- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
asszem C5O -val kezdodott a sorszamozas
regota elkezdtek mar mielott 7.hoban elerheto lett (akkor keg nemnitthon).
(#4350) oliverkiss32:
koszi!
az arat tudtam is (meg ha zavaro is, hogy itthon ugyanannyiert akarjak adni mint a 10%-kal olcsobb ipad mini-t), csak a varhato datumot felejtettem el. -
mike710
aktív tag
-
agabe
addikt
a 8 gigás 66-ért van náluk ...bár nem ismerem őket, és én is azt szeretem ha meg lehet nézni átvétel előtt, utána meg a hivatalos szerviz javitja ha szükség van rá.
szoftveres gari kb semmit nem ér...max annyit, ha valami miatt nem indul a rendszer normálisan, vagy túl lelassul, akkor ráteszik az akkori romot amivel frissen megint jól működik.
ez annak jelent valamit aki nem akar/tud otthon a szoftverekkel foglalkozni egyáltalán...talán még az automatikus frissítést is rájuk bízza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest