- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
trance89 #3526 üzenetére
#3526 trance89
Az ne felejtsd el véleményalkotásod közben, hogy az iPad -ok mennek 10 órát simán, valamint a Mini majdnem fele annyi súlyú mint annak nagytesója.
Saját Nexus 7-es aksi tapasztalataim ellenben siralmasak. Reggel 100%-on lerakom kikapcsolt WiFi-vel és estére drasztikusan lemerül... WTF?
Az Apple cuccainak "jósága" soha nem a józan észen múlott... érdekes hogy aki ki tudja fizetni, az 99%-ban elégedett vele. Persze van akinek nem jön be, elvégre nem vagyunk egyformák.
A Mini kijelzőjének 7,85" -os valós mérete meg sokkal "nagyobb" mint azt gondolnánk. Márcsak a képarány mássága miatt is.
Ismerek sok embert, aki erre a termékre várt, sőt olyat is, aki 2-esről vált a Mini-re, mert neki az a megfelelő.
Perpillanat nekem tetszik az iPad Mini (és kissé csalódás a Nexus 7). Csakhogy az ilyen irányú, láthatóan a többséggel ellentétes vélemény is elhangozzék itt.
-
assemble
addikt
válasz
trance89 #3526 üzenetére
En sem nagyon ertem, hogy ezt igy ki fogja megvenni. Igazabol az alma most ott tart, hogy ha egy kutyaszarra ranyomtatja a logojat, azert is sorba fognak allni, szerintem valoszinuleg ilyesmi lehetett amire alapoztak amikor kitalaltak, hogy tobb, mint masfelszer annyiert fogjak adni a fele olyan jo tablajukat, mint a konkurensek, mert racionalis ember fejeben szerintem fel sem merul alternativakent. De sokaig ezt nem tudjak ok sem eljatszani, kezd megrohadni az alma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest