- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
Új terv:
venti: Cooler Master 120mm Fan R4-L2R-20AC-GP
Thermolab Baram + 2db venti
Előre 1 venti, hátra 1 venti
szal 4 ilyen venti. 2000RPM 19dB(A) 69.69CFM -
alibabo
tag
Hali.
Rocketdock. -
-
emmm
őstag
Az előlappal én is szórakoztam megy darabig, gondoltam, hogy valami jól-lerántom dolog lesz, csak nem akartam eltörni. Ezért én is inkább megnéztem a leírást
Mondjuk a gombokat nehezen szoktam meg, de végül is nem olyan vészes. Amivel viszont volt egy kis bajom, az a floppy rész volt, sehogy nem tudtam rögzíteni. Azt hogy a rákba lehet?
Nincs hozzá az a kis pöcök, mint a DVD résznél. Igazából nem fontos, úgyse nagyon használom csak gondolom, valamit nem vettem észre...
-
emmm
őstag
Nos így kézzel benyúlva (lepattintva a ház oldalát), 2 óra gém után abszolút hűvösek a procihűtő lemezei, azt hiszem, nem bántam meg ezeket a Noctua ventiket
Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem?
Amúgy nem hinném, hogy rossz lenne az érzékelő, mert a régi processzor hűtőmnél, 90 fok körül (néztem Everesttel, egyszer megnéztem, elmegy-e) elkezdett sípolni a gép, mint az állat
90 fokra volt beállítva alapból a deszkán, hogy kapcsolja ki a gépet. Ezek alapján a minimum érték, amit elértem (8-9 fok mag 1-nél), lehetséges elviekben, nem?
De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő...
-
emmm
őstag
A Gigabyte 4850, még a referenciahűtős van nekem, azt a ház megvétele előtt 60 %-on pörgettem, mellette le volt szedve a ház oldala. Csak hogy így kb. havonta kellett sűrített levegővel kifújni az egészet, ami kb. 10 fokot jelentett a videókártyán. tehát: 60 %-on a venti hozott idle-ben olyan 60-64 fokot, ami elég sok, és hangos is volt.
Mivel erre eléggé ráuntam, megvettem ezt az új házat, és láss csodát; kb. 20 fokot hűlt a videókártya. Jelenleg még a három gyári venti benne van (elöl egy kék 12-es, oldalt és hátul egy sima 12-es, ez utóbbiak elég hangosan zúgnak, le kell cserélnem, és csak 3 pines kábelük van). Most az összerakott ház (oldala is fent ugye) mellett visszavettem a videókártya ventillátorát 45 %-ra, nekem ez már hangban megfelelt, így lement idle-ben 57-58 fokra. Szerintem ez már megfelelő bőven egy refhűtős megoldáshoz. Csak egy a gond: a két gyári 12-es venti elég hangos, ebből ugye főleg az oldalsót hallom, ezt jó lenne lecserélni, csak tudnám, mire...ötlet?
Nem baj az se, ha 12 cm-es ventit javasoltok, csak halk legyen és jól hűtsön
Szerk.:
Az kimaradt, hogy felülre már tettem két új 12 cm-es ventit, azok egész jók, de ha van, akkor jobb lenne a 14 cm-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest