Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Acheron #2177 üzenetére
Kb. 2-3 mm-re eltartja. Ez távtartóval nem oldható meg, mert az ugyanúgy elvezeti a rezgést. Szerintem ez a szilikon szar meg elnyeli valamilyen szinten. Alibabo kollega belinkelte az előző hsz-ében hol lehet ilyet kapni.
Noctuát csak ajánlani tudom, szerintem megéri az árát. Vagy esetleg még az Enermax, ha legközelebb ventit veszek az az lesz.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Acheron #2171 üzenetére
Az oldalsó hűtőn kicseréltem a csavarokat a Noctuáhz kapott rezgéscsillapítóra. Így annak a ventinek semmi hangja
. De mivel van a házban összesen 6 db 12 cm-es ventilátor max fordulaton így észre lehet venni a zajt. Ha netezek, akkor le szoktam venni a fordulatot, ha játszok akkor úgysem hallom, a Wharfedale - Diamond 8.4 elnyomja a hangját
. Szerintem a legjobb megoldás venni a házba egy szabályzót, és mikor nem kell komoly hűtés le lehet venni a fordulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest