- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
Új terv:
venti: Cooler Master 120mm Fan R4-L2R-20AC-GP
Thermolab Baram + 2db venti
Előre 1 venti, hátra 1 venti
szal 4 ilyen venti. 2000RPM 19dB(A) 69.69CFM -
vPhis
tag
Mit gondoltok a tervemről:
Felülre (az I/O panelhez közelebbi helyre) 1db 14 centis venti
Hátulra 1db 12 centis venti
Elölre 1db 12 centis venti
És a TX2-re egy darab 92mm-es venti
?Sok javulást tapasztalnék ehhez képest?:
hátul 1 db CM ledes gagyi ami már kb a halálán van
TX2-n az alap venti
és elöl a gyári CM venti
és ezek mind 7V-on mennek, és az újakat 12V-on járatnám -
vPhis
tag
válasz
leonaprofi #3150 üzenetére
ilyen rendszerhez nagyon szépen rendezd el a kábeleket, mert különben mindenki mérges lesz
-
vPhis
tag
ez a csavar nagyon nem akar kijönni.
a ház fogja a csavar végét. -
vPhis
tag
sziasztok CM690 userek
hol lehet venni fekete spray-t amivel le lehetne fújni ezt a csodát? (BP és környéke)
gondolom sokszor tették fel itt a kérdést de soha se figyeltem mert nem nagyon izgatott.mod: ja és még valami: a ház elején a porszűrő egyik csavarja ottragadt. se ki se be, de ha csavarom akkor csavarodik de nem tud kijönni. próbáltam úgy csavarni hogy hátulról egy másik csavarhúzóval nyomtam a végét de úgy se jött ki. ötletek?
-
vPhis
tag
3000. HSZ
-
vPhis
tag
hát alapbol ilyen a HD4850-en a hűtés. kérdezd meg bármeik tulajt.
jajj csak 8000...
Az én traktorom -
vPhis
tag
wáh nekem a cooler masterből elég. lehet hogy a teljesítmény jó de a minőség nem.
CM690: különösebb gond nincs csak az illesztések..
TX2: 775-ös lefogató 2 csavaozás után nem fogja a csavart
CM690-hez járó ventik: a LED-esből most aludt ki a 2. LED (persze ez nekem nem baj, de hát milyen az hogy úgy tudom kiszámolni mikor vettem a házat hogy hány led nem világít?) -
vPhis
tag
válasz
Szajbee #2142 üzenetére
nem ugy fordítottam. úgy fordítottam hogy kifelé fújjon. az az én vidkarimnak még jó is. amugy az a baj ezzel az oldalsó ventivel hogy a lapátok nagyon közel vannak a lyukakhoz, de ha megnézed akkor láthatod hogy azon az oldalon amerre fúj, nagyobb a rés ezért nem fog sípolni.
nekem nem tetszett hogy nincs benne hangszóró ezért egy régi házból raktam bele, és tök jól működik
-
vPhis
tag
most költöztem bele ebbe a házba...
érdekes volt mivel azt hittem hogy sokkal nagyobb rend lesz (nagyobb is lett de azért még nem tökéletes).
azt hittem hogy nem kell majd a használati utasítás de végül kellett mert lövésem nem volt hogyan kéne leszedni az előlapot ( azt hittem hogy a hagyományos "megnyomod kétoldalrólapöcköt aztán tolod és kijön" féle módon lehet leszedni) de hát ez nem így működik. simán alul megkellett rántani.. a hűtéssel semmi probléma (csak az oldalsó ventit meg kell fordítani h ne sípoljon). a gombok megnyomásával nem értem miért van vkinek baja, sztem nem nehéz megszokni..
az amit leírtam, a töredéke az egész sztorinak mert 5 óra volt összeszerelni a gépet, nem is a fentebb írt dolgok voltak a gondok. namind1
a hyper TX2-t meg már nem bírom elviselni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged