- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
bigbuda #4799 üzenetére
Mar kijott minden valtozatra a 4.2. Vezeteknelkuli TV viszont elvileg nincs benne.
A mostani aranal olcsobb biztosan nem lesz szerintem belathato idon belul. Legfeljebb aruhazak egyeni akcioi reven lehet itt-ott neha kicsit olcsobb, de jelentosen nem hiszem hogy olcsobb lesz barhol. -
-
assemble
addikt
válasz
bigbuda #2795 üzenetére
Nem egyszerre elerheto mindenkinek, adagokban szorjak ki napok-hetek alatt, innen hivatalosan nem tudom megkapta-e mar valaki, inkabb USA-ban szortak foleg eddig. De aki turelmetlen, felteheti manualisan
Egyebkent azt irjak paran javit a keves tarhely-lassulos probleman valamit.
-
Loituma69
őstag
-
assemble
addikt
-
Nexus7
csendes tag
válasz
bigbuda #2156 üzenetére
az ingyenes postázás az valószínű hogy csak Szlovákiára vonatkozik én a személyes átvételt jelöltem be, már a héten írtak nekem valamit a megjelenéssel, de már szerintem jövőhéten vagy azutánin tuti lehet majd kapni. Ha ennyiért ideadják (230 euró) akkor 70000 Ft lesz útiköltséggel együtt
-
FeRkE
őstag
válasz
bigbuda #1863 üzenetére
Úgy nézem, ez egy ZTE MF30 vagy MF60-as modem. Az MF60-at E-bay-ről 80 dolcsiért megkapod, az MF30 az 50 dolcsi és független mindkettő.
A kettő között az a különbség, hogy az MF60 az 21Mbps-t tud, míg az MF30 csak 7,2-t lefele.Én egy MF30-at használok rendszeresen, szeretem
-
agabe
addikt
válasz
bigbuda #1863 üzenetére
Volt mar rola szo...jo ez, de a telorol osztott net is boven jo...igaz en nem sokat szoktam azzal hasznalni, eddig max 10-20 perc volt ami kellett, de 1-2 ora siman meg sem kottyan a telefonnak egy normal napi hasznalat mellett, igy nekem pl nem erte meg meg, hogy ujabb elofizetest vegyek emiatt.
A masik, hogy ha a pletykak igazak, es jon a 3g-vel szerelt nexus7 valtozat, akkor ha olyan kell valakinek eladva a mostanit vehet olyat....de ez is csak egy a lehetosegek kozul, meg nem tudom mennyire fix a 3g-s valtozat megjelenese. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bigbuda #1836 üzenetére
Olvasd el az Alapelveket, amiket regisztrációkor elfogadtál! A Hardveraprón nyugodtan lehet hirdetni és keresni.
-
-
agabe
addikt
válasz
bigbuda #1800 üzenetére
Nekem sem tünt fel probléma, bár én csak rövid ideig használtam 177-es densityvel...a 160-as elvileg még inkább kompatibilis, de lehet, hogy csak nem volt olyan progink aminél előjön.
(#1804) lolchief70:
itthon nem lesz 8gigás
8 gigás sztem MM-ben nem lesz, csak 16-os, és várhatóan 250EUR körül.(#1802) Tejberizs76:
Szinte mindegy a széria, mert mindegyikben voltak eddig hibásak, és hibátlanok is.
Igaz...vaéószínűleg javul az arány a gyártás folyamán, de ezt pontosan nem tudhatjuk előre úgysem.(#1809) Picco:
Ez esetben telepítésnél vissza kell térni az alapra, és azután megint tablet módra....de nem tudom mindennél tuti igy van-e. -
Champipi
aktív tag
válasz
bigbuda #1735 üzenetére
Azzal az a baj, hogy ha gariztatni kell, és vacakol a magyar szervíz (márpedig miért ne vacakolna, hisz itt még kapi sem lehet), akkor rácseszek, mert utazhatok ki belgiumba!
Ezért lenne jobb Bécs, vagy Komárom, mert oda még vissza tudom vinni!
Tényleg Komáromban árulják már polcról?
-
agabe
addikt
válasz
bigbuda #1376 üzenetére
Igaz par nappal ezelott, de mar volt rola szo. Ezt a megoldast linkelte be assamble.
En a masodik verziot javaslom, barmilyen root jogosultsagu file explorerrel )en pl. root browser lite-al csinaltam) bemesz a systembe, es build.prop-ban a density-t atirod 213-rol 177-re (160-nal nagyon kicsi minden sztem 177folott meg mar nem tablet ui lesz)(#1353) hallerlaller:
Majd probald ki a nexus note 10.1 -et is...az meg durvabb...mar-mar kell egy olyan nekem, de visszafogom magam -
TOZ
addikt
-
mycso
veterán
válasz
bigbuda #1078 üzenetére
Hali, Bs player-t próbáld, ARMv7 codec-el.
Tegra2 alatt sem akarta az igazat az Mx player, ott is csak a Bs volt a nyerő.Most megnéztem, 2 HD videót:
1920*1080 25fps, H264-MPEG-4-AVC
44Khz, 16bit, PCM
6958kbpsés
1920*1080 25fps, H264-MPEG-4-AVC
44Khz, MPEG-AAC
5926kbpsSzépen játssza mindkettőt, és hardveres dekódolással.
-
agabe
addikt
válasz
bigbuda #1076 üzenetére
valami túl nagy bitrátájú akkor ... egy normál 720p még streamelve is akadásmentes, a készülék memóriájáról lejátszva viszont az 1080p -nek sem szabad akadnia.
Próbáld a BS playert is ...bár nekem MX playerrel úgy tünt amit próbáltam jó volt, csak a DTS hangokat nem volt hajlandó dekódolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest