- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Igazaból azért raktam fel, mert nem egy embernek jár-kel ismerőse családtagja külföldön és Svájc sem kizárt. A bolt pedig szinte minden svájci nagyvárosban megtalálható, vagy autópálya mellett is. Olyan, mint a Mediamarkt. Az akció csak mára vonatkozik. Az online megrendelés sajnos ahogy olvasom nem lehetséges, mert nincs raktáron.
-
oliverkiss32
aktív tag
-
Zozo55
csendes tag
nem igazán. csak kérdeztem. de kössz ezt a hasznos linket is
z0d1AK: bnőmnek ipad3 van. nem mondom, h rossz, de nekem a kötöttségek és az árazás meg a túlmisztifikálás miatt nem jönnek be az apple termékek. szval nem cserélném le az n7met egy minire. főleg, h annak a mérete számomra már kicsit nagy lenne.
-
Zozo55
csendes tag
-
Zozo55
csendes tag
Van egy ipad3(ugye ez egy 10'') és egy N7 is a családban. A kijelző mind2nek gyönyörű és mind2 jó gép elvileg az n10 mindkettőnél jobb. Én jobban szeretem az N7et nyomkodni, kényelmesebb, egyszerűen passzol a kezedbe (nem vagyok egy gyenge gyerek és a kezem se kicsi, de nekem az 10"os ipad3 "nehéz" és túl nagy, fektetve nehézkes gépelni), remekül testreszabható, netezésre. olvasásra, filmezésre és játékra is kiváló és nem drága!
-
Gargazsul
tag
Nem tudom, hogy mennyi a Samsung 10-es tablet ára. Nem jártam utána, de ha 10-es kell és csak netezni akarsz és levelezni, akkor én még mindig az Apple termékét (iPad3) ajánlom, akár a WiFi-s 16GB-at. Azzal a felbontással egy weboldal bőven elfér a képernyőn. Fogsz látni különbséget az élességben, olvashatóságban. TeamViewer-el tudom kezelni az 1920x1080-as felbontású iMac-em. Tapasztalatom szerint kisebb képernyőn nagyobb felbontás élesebb. Pl az iPad2-őn az 1024x768-as zavart. A nexus7-en az 1280x800 remek. Tegyél mellé egy iPad mini-t az 1024x768-as felbontásával vagy bármely olcsóbb eszközt ezzel a felbontással. Érezni fogod a különbséget.
Azt is vedd számba, hogy a laptopodról mely funkciókat használnád a tableten. Ha semmi extra, akkor Apple, ha torrent fájlkezelő, widget, akkor Android. Filmnézésre mindkettő jó, netezni szintúgy. Ami tényleg igaz, az az, hogy az IOS még mindig stabilabb, mint az android. Azért is merem állítani, mert mindkettőt használom. Az apple store is jobb egyenlőre (tartalmilag).
De kipróbálnék egy Win8-as tabletet...
-
Drizzt
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest