- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
bigmasterg #4044 üzenetére
Nekem olyan 3 és fél órát megy el a shadowgun:deadzone-al csak sajnos, mert a vezetékes kontroller is leszívja rendesen ilyenkor.
(#4050) sto1911
Root-al itt nem ugrik a gari, bármikor visszaállítható gyári állapotba, és onnan meg nem mondják meg mit csináltál vele.
Nekem is pont ugyanolyan tokom van, nem bumfordi, sőt sztem alig lett vastagabb, az a legjobb tok még mindig. Kivenni nem szoktam belőle mert minek.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bigmasterg #4047 üzenetére
4 ora 41, volt benne torrent+jatek egyutt. De volt vagy fel ora standby is(vacsi
). A tf101hez nincsen dokkolom. Kosz a linket, majd beloopolok akkor 720p-s anyagot, s beszamolok, mi az eredmeny. Kb. Hetfon tudom majd megcsinalni.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bigmasterg #4044 üzenetére
Tf101 sokkal tovabb birja... Pedig hivatalosan kb. Ugyanannyit kellene... Legalabb 8-ra szamitottam. 5 orat a gagyik is szoktak birni. Azt akarom megtudni, hogy az enyem gyenge-e a tobbihez kepest, vagy azok is ennyit birnak. Magyaran van-e baj az akksimmal, vagy ez a normalis. Hasonlo merulest csak a football managerrel produkalt a tf101.
-
Roxbury
őstag
válasz
bigmasterg #3333 üzenetére
68 volt amúgy. Csak leengedtem 65-re. De ha ebbe beleköt valaki, azt megütöm.
-
agabe
addikt
válasz
bigmasterg #3330 üzenetére
Ketto lett
-
agabe
addikt
válasz
bigmasterg #3330 üzenetére
2ev garival?
Nem hinnem...az egy ev garis keszulekek ara hasznaltan is alacsonyabb nem csak ujonnan
Most neztem meg. 65-ert meg ala is lott a arnak, de igy tuti elviszik hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest