- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolywrx
tag
Van néhány ROM az általatok írtak közül, amit próbáltam már én is.
Ami feltűnő, hogy mint Nexus referencia termékre láthatóan egyszerűbb jó alapból építkező ROM-ot gyártani.
Míg Sony, Samsung és egyéb telefonoknál rengeteg hibát tartalmaz egy-egy ROM, itt szinte mindenki hibátlan megoldásokat talált. Így a választási lehetőség tényleg csak a beépített plusz funkciók, sebesség, üzemidő és hasonló preferenciákra vonatkozik. -
zord01
senior tag
Köszi!
Hát ami azt illeti, én is minőségi tokban szeretném tárolni, viszont nem bőrben. Alapvetően szeretem a bőrt, de valahogy úgy érzem, nem illik egy táblagéphez. Én inkább valami modern, szintetikus anyagban tárolnám. Ha Ipad lenne, akkor no question, hogy durrantanám hozzá a smart covert. Hát én valami olyasmit keresek N7-hez is, és én úgy képzeltem a képek alapján, hogy ez olyasmi. De ha gagyi, inkább nézek valami mást.
Plusz ami még nekem problémám a bőrrel, hogy elég hülyén tudod csak bele eszkábálni, nincs meg az a bepattintós feeling, és ennél is nagyobb gond számomra, hogy a bőr tokok vastagok. Nagyon megdobják a vastagságot, ami nekem nem szimpatikus. Pont, hogy azért keresek ilyen modern, szintetikus anyagú tokokat, mert azok vékonyat, szinte rá simulnak a készülékre. Smart Cover ez ügybe nagyon ott van...
(a hozzá adott stylus meg fólia pont nem érdekel, egyiket sem állt szándékomban használni soha...)
-
zord01
senior tag
Erről van szó? Mert én is kinéztem egy ilyet magamnak, de ha gagyi, akkor maradok a hivatalos toknál. Más kérdés, hogy abban se mágneses ki\be kapcsoló nincs, se megtámasztani nem tudja, és ha becsukod, akkor is csak a gravitáció tartja a helyén a tok tetejét.
http://www.ebay.com/itm/for-Google-nexus-7-Smart-magic-Slim-Folid-Stand-PU-Leather-Case-Cover-gray-C-4-/271108091467?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item3f1f4d2e4b
-
hallerlaller
addikt
egyébként le is menti közbe a sdcard/android/data/jp.co.asbit.pvstar/cache/video mappába, ha nem akarod megtartani ezeket akkor néha töröld az alkalmazás cache memóriáját.
Sokáig nem szoktak megmaradni az ilyen youtube letöltő programok a play-ben, mindig letiltják őket, ez gondolom elkerülte a figyelmüket a japán karakteres leírás miatt?
-
gps76
őstag
Nekem a DocumentsToGo leghasználhatóbb,pedig kipróbáltam jópárat.
Ebookra meg a fiamnak vett Prestigio táblából mentettem ki a saját gyártásút és nagyon jó,ereader a neve.
Nagyon sok ingyenes könyvvel is,köztük 800 körüli magyar nyelvű.
(A noteszprogija is a legjobb az ingyenesek között,szerintem.Freenote a neve) -
Skynet258
veterán
Pdf-re meg Office-ra bár van ötletem, igazából nem használom ezeket a formátumokat gyakran, így majd válaszol valaki olyan, aki már kitapasztalta, melyik miben jó.
Ebook-ot viszont minden este olvasok, én a Mantano-t ajánlom, itt leírtam pár sorban, mit is tud.
-
Gargazsul
tag
Az amazon-nal az a baj, hogy drágán szállít ide, vagy egyes boltok (legtöbb) nem szállít már ide. Anno sokan visszaéltek azzal, hogy eltűntnek állították be a csomagot és az amazon újraküldte. Azért előbb utóbb ott is lecsöngött a dolog... Szóval már régen nem vettem onnan semmit.
Őszintén szólva már vettem az eBay-ről macbook pro-t is. Meg sem fordult a fejemben, hogy a garanciával javítással gond lenne. Kollégám autókat vett már az USA-ból. Ott sem volt még gond. Meg kell nézni az eladóról írt visszajelzéseket, főleg a negítavak. iPad-ot is eBay-ről vettem, meg még egy halom dolgot.
Őszintén szólva hazai boltoktól inkább félek, mint egy külfölditől. A kínaival sincs gond, mert megírod neki, hogy vmi nem stimmel és inkább küld egy másikat, minthogy negatív visszajelzést írj. Tapasztalat. Manapság meg sok cég globális garanciát vállal.
EU-n kívül még a vásárlási összegre kell figyelni + postaköltségre, mert ugye a tetü VPOP beleszámítja. Tehát ha veszel pl vmit Kanadában arra rájön az ottani méregdrága postaköltség: pl 20CAD a termék és 60CAD a posta. Akkor a VPOP 80CAD-al fog ám számolni, ami egyből átmászott a 15.000 Ft vámmentesen behozható értéken és jön az Áfa + vám, meg a bohóckodás elmenni érte (ez is előfordult velem).
A kínaiakkal meg az a gond, hogy trehányak a pontos tétellistát ráírni. Majd itthon felbontják és több benne a cucc --> megvádolnak csempészéssel --> közel egy éves huza-vona (már ezen is túlvagyok).
Egyszer mikor éppen elvámoltak egy terméket, amit az USA-ból hoztam be megkérdeztem az illetékest, hogy ugyan már mondja el nekem, hogy a múlt heti hasonló értékűt miért nem vámolták el? Mert nincs mindegyikre idejük és kapacitásuk... Remek. Szóval bárkinek lehet szerencséje.
Idehaza van annyi előnye a netes vásárlónak, hogy 8 napon (talán munkanap) belül bármilyen indokkal elállhat a vásárlástól. A lényeg, hogy az interneten keresztül fizesd ki. Az, hogy Te mentél érte vagy futár hozta ki teljesen mellékes. Ha futár hozta ki, akkor ingyen vissza is kell vinni, pénzt vissza kell kapni. Törvényi szabályozás van erre.
A külföldinél pedig meg kell nézni a vásárlási, reklamálási feltételeket. eBay-en mindegyik odaírja. Google fordító pedig mindenki barátja, ha nem boldogulna.
-
Gargazsul
tag
Egyébként nem kizárt, hogy a Win8-as tabletek lesznek a legjobbak. Egyet már szívesen kipróbálnék. Amennyiben az egy csökkentett tudású Win8 (mint anno Win CE, Win Mobile), akkor sztem a felhasználóknak jobban fog tetszeni. Persze kár találgatnom, mert simán utána tudnék olvasni a neten...
-
Zozo55
csendes tag
Jó fogni, sokkal kényelmesebb, mint egy ipad3mat tartani. Sztem remekül lehet rajta olvasni, tanulni, játszani és akár filmet nézni bár én erre inkább az lcd tvmet használom. Simán elfér a kabátzsebben. 16giga normál használat mellett elégséges, mondjuk ha most venném gondolkodnék a 32esen is még, akkor is ha sok macerával jár behozni és csak 1 év gari jár hozzá. Itthon a 3g-s lesz 100, de kintről a wifis 32-eset kb 70-80ért meg tudod majd szerezni, kb ennyibe kerül most itthon a 16os de 2 év garival és nem kell rá várnod hetekhet. Karácsony környékén elvileg olcsóbb lesz a 16os itthon is. Ha nem olyan sürgős én megvárnám a december vele
-
Gargazsul
tag
En is hasonlo cipoben voltam meg a nyaron. Ezert vettem egy iPad3-at. Munka-egyetem-utazas-tanulas. Sajnos az IOS kotottsege miatt nem volt 100%-os megoldas. Ezutan megjelent a Nexus7 es vettem egy olyat is. Amelyik nem jon be gondoltam eladom. Itt kevesebb a kotottseg. Minosegre hasonlo, felbontasa jo, merete tokeletes. Velemenyem szerint 10colos meretben az apple termeke a legjobb a kotottsegeivel es ahogy nezem het colosban ez lett verhetetlen. Az iPadom 16GB-os, van rajta fenykepezo--> lehet vele videot kesziteni. Probaltam vele eloadast felvenni, de keves lett a hely, ergo abbol a 32Gb-os lett volna jobb + mobilos verzio. Ebben nincs fenykepezo --> nem fogsz hirtelen nagy mennyisegu mediat gyartani vele. Persze tele lehet tomni... Amiota vanak rendes ingyenes felho alkalmazasok (box, deopbox, adrive, stb) azota, ha csak sima doksikat kell tarolni, azokra tokeleteaek, nem kell mindent mindig az eszkozre rakni. Ha meg kell vmi, akkor offline sok minden elfer. Olvasashoz tokeletes, nekem, mert jo a szemem. A kornyezetemben a 'legtobb ember azt mondta, hogy kicsi a kijelzoje. Az 1280x800-as felbontas miatt egy oldal siman kifer rajta, amit el is tudok olvasni. Van ehhez is jo jegyzetelo, de eloadas kozben pl a folyamatos iras nem ment. iPad-on sem... Szerintem a 16GB-os verzio jo, hacsak nem tudsz 80 korul beszerezni egy 32-est. Jatszani nem jatszom rajta. Nekem bevallt, csak ajanlani tudom. Ha van meg kerdesed, johet.
Ui: bocsi az ekezet hianya miatt, nexusrol irtam es lusta voltam kivalasztani az ekezetes betuket.
-
ackos
csendes tag
Én szeretek rajta olvasni.E-bookokat a Cool Readerrel (de kinek mi jön be), illetve IPM-et szoktam pdf formátumban adobe readerrel.A Cool Readerben szeretem azt a hihetetlen mennyiségű beállítást, amit lehet az ember igényeihez igazítani, amik közül számomra kifejezetten fontos és tetszik: olvasás közben egy mozddulattal lehet állítani a fényerősséget, illetve hogy én döntöm el, hogy a kijelző egyes részeit megérintve mit csináljon.A pdf-ekkel kicsit macerásabb, itt az én esetemben ugye scannelt oldalakról van szó, így a szöveg nincs a kijelzőhöz tördelve, de kellemesen gyors a görgetés, lapozás, nagyítás, így nekem ez is kényelmes.
Nekem 16 gigás van, ami szerintem alapvetően elég, meg amikor vettem még nem volt 32-s, de most pl fent van a Horn, NFS, 4 film, pár flac album és maradt 700 mega szabadon, ami nem sok.Ha megérkezik az OTG kábelem, akkor a filmek mennek pendrive-ra és lesz helyem bőven.Nagyjából úgy fogalmaznék, hogy 16 giga elég, de nincs az a méret, amit ne lehetne könnyedén telepakolni
-
oliverkiss32
aktív tag
A Nexus 10 egy termék, a Nexus 7 egy másik. Nem befolyásolják egymást, értsétek meg. Teljesen más kategóriában versenyeznek. Miért befolyásolná egy csúcskategóriás 10-es tablet egy középkategóriás 7-es tablet árát? Ráadásul a Nexus 10 kb. 60 ezer forinttal lesz drágább..
Ettől függetlenül az N7 ára csökkeni fog a közeljövőben!
-
agabe
addikt
Ezt nem tudni ... elvileg nem híresztelik még, hogy csökkenne, és N10-est sem tudni mikor kapható itthon, és miután nincs konkrétum, így nem lehet semmit tudni, csak azt, hogy jon a 32gigás 3G-s verzió N7-ből ami 100ezer körül lesz itthon hivatalosan.
(#4608) oliverkiss32 :
Ha csak annyival lenne drágább jó lenne, de sajna itthon szerintem lesz az +80ezer is
Csökken az N7 ára ? mikor ? Ha 2 hét múlva akkor azért érdemes várni, de ha csak valamikor januárban-februárban..(egy haverom is most szeretne venni, de meglep ez a konkrét kijelentés, hogy csökkenni fog, mert akkor inkább mondom neki, hogy várjon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest