Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• R1200GS

aktív tag

válasz K1blaze #2160 üzenetére

Szerintem egy kalap fos, az alaplap ultra gagyi, a procival nem lenne akkora baj, a video kari is elég gyengusz, de azért kösz. Ami ér benne valamit az a ház, táp, procihűtő.

Hogy gondolod a táp alá a venti rakást, szerintem felesleges. Megemeltem 5 cm-el a házat hogy azért mégis jobban kapjon levegőt. Ha lesz rá keret majd lecserélem a gyári hűtőket, és kap még hátra is egyet, de ehhez a konfigurációhoz, ez a hűtés is felesleges volt. Végülis azért cseréltem le a házat, tápot, hűtőt, mert nyáron akarok venni, valami komolyabb cuccot, ha lemegy a phenom 2 940 ára, esetleg i7 920(de nem feltétlen akarok ddr3-at, és az alá a lap is drágább). De ha nem lesz rá keret, akkor csak a lapot cserélem le egy valamilyen 790 Fx Sb 750-es lapra, abban talán lehet egy kicsit nyúzni a procit is, és veszek még egy jobb videó karit. Ahhoz már kell a jobb hűtés, és az előző tápom a mostani géphez is gyenge volt (codegen 400 w)

Új hozzászólás Aktív témák