Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
zsolt1129
üzenetére
Az a baj, hogy az én lapomon anem ott a jobb szélen vannak a betáp castlakozzók, hanem a PCI-E, és a processzor foglalat között.
Így meg a vga alatt kéne valahogy elvezetnem a kábeleket, legalábbis amik a procit, és az alaplapot táplálják.
Nem tudom elférne-e egyálatlán itt. -
-
-
Wyll
őstag
válasz
zsolt1129
üzenetére
Szia.
A ház jó nagy, a hűtő szerintem kényelmesen elfér benne.
Viszont nekem a BS II 350 (azaz FSP350-60GLN) 4tűs ága nem ért fel a Gigabyte EP35-DS3 ilyen csatlakozójáig. Lásd előző hsz-emben a linket!
Ez persze alaplapfüggő, de érdemes lehet előre utánanézni és eldönteni, hogy forrasztasz, elég hosszú kábelűt veszel, vagy a kolléga az előző hozzászólásomra javasol ilyen hosszabbítókábelt.
Nem hiszem, hogy BS 500-nak sokkal hosszabbak lennének a kábelei.. -
engusz
veterán
válasz
zsolt1129
üzenetére
A ház tetejében eleve van hely két 140mm-es (!!!) ventilátornak. Ide olyan Scythe légkavarókat tettem, amik méretileg 140mm-esek, de rögzítésileg elég nekik a 120mm-es hely. Természetesen használhattam volna "teljes értékű" 140-eseket is, de azokból csak a Sharkoon-ét ismerem, ami 900 RPM-et forog.
-
nike_
addikt
válasz
zsolt1129
üzenetére
Ha 45 cm vagy hosszabb, akkor bőven elér a 12V-os ág. Nekem csak a SATA-val volt gondom, legalulra kellett rakni az ODD-t, és majdnem legfelülre a HDD-t mert csak így ér el. De szerintem neked nem lesz gondod. Ha pedig a 12V mégse érne el, akkor párszáz Ft-ért lehet venni hosszabbítót.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:
CM apróságokat/darabokat a
Mert nem lesz velem semmi.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)