobbi resznek.
Ez inkabb keszulek fuggo szerintem, es az ujabbakra jellemzo a particiok elhagyasa (talan mar a tavalyiak is igy voltak...de nem emlekszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest