Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Nos így kézzel benyúlva (lepattintva a ház oldalát), 2 óra gém után abszolút hűvösek a procihűtő lemezei, azt hiszem, nem bántam meg ezeket a Noctua ventiket
Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem? 
Amúgy nem hinném, hogy rossz lenne az érzékelő, mert a régi processzor hűtőmnél, 90 fok körül (néztem Everesttel, egyszer megnéztem, elmegy-e) elkezdett sípolni a gép, mint az állat
90 fokra volt beállítva alapból a deszkán, hogy kapcsolja ki a gépet. Ezek alapján a minimum érték, amit elértem (8-9 fok mag 1-nél), lehetséges elviekben, nem?
De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NH-D15 G2 LBC - ÚJ 5 év iPon garancia
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem?
De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő...